AQUATOL

We kunnen (bron) elk Aquatrol-onderdeelnummer
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Sanitair

Druk- en temperatuurregelventielen

  • Ontlastkleppen

    Instelbare ontlast- en veiligheidskleppen voor het regelen of beperken van de vloeistofdruk / -stroom door de drukopbouw op intervalbasis onder controle te houden; ideaal voor installatie in hogedrukleidingen, toevoerleidingen en productielijnen. Verkrijgbaar in behuizingsmaterialen van messing, brons en messing-brons

Aquatrol is een ISO 9001: 2015 gecertificeerde Amerikaanse fabrikant van veiligheids- en overdrukventielen. Deze kwaliteitsproducten volgen ASME- en National Board-gecertificeerde normen voor veiligheidskleppen en zijn geschikt voor gas-, lucht- en stoomtoepassingen.
Het bedrijf130 Series veiligheidskleppen zijn ideaal voor toepassingen waar een kleine klep nodig is, zoals compressoren, stoomreinigers, sterilisatoren en autoclaven. Deze kleppen hebben een messing behuizing, een bronzen zitting en schijf, een roestvrijstalen veer en een FNPT- of MNPT-inlaat. Deze veiligheidsventielen van Aquatrol zijn bestand tegen een maximale druk van 200 psi en kunnen werken bij temperaturen van 0 tot 406 graden Fahrenheit.
Kies uit een breed assortiment van deze Aquatrol-kleppen, verkrijgbaar in verschillende huis- en schijfmaterialen, en inlaat- en uitlaatgroottes Raptor Supplies.