BERNZOMATIC

We kunnen (bron) elk Bernzomatic-onderdeelnummer
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Modelnummer van de fabrikant

Lassen

Toorts en toortssets

Potlood- en wervelvlamtoortsen geschikt voor hardsolderen, licht lassen, warmtebehandeling, ontdooien en solderen. Voorzien van een instelbare vlamregelknop om de vlamgrootte te regelen en zijn drukgeregeld voor consistente prestaties wanneer gekanteld of omgekeerd

    Bernzomatic biedt al meer dan 100 jaar handtoortsen, toortssets, brandstofcilinders, aanstekers en aanverwante accessoires. Bernzomatic trigger-start (direct aan/uit) toortsen zijn ideaal voor het solderen van koperen leidingen met een grote diameter, evenals voor hardsolderen, warmtebehandeling en lichte lastoepassingen. Deze fakkels zijn ontworpen met een automatisch start/stop-ontstekingsmechanisme om vlammen snel te ontsteken en te doven en zijn voorzien van een vlamregelklep om de grootte van de vlam aan te passen, gegoten aluminium behuizing en een run-lock-knop om de toorts brandend te houden voor continu gebruik. Het bedrijf biedt ook gebruiksvriendelijke 360-graden draaibare toortsen die zijn ontworpen voor gemakkelijke toegang in krappe en compacte ruimtes. Deze Bernzomatic-toortsen zijn uitgerust met een roterende brandbuis voor toegankelijkheid en produceren een wervelvlam met maximale hitte voor efficiëntie tijdens het solderen of solderen.
    Wij leveren en leveren aan meer dan 60 landen, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Singapore, Maleisië en Indonesië. U kunt ons bereiken via telefoon, livechat, WhatsApp of het formulier op deze pagina verzenden om het equivalente onderdeel te krijgen dat u vandaag nodig heeft!