Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

GRUVLOK

Het Gruvlok hoofdkantoor is gevestigd op 2 Holland Way Exeter, New Hampshire. Het produceert gegroefde koppelingen, kleppen, fittingen en hardware. Lees meer

Filteren

Sanitair

39000300239000302803900143060390014363390028447390028629390028884

Sanitair Filteren

Nodulair gietijzer voor buisleidingen

Flexibele gegroefde eindpijpen gebruikt voor verbindingsverbindingen om de overdracht van geluid en trillingen te verminderenssiop in sanitair, procesleidingen, mijnbouw, olieveldleidingen en constructie. Zorgen voor minimale drukval en uniforme sterkte en zijn gemaakt van nodulair gietijzer / gesmeed staal / gefabriceerd staal

Over Gruvlok

Gruvlok, een dochteronderneming van Anvil International, is een toonaangevende fabrikant van buisfittingen en afsluiters voor mechanische, sanitaire, olie- en gas- en brandbeveiligingstoepassingen. de uitgebreide Anvil Gruvlok catalogus omvat vlinderkleppen en ijzeren buisfittingen, zoals koppelingen, clamps, eendapters, tees, flangEscaps. Gruvlok 7001 Series koppelingen zijn ontworpen in overeenstemming met de ASME-, ASTM- en NFPA-normen en zijn geschikt voor het tot stand brengen van een verbinding tussen buizen van vergelijkbare grootte. ThesDe flexibele eindbuizen bestaan ​​uit een gegroefde verbinding en een nodulair gietijzeren huis met een EPDM-pakking voor langdurige afdichting in extreme weersomstandigheden. Ze zijn in staat om lasten te verwerken tussen 12000 en 35000 lb en zijn bestand tegen drukken tot 750 psi. De vlinderkleppen uit de 7700-serie van het merk vergemakkelijken een spindel-naar-schijfverbinding voor speling zonder speling en een DISC-TO-SEAT-laadvoorziening die een lekdichte stem seel, nietspecvan de schijfpositie. these ventielen zijn leverbaar in boutcirkel diameters van 3 & 5 inches en in varianten met versnellingen en hendels.

Dingen om te overwegen

Waarom wij?

We leveren of kopen alle Amerikaanse MRO-onderdelen in meer dan 60 landen over de hele wereld. We hebben uw MRO-vereisten gesorteerd met meer dan 5000 brands om uit en meer dan 2000000 producten in onze catalogus te kiezen.

Verzending

These Gruvlok koppelingen en fittingen zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Daarom worden ze geleverd in verpakkingen die uit meerdere stuks bestaan. Ze zijn geschikt voor koeriersverzending en niet voor luchtvracht.

Grote Handel Names

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Waar moet je op letten tijdens het gebruik? Gruvlok uitrusting?

 • Controleer pijp ends voor de juiste afmetingen van de groeven en zorg ervoor dat de buis vrij is van inkepingen, uitsteeksels of andere gebreken dierevent de pakking niet goed afdicht.
 • Breng een dun laagje aan Gruvlok smeermiddel op het buitenoppervlak en dicht de lippen van de pakking af. In sommige gevallen moet het gehele pakkingoppervlak worden gesmeerd.
 • Zorg ervoor dat er geen vreemde deeltjes aan gesmeerde oppervlakken blijven kleven.

Hoe een pakking installeren?

 • Plaats de pakking over het buisuiteinde en zorg ervoor dat de lip van de pakking niet over het buisuiteinde hangt.
 • Keer de pakking binnenstebuiten en smeer hem en schuif hem over het buisuiteinde.
 • Trek de pakking op zijn plaats door deze te centreren tussen de groeven op elke pijp na het uitlijnen van de twee pijpen ends.
 • De pakking mag niet uitsteken in de groef van beide pijpen.
 • Verwijder een moer en loosen de andere noot.
 • Plaats een behuizing bovenop de pakking en zorg ervoor dat de huissleutels in de buisgroeven passen.
 • Draai de andere behuizing over de pakking en in de groeven op beide pijpen, waarbij u ervoor zorgt dat de tong en de uitsparing van elke behuizing goed op elkaar aansluiten.
 • Plaats de bout terug en draai beide moeren afwisselend en gelijkmatig vast, waarbij de gaps tussen de boutpads gelijkmatig spaced.

Hoe zorg je voor een correcte installatie van de koppeling?

Inspect beide zijden van de koppeling visueel om ervoor te zorgen dat de gaps tussen de boutkussens zijn gelijkmatig spaced en parallel. Voordat de koppeling in gebruik wordt genomen, moeten eventuele afwijkingen worden gecorrigeerd.