Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

HELICOIL

Met meer dan 65 jaar ervaring, Heli-Coil (a Stanley Engineered Fastening-merk) heeft een breed scala aan draadinzetstukken en aanverwante artikelen vervaardigdsembly of installatiegereedschap. these Heli-Coil-gereedschappen zijn: ideal voor plaatmateriaal, bouten, scharnieren vergrendelen & ontgrendelen, uitlaatsystemen, hamerboren, tandwielkasten en printtoepassingen in de auto-industrie, defensie, elektronics, olie & gas, energieopwekking en erospace industrieën. Lees meer

Filteren

Fasteners

Pneumatics

Machining

Fietspompen

Handgereedschap

Power Tools

Elektrisch

Fasteners Filteren

Draad invoegenBekijk alles

 • Gratis lopende spiraalvormige inzetstukken

  Helicoil vrijlopende wisselplaten worden gebruikt om schroefdraad te maken of versleten schroefdraad in getapte gaten te repareren en zijn geschikt voor betrouwbaar schroefdraad in metalen, composieten, hout en soortgelijke materialen. thesDe inzetstukken zijn meestal groter in diamemeer dan getapte gaten en worden tijdens het inbrengen samengedrukt, waardoor maximum oppervlaktecontactgebied.

 • Vergrendelende spiraalvormige inzetstukken

  Helicoil vergrendelbare spiraalvormige inzetstukken worden geïnstalleerd in drukpersen, tandwielkasten en uitlaatsystemen om een ​​interne schroefdraad te creëren voor het installeren van bevestigingsmiddelen in automobielproductie- en onderhoudstoepassingen. Ze hebben een schroefvergrendelingsontwerp om schroeven te voorkomen loosna installatie.

 • Draadinzetstukken

  Helicoil schroefdraadinzetstukken worden gebruikt voor het repareren van beschadigde inwendige schroefdraad of het maken van nieuwe schroefdraad in een getapt gat, in werkstukken van gietijzer, koolstof, aluminium, magnesium, roestvrij staal of kunststof. Ze hebben een flexibel ontwerp voor een evenwichtige verdeling van statische en dynamische belastingen over de lengte van de draad.

 • Reparatiesets voor spiraalvormige schroefdraad

  Helicoil reparatiesets voor spiraalvormige schroefdraad zijn: ideal voor het repareren van getapte gaten in metaal, beschadigd of gestript door overkoppel/slijtage/corrosie. Ze zijn uitgerust met een handboor- en installatiegereedschap voor snel onderhoud en een beschermende draagtas voor veilige opslag en gemakkelijke draagbaarheid.

 • Hulpmiddelen voor spiraalvormige schroefdraad

  Helicoil spiraalvormige schroefdraadinzetgereedschappen worden gebruikt voor het installeren van schroefdraadinzetstukken in een voorgeboord gat. Een breed scala aan gereedschap voor het installeren van wisselplaten, STI-stekker taps, tangbreekgereedschap en bussen zijn ook beschikbaar. thesDe gereedschappen zijn voorzien van schroefdraad op het buitenoppervlak om een ​​veilige verbinding met de inzetstukken te creëren en een handvat voor gemakkelijk manoeuvreren in het geboorde gat.

 • Accessoires voor draadinzetgereedschap

  Helicoil biedt vervangende mesjes, eendaptors, nylon pads, hi-torque tools, tang tools, draad adapalssemblies en uitbreidbare gereedschappen voor het vervangen / repareren van uw beschadigde draadinzetgereedschappen.

Over Helicoil

Heli-Coil spiraalvormige inzetstukken worden gebruikt om interne schroefdraad te creëren die geschikt is voor bevestigingsmiddelen met standaardafmetingen. De productcatalogus van Heli-Coil omvat schroefdraadinzetstukken (zowel standaard als schroefvergrendeling), werkkalibers, installatiesets voor draadloze inzetstukken, hand- en leidingtaps, draadreparatiesets (standaard en master), complete meters en doorngereedschappen. Heli-Coil draad reparatie kits bevatten 4 tot 36 gereedschappen die zijn gemaakt van duurzaam 304 roestvrij staal. Ze bevatten schroefdraadinzetstukken van het type UNF, MC, MF en UNC, samen met een handboor en een installatiegereedschap. HeliCoil schroefvergrendelingsinzetstukken zijn voorzien van een veerkrachtig vergrendelingsmechanisme dat de bout stevig vasthoudt en prevents zijn loosdoor trillingen of zware impacts. ThesDe inzetstukken voldoen aan de NASM8846-, MA1565-, NASM21209- en MA3331-normen. De inch-inzetstukken van het merk zijn rood geverfd voor snelle identificatietificatie en bedieningsgemak. Kies uit een breed scala aan Heli-Coil-producten, inclusief wisselplaten, elektrisch gereedschap endapters, voedingen, gereedschapsaandrijvers en meer, op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

Heli-Coil's Fabrikantnummer's (onderdeelnummers van de fabrikant) generalkruis individuele verwijzingen naar het equivalent Chrislynn model nummers. Dus als u op zoek bent naar spiraalvormige gereedschappen van concurrenten die niet op voorraad of verouderd zijn, is de kans groot: Raptor Supplies heeft de equivalente Heli-Coil inzetstukken en gereedschappen beschikbaar. Klanten kunnen ook verwijzen naar de meeste van these gereedschappen met behulp van de laatste 5 cijfers van de modelnummers.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwde Heli-Coil wisselplaatdistributeur, biedt zijn complete assortiment producten, inclusief accessoires zoals pneumavervangende onderdelen, snijgereedschappen, accu's voor accu's, meetgereedschappen en voedingen. We kunnen geschikte spiraalvormige draadinzetconfiguraties aanbevelen voor het opnemen van bevestigingsmiddelen van verschillende afmetingen.

Verzending

ThesDe Heli-Coil-schroefdraadinzetstukken zijn klein van formaat en vereisen een compacte verpakking. Daarom worden ze geleverd in verpakkingen die uit meerdere stuks bestaan. these Heli-Coil-schroefdraadinzetstukken en gereedschapsaccessoires worden geleverd per koerierszending en niet per luchtvracht voor minimale uitvaltijd.

Grote Handel Names

Heli-Coil Tangless schroefdraadinzetstukken

Heli-Coil knooploze schroefdraadinzetstukken zijn verkrijgbaar in vrijlopende en schroefborgende inzetstukken. thesDe inzetstukken kunnen permanent in positie verankeren tegen het tapgat (vrijlopend) en positi...Lees verder 

Heli-Coil Overmaatse & Twinsert-schroefdraadinzetstukken

Heli-Coil spiraalvormige inzetstukken zijn verkrijgbaar in overmaatse en twinsert spiraalvormige typen. Zij zijn ideal voor het herstellen van schroefdraadinsteek-tapgaten en voor het corrigeren van tapfouten tot standaard tappe...Lees verder 

Heli-Coil primervrije gecoate inzetstukken

Heli-Coil Primer-Free wisselplaten zijn ontworpen om te worden gebruikt in toepassingen waar galvanische corrosie kan optreden tussen verschillende metalen. Zij zijn ook ideal voor magnesium- en aluminiumtoepassingen. de prijs...Lees verder 

Helicoil Competitieve voordelen

Heli-Coil 8-pitch schroefdraadinzetstukken

Heli-Coil 8 spoed schroefdraad inzetstukken zijn een unieke serie inzetstukken, ideal voor 8 spoed schroefdraadgaten. thesDe wisselplaten zijn snelle en economische stuk(s), die waardevolle en dure onderdelen besparen (die anders zouden moeten worden gesloopt) met minimale uitvaltijd. De draaddoorsnede van thesDe Heli-Coil 8 pitch-inserts zijn precies ontworpen ominate de toonhoogteameter van een standaard 8-pitch getapte draad met precies 1/8 inch en vereist geen special taps. These Heli-Coil 8 pitch insert units kunnen worden gebruikt in bestaande flanges en bazen, waar reparaties moeilijk zijnssite combineren met andere soorten massieve bussen of inzetstukken. Ze zijn verkrijgbaar in inconel X-750 en 18-8 roestvrijstalen varianten.

Heli-Coil zelftappende schroefdraadinzetstukken

Heli-Coil zelftappende draadschroefdraad inzetstukken garanderen een zeer veelzijdige en goedkope methode voor het plaatsen van sterke draden in vezelige materialen, waaronder hout. thesDe Heli-Coil-inzetstukken zijn nauwkeurig gevormd tot een diamantvormige dwarsdoorsnedeconfiguratie en een spiraalvormig gewikkelde spoel van koolstofstaal-geconstrueerde draad, waardoor de schroefdraadslijtage wordt beschermd. Bovendien heeft het buitenontwerp van de spoel mesachtige draden die zichzelf automatisch naar binnen tikken om maximale penetratie in de houtvezels mogelijk te maken, maar toch grote delen van het hout tussen de draden te laten voor ultieme sterkte. Dit verbetert de sterkte van de verbindingen in zowel vlak- als kopsnijwerkinstallaties.

Heli-Coil buisdraadinzetstukken

Heli-Coil pijpdraadinzetstukken zijn: precision-gevormde schroefdraadspoelen die koudgewalst worden tot een sharp ruitvormig dwarsdoorsnedeontwerp met kam voor treksterkte onder alle bedrijfsomstandigheden (zelfs bij drukken tot 20000 psi). Ze zijn gemaakt van 18-8 roestvrij staaldraad om corrosie te weerstaan ​​en bieden een glad oppervlak van 8-16 micro inches. ThesDe economische Heli-Coil-draadinzetstukken voor buizen minimaliseren draadbreuk als gevolg van trillingen, strippen, corrosie, vermoeidheid of seizing. Verder is these stuk(s) prevent draadslijtage, zelfs na herhaalde redenensembly en disassembly.

Heli-Coil bougieschroefdraad inzetstukken

Heli-Coil bougieschroefinzetstukken zijn: ideal voor bougietoepassingen met hoge prestaties en hoge temperaturen. thesDe draadinzetstukken zijn gemaakt van 18-8 ronde roestvrijstalen draad om corrosie te weerstaan ​​en zijn ontworpen in een 60 graden diamantvormige draad. Deze koud bewerkte draad wordt met behulp van eenotch en drijvende tang naar eliminate het nadat het inzetstuk in het spiraalvormige getapte gat is geschroefd. thesDe economische stuk(s) zijn in staat draadbreuken als gevolg van trillingen, strippen en vermoeidheid te verminderen, en zijn ideal voor het verlengen van de levensduur van de draad, zelfs na herhaalde pogingensembly en disassembly.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Waar wordt een Heli-Coil voor gebruikt?

Een Heli-Coil is een draadreparatie-inzetstuk van het type spiraaldraad dat wordt gebruikt om interne schroefdraad te maken voor bevestigingen van standaardafmetingen.

Werken Heli-Coils in aluminium?

Wanneer het onder de spanning en druk van een werkende motor staat, zorgt de zachte aard van aluminiummetaal ervoor dat draden uit hun basismateriaal kunnen worden getrokken. Dus een geïnstalleerde Heli-Coil schroefdraadinsert, op de motornes, zorgt voor een veilig verbindingspunt met schroefdraad voor accessoires met aluminium koppen.

Van welk materiaal zijn Heli-Coils gemaakt?

Heli-Coil-schroefdraadinzetstukken zijn gemaakt van austenitisch chroomnikkelstaal met een minimale treksterkte van 1400 N/sq.mm. thesDe gewalste draden zorgen voor een slijtvastheidstant en zeer sterk draadoppervlak, met minimaal wrijvingskoppel.

Merkexclusieve producten