Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

INGERSOLL-RAND

Met het hoofdkantoor in Davidson, North Carolina, Verenigde Staten, Ingersoll Rand heeft verschillende apparatuur en gereedschappen vervaardigd voor erospace, bouw, automobiel, chemical processsing, cosmeticaics, eten & drinken, productie, elektronics, olie & gas en mijnbouw. Lees meer

Filteren

Pneumatics

Laden en lossen

Power Tools

HVAC en koeling

Fietspompen

Vermogen Transmission

Motoren

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Hardware

Abrasives

Het smeren

Pneumatics Filteren

Pneumatic ToolsBekijk alles

 • Luchtbandschuurmachines

  Ingersoll Rand trillingsarme, industriële haakse bandschuurmachines zijn: ideal voor het verwijderen van licht materiaal, het reinigen van ruw gietwerk, het opruimen van lasnaden en andere afwerkingswerkzaamheden. Ze zijn voorzien van een veerbelaste vergrendeling om onbedoeld gas geven te voorkomen en hebben een maximum gratis snelheidsclassificatie van 12000 tpm.

 • Gereedschap voor het afsnijden van de lucht

  Ingersoll Rand industriële en general-Duty luchtafsnijders verwijderen dempers en uitlaatpijpen in uitlaatvervangingstoepassingen en snijden door plaatwerk, moeren en bouten. Ze hebben een ergonomisch ontworpen handvat voor: maximum operator comfort en verminderde koude overdracht.

 • Air Disc-schuurmachines

  Ingersoll Rand-luchtschijfschuurmachines slijpen en maken de oppervlakken van harde materialen, zoals hout, metaal en kunststof, glad met behulp van luchtkracht. Ze zijn voorzien van een instelbare, ingebouwde regelaar voor positieve snelheidsregeling en hebben een maximum gratis snelheidsclassificatie van 20000 tpm.

 • Luchtboren

  Ingersoll Rand biedt hand- en vaste boren in compacte afmetingen die in de oppervlakken boren of kloppen, zoals harde stenen in constructie- en onderhoudstoepassingen. Ze hebben een heavy-duty dubbele rij spindel voor nauwkeurigere gaten en minder schade aan onderdelen.

 • Luchtafwerkingsschuurmachines

  Ingersoll Rand schuurmachines met luchtafwerking hebben een ontwerp met twee zuigers dat extra vermogen in reserve houdt om afslaan te voorkomen. Ze kunnen zware schuurklussen aan, zoals het gladmaken van plamuur of het vormgeven en egaliseren van grote vlakke oppervlakken.

 • Luchtslijpmachines

  Ingersoll Rand luchtaangedreven slijpmachines en doorslijpgereedschappen draaien doorslijpschijven of andere hulpstukken voor het verwijderen van materiaal en het klaarmaken van oppervlakken voor coating. thesDe gereedschappen worden aangedreven door perslucht en zijn licht van gewicht om vermoeidheid van de gebruiker bij intensief gebruik te verminderen.

 • Luchthamerbeitelhouders

  Ingersoll Rand beitelhouders voor luchthamers zijn ontworpen om de beitel vast te zetten in een luchthamer terwijl deze wordt vastgehouden loose en gemakkelijk te controleren tijdens het snijden of snijden van harde oppervlakken en het breken van stones.

 • Luchthamers

  Ingersoll Rand beitelhamers hebben een lange loop die een langere slaglengte en meer aandrijfkracht mogelijk maakt dan luchthamers. Ze verwijderen zware slakken en afzettingen, verwijderen aangehechte lagen, scheuren samengesmolten materialen eruit en breken af ​​alssemontluchte componenten.

 • Air Impact Wrenches

  Ingersoll Rand lucht impact moersleutelhes Zijn ontworpen om loosnl of draai moeren en andere mechanische bevestigingsmiddelen vast in toepassingen met een hoog volume en een hoog koppel, zoals:sembly en automobielactiviteiten. these moersleutelhes hebben een bronzen eindplaat die het risico van het laten vallen van de moeren of bouten verkleint. Ze zijn voorzien van een dubbel hamermechanisme, wat zorgt voor consistente kracht en balans.

 • Luchtknabbelaars en -scharen

  Ingersoll Rand luchtknabbelscharen en scharen zorgen voor: superior controle en precision tijdens het snijden van metalen met een maximuhm dikness van 18 gauge.

 • Luchtpotloodslijpmachines
 • Luchtpolijstmachines en -buffers
 • Luchtratels
 • Luchtschuurmachines
 • Luchtzagen
 • Air schroevendraaiers
 • Accessoires voor luchtgereedschap
 • Luchtgereedschap kaminatiesets
 • Stiftslijpmachines
 • Diggers straatstenen Breakers en Jackhammers
 • Graveerpennen
 • Naaldbikhamers
 • Moerlopers
 • Percussiop Gereedschap
 • Riveters
 • Koppel armen

Accessoires voor luchtcompressorenBekijk alles

Luchtcompressoren en vacuümpompenBekijk alles

Over Ingersoll-rand

De Ingersoll Rand-catalogus omvat een breed scala aan producten, waaronder luchtcompressoren, schuurmachines, buffers, slijpmachines, polijstmachines, beitel-scalers, impact moersleutelhes, lucht starluchthamers, pulsgereedschappen, kalibratieapparatuur en meer. Ingersoll Rand elektrische luchtcompressoren zorgen voor luchtuitvoer onder hoge druk voor het aandrijven van een reeks pneumatische apparatuur. thesDe luchtcompressoren hebben geribde cilinders om de koeling van de pompen in afgesloten omgevingen te vergroten en hebben een geribde koperen intercooler om de efficiëntie van de pomp te verhogen en de bedrijfstemperatuur te verlagen. Ingersoll Rand luchtcompressorpompen hebben een magnetische starter voor een veilig middel voor starde motor onder belasting draaien. Ze bieden extra grote industriële lagers om wrijving te minimaliseren en de duurzaamheid van de pomp te verlengen. thesDe luchtgekoelde compressorpompen hebben een overhangende krukas, individueel gegoten cilinders en een drijfstang uit één stuk om de onderhoudsbehoefte te minimaliseren en te vereenvoudigen.
Ingersoll Rand luchthamers zijn ontworpen voor general snijden, schrapen, chippen en lichte uitlaatsysteemtoepassingen in verschillende automobiel- en productiefaciliteiten. thesDe luchthamers hebben een warmtebehandelde zuiger en gelegeerde stalen vaten voor een hoge betrouwbaarheid en hebben een ingebouwde vermogensregelaar voor nauwkeurige snelheidsregeling tijdens de werking van de hamer. Het merk biedt ook luchtpistoolonderdelen, waaronder sproeiers en spruitstukken op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

Ingersoll Rand Fabrikantnummer's (onderdeelnummers van de fabrikant) generalkruis individuele verwijzingen naar het equivalent Speedaire & Gast model nummers. Dus als u op zoek bent naar een luchtcompressor van een concurrent die niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot: Raptor Supplies heeft het equivalente Ingersoll Rand-product beschikbaar.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwde distributeur van apparatuur en gereedschappen van Ingersoll Rand, biedt zijn complete productassortiment, zoals luchtcompressoren, slijpmachines, schuurmachines en gasgeneratoren. We kunnen geschikte stationaire / draagbare luchtcompressoren aanbevelen, afhankelijk van uw uiteenlopende toepassingsvereisten.

Verzending

ThesDe apparatuur en gereedschappen van Ingersoll Rand zijn er in verschillende maten en pakketten en moeten worden verpakt, afhankelijk van de grootte van de te verzenden apparatuur. Daarom worden ze geleverd in een verpakking die de veiligheid van de apparatuur tijdens het transport garandeert. Ingersoll Rand apparatuur en gereedschappen zijn geschikt voor koerierszendingen en luchtvracht.

Grote Handel Names

Ingersoll-rand Competitieve voordelen

Ingersoll Rand V-Shield-technologie

Ingersoll Rand V-Shield-technologie wordt gebruikt in luchtcompressoren om het aantal verbindingen in de luchtcompressor te verminderen, waardoor de lekpaden die de efficiëntie van de luchtcompressor kunnen verminderen, worden verminderd. Met behulp van de V-Shield-technologie zijn alle kritieke fittingen in de luchtcompressoren beveiligd met O-ring-gezichtsafdichtingen voor eliminaenige vervorming. Bovendien verminderen de gevlochten PTFE- en roestvrijstalen slangen de kans op lekkage verder.

Ingersoll Rand Progressive Adaptieve controle (PAC)

Het programma van Ingersoll Randssive AdapDe tive Control-functie wordt gebruikt in luchtcompressoren. Deze functie bewaakt nauwkeurig het belangrijkste bedieningsparameters terwijl continu adapting te eliminereninate onverwachte uitvaltijd. Deze functie past ook de systeemuitvoer aan voor adresgegevensssing het in reactie op de extreme buitenomstandigheden en zorgt tegelijkertijd voor een continue werking.

Ingersoll Rand variabele inlaatgeleider Vanes

Ingersoll Rand centrifugale luchtcompressoren hebben een variabele inlaatgeleidingsvanes voor het minimaliseren van de stroombehoefte en het verhogen van de systeemefficiëntie. thesde gids vanes een wervelende beweging genereren op de inlaatluchtstroom in de same richting als de waaierwerking. Het vermindert de vereiste werkinvoer en maximbepaalt de prestaties van de compressor.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Kunnen Ingersoll Rand-compressoren gevuld blijven met perslucht?

Ja, het is volkomen veilig om luchtcompressoren voor langere tijd gevuld met perslucht te laten staan. However, het wordt aanbevolen om de persluchttanks af te tappen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Kunnen Ingersoll Rand-luchtcompressoren oververhit raken?

Nee, de luchtcompressoren van Ingersoll Rand hebben een ingebouwd koelsysteem om ervoor te zorgen dat de luchtcompressor niet oververhit raakt tijdens gebruik in gesloten spaces. Geselecteerde modellen hebben een ingebouwd koelmechanisme en bepaalde producten hebben een ontwerp met vinnen voor eliminade kans op oververhitting vergroten.

Wat zijn Ingersoll Rand zuigercompressoren?

Ingersoll Rand zuigercompressoren hebben een krukasaangedreven zuiger en cilinderopstelling voor comprissing de lucht en levert deze aan verschillende pneumatic gereedschappen en machines. thesDe compressoren hebben een compact ontwerp, waardoor dezeem sgeschikt voor lichte tot middelzware toepassingen.

Wat zijn centrifugale luchtcompressoren van Ingersoll Rand?

Ingersoll Rand centrifugale luchtcompressoren genereren perslucht door middel van centrifugale kracht. theshet grote comprssing machines hebben een radiaal ontwerp en zijn geschikt voor grootschalige toepassingen. these centrifugale luchtcompressoren werken onder constant druk voor het genereren van perslucht.

Merkexclusieve producten