JUNKIN VEILIGHEIDSAPPARAAT

Een Offerte Aanvragen

Meer toevoegen

Junkin Safety Appliance Company is een toonaangevende fabrikant van veiligheids-, reddings- en overlevingsuitrusting. De uitgebreide catalogus omvat plastic / aluminium brancards, aluminium en stalen paalstretchers met vinylhoezen, brancardkits, brancardaccessoires, houten en polyethyleen rugborden, evacuatiestoelen, EHBO-uitrusting en blusdekens. Junkin-veiligheidsbrancards worden gebruikt om gewonde personen te redden van locaties waar langdurig voetverkeer een mandaat is. Deze brancards hebben een omhulsel van polyethyleen met hoge dichtheid, ondersteund door een roestvrijstalen buitenrail en permanent bevestigd met halfbuisvormige klinknagels om ladingen tot 1200 lb aan te kunnen. schoonmaakdiensten en vier bevestigingsriemen voor de patiënt voor maximale veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in gele en rode kleuren om de units op afstand te zien, zelfs bij weinig licht.
Klanten die op zoek zijn naar de medische en veiligheidsproducten van het bedrijf, kunnen het model, artikel of kruisverwijzingsnummer zoeken op Raptor Supplies. We zoeken ook directe alternatieven voor verschillende oude en stopgezette producten, zonder dat er een minimale bestelhoeveelheid vereist is voor het plaatsen van bestellingen.
Wij leveren en leveren aan meer dan 60 landen, waaronder Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Indonesië en Maleisië. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, livechat of het formulier op deze pagina verzenden om het equivalente onderdeel te krijgen dat u vandaag nodig heeft!