KEN-TOOL

We kunnen (bron) elk onderdeelnummer van een Ken-tool
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Ken-Tool is een ISO 9001: 2015-gecertificeerde toonaangevende fabrikant van zeer duurzame bandenservicehulpmiddelen. De productcatalogus van Ken-Tool omvat kraalbrekers en houders, gereedschap voor montage en demontage van banden, moersleutels, slagdoppen, bandverwijderaars, bandenvulkooien, wielgewichtgereedschap en tapeindenverwijderaars, bandhamers en rotators, en bandenspanningscontrolesystemen.
De C-Lok-vormige Ken-Tool hielhouders zijn ontworpen voor stalen en aluminium super enkele en super brede wielen. Deze aluminium hielhouders voorkomen dat de hiel over de velg glijdt tijdens het monteren van een band op het wiel. Het merk biedt ook hoogwaardige wielmoersleutels die zijn ontworpen om wielmoeren op de wielen van zware vrachtwagens en bussen los of vast te draaien. Deze 4-weg Ken-Tool-wielmoersleutels hebben een stalen constructie en een matrijsgesmeed midden, en worden aangeboden in verschillende lengtes en dopsleutels.
Kies uit een breed assortiment van deze sleutels en andere Ken-Tool-bandgereedschappen, zoals standaard voor het wisselen van vrachtwagenbanden en Raptor Supplies.