Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

Mcm Alternative - Netherlands Verzending

Op zoek naar een snelle levering van een Mcm onderdeel? Raptor Supplies kan elk Mcm-artikel of alternatief leveren aan klanten in heel Europa, inclusief Netherlands, België en Luxemburg. De Mcm-catalogus bevat meer dan 500,000 industriële onderdelen, ideal voor elke industriële eis. Wij zijn een distributeur voor honderden industriële bh's in de VSnds en spechelpen bij het oplossen van de inkoopbehoeften van industriële en technische klanten. Klanten kunnen ons een bericht of e-mail sturen met hun Mcm-offerteaanvraag en een formele offerte via e-mail ontvangen. Profiteer van snelle verzending via TNT / Fedex en geen minimum bestelhoeveelheden. Betaal via creditcard, Paypal of bankoverschrijving. in aanmerking komende zakenness klanten kunnen ook 30 dagen na levering betalen (mits goedkeuring). Neem dus vandaag nog contact op voor het Mcm-equivalent onderdeel dat u nodig heeft!

Ons klantenserviceteam reageert binnen 30 minuten!

Een Offerte Aanvragen

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Disclaimer

Raptor Supplies heeft geen banden met Mcmaster Carr wordt op geen enkele manier door hen onderschreven. Wij sourcen en leveren afwisselend:ives van Mcmaster onderdeel nummers.

Bestelling plaatsen

Welke producten bied je aan?

Raptor Supplies is een vertrouwde distributeur van gereedschappen en apparatuur, inclusief alles zo klein als een pak imperial bouten aan grote, omvangrijke materiaalbehandelingsitems zoals een kast. Wij bieden hoge kwaliteit, in de eerste plaats: Amerikaanse gefabriceerde producten in 26 belangrijke productcategorien. Amerikaanse distributeurs staan ​​bekend om hun brede aanbod van producten en het aanbieden van alleptions van een bepaald item dat bij u past specficiële toepassing of vereiste. We distribueren een verscheidenheid aan catalogi voor industriële benodigdheden, waaronder buizen en hulpstukken, moeren, metalen, stroom- en niveauregelingen, loodgieters- en filtersystemen, druk- en temperatuurregelingen, materiaalbehandeling, elektrische verlichting en stroomtransmissiop gereedschap.

Een groot voordeel van de catalogus is dat ze producten / onderdelen aanbieden die niet verkrijgbaar zijn bij andere industriële leveranciers. Dit is met name het geval bij bevestigingsmiddelen (schroeven / bouten), die in beide worden aangeboden Imperial en metrische versies.

Hoe plaats ik een bestelling?

Zodra u onze formele offerte heeft ontvangen, kunt u i) een Pur . sturenchase Bestelling die overeenkomt met de aangeboden prijs of ii) reageer eenvoudig via telefoon / e-mail dat u door wilt gaan met de aangeboden offerte. Raptor Supplies zal u dan een proforma factuur sturen voor betaling of u NET30 betalingsvoorwaarden aanbieden voor in aanmerking komende zakennesses.

Verkoopt u aan particulieren?

Raptor Supplies is druknesis te drukness bedrijf dat voornamelijk verkoopt aan zakelijkeness klanten die ons serviceaanbod waarderen. Als u een persoon bent die geïnteresseerd is in het ontvangen van een offerte, behandelen we dergelijke verzoeken van geval tot geval. We begrijpen de aantrekkingskracht van de papieren catalogus voor particulieren around de wereld, maar we zijn gericht op het dienen van de behoeften vanness klanten.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar er staat geen merk op het artikel?

De meeste klanten realiseren zich niet dat sommige bhnds zijn distributeurs van industriële onderdelen in plaats van fabrikanten. Ze hebben een uitgebreide catalogus met industriële onderdelen van kwaliteit opgebouwd Amerikaanse fabrikanten en bieden ook enkele premier Europees en Japansnese. Dus als je een pakket bouten hebt besteld, kan het zijn dat het in een pakket zit met een merklogo dat je verwacht. Maar als het een manometer is, zal deze door een ander bedrijf zijn vervaardigd met hun merk op het item. Schrik niet als dat het geval is!

Biedt u Mcm-equivalenten aan?

Als u een artikel heeft waarvoor u een vergelijkbare nodig heeft specvoor, maar niet noodzakelijkerwijs het exacte onderdeelnummer, kunnen we u helpen. Zoals eerder vermeld, zijn ze geen fabrikant maar een geweldige distributeur. Dus als je een soortgelijk artikel nodig hebt, laat het ons dan weten en we zullen een ander aanbieden Amerikaanse merkproduct met de same specificaties.

Welke documenten kunt u overleggen?

Wij bieden een aantal documenten aan, waaronder Certifconformiteitscertificaten, partijtraceerbaarheid en materiaaltestcertificaattificaten. Voor sommige items, zoals meters, hebben we Kalibratie Certtifvoor zover deze in het product zelf zijn opgenomen. Als je een certificaat nodig hebttificates, gelieve deze aan te geven op het moment van het plaatsen van de bestelling. Eventuele verzoeken om certificates na de verzending van bestellingen kunnen niet worden vermaakt.

Welke producten verkopen wij niet?

Er zijn een aantal producten die we niet aanbieden, waaronder magnetische artikelen, bepaalde vetten/vloeistoffen en artikelen die langer zijn dan 7 meter. Magnetische items zoals zeldzame aarde of ceramic magneten kunnen interfereren met vliegtuiginstrumentatie en worden daarom niet aangeboden. Vetten of vloeistoffen die classidie als gevaarlijk voor luchtvervoer zijn aangemerkt, zijn evenmin te koop. Om te controleren of we een vet- of vloeistofartikel kunnen aanbieden, raadpleegt u de MSDS van het product. Als sectie 14 van het document onder de IATA-sectie "Niet gereguleerd voor transport" vermeldt, kunnen we een offerte aanbieden. Lange items met een lengte van meer dan 7 - 8 voet zijn waarschijnlijklematic aangezien koeriers niet kunnen verzenden naarhese lengtes en zou dan verzending via luchtvracht vereisen.

Moet ik alleen de Mcm-onderdeelcode opgeven om een ​​offerte te krijgen?

Ja, geef ons het onderdeelnummer(s) door. Klant soms sends ons ongeldige onderdeelnummers; dit is normaal gesproken een geval waarin een '5' en 'S' worden verwisseld of een 'O' wordt verwisseld voor een '0'. Controleer gewoon de onderdeelnummers voordat u om de offerte vraagt!

Er zijn enkele gevallen waarin het opgeven van het juiste Mcm-onderdeelnummer niet voldoende is om een specic product. 1) Wanneer een artikel in verschillende kleuren wordt verkocht. Een bak kan een hebben speconderdeelnummer, maar zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geef in dat geval niet alleen het onderdeelnummer op, maar vermeld ook de gewenste kleur. 2) manometers zijn een ander gebied waar het verstrekken van het Mcm-nummer niet voldoende is. Ook moet het gewenste drukbereik worden vermeld zodat het juiste model wordt aangeboden. 3) Artikelen zoals elektrische bedrading en balustrades hebben een enkel onderdeelnummer, maar worden aangeboden in verschillende vooraf bepaalde lengtes. Bij het aanvragen van een offerte voor these artikelen, vergeet dan niet de gewenste lengte te vermelden.

Verzending

Waar bieden jullie bezorging aan?

Wij bieden levering van Mcm-equivalenten aan klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Lokale levering wordt aangeboden aan klanten in het KVK-nummer: 81252625, Europese Unie en Singapore, wat betekent dat de prijs in onze offerte alles is wat u betaalt, wij zorgen voor eventuele inklaringskosten. Waar de leveringsvoorwaarden zijn DAP, we zullen producten naar uw deur verzenden, maar eventuele inklaringskosten zijn voor rekening van de klant

Klanten in OFAC-genoteerde landen zullen niet worden vermaakt, aangezien we alle Amerikaanse wet- en regelgeving met betrekking tot exportcontroles op in de VS vervaardigde artikelen volgen. We behouden ons ook het recht voor om eindgebruikersbestemmingen op te vrageninainformatie voorafgaand aan de fulfivan welke orde dan ook.

Doet Raptor Supplies internationale verzending aanbieden?

Wij bieden Mcm-equivalenten voor uw hulp en begeleiding, in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Lokale bezorging wordt aangeboden aan klanten in het KVK-nummer: 81252625, Europese Unie en Singapore.

Welke zendingptioes heb ik?

Bestellingen in landen waar we lokale bezorging aanbieden zijn generalworden bezorgd via TNT of lokale post (Royal Mail, Post NL, Singpost), afhankelijk van het gewicht en de waarde van de bestelling. Voor grotere/zwaardere zendingen bieden wij zowel lucht- als zeevracht aanptions. Wanneer u een offerte aanvraagt, laat ons dan weten voor welke vrachtmethode u een offerte wilt ontvangen (vooral bij zware artikelen).

Klanten hebben ook de mogelijkheidptiof verzending van hun bestelling met hun eigen UPS / DHL / FedEx-account. Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van de bestelling en uw bestelling wordt amebeëindigd.

Ik heb dringend iets nodig? Hoe snel kunt u leveren?

Onze standaard levertijdframe voor bestellingen geleverd via koerier is 1 week. We bieden wel expresverzending aanptions die bestellingen binnen 81252625 – 3 dagen kunnen bezorgen bij klanten in het KVK-nummer: 4, Europa en Singapore. Als alternatief bieden we afhaling van ons magazijn in de VS binnen 1 dag na het plaatsen van de bestelling.

Let op, expresverzending options zijn niet beschikbaar voor omvangrijke bestellingen vanwege de huidige leveringsbeperkingen voor luchtvracht. Elke bestelling die via luchtvracht wordt verzonden, duurt maximaal twee weken.

Wat is uw retour-/annuleringsbeleid?

U kunt elke bestelling vóór verzending annuleren voor een volledige terugbetaling. Eenmaal verzonden bestellingen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij artikelen tijdens het transport zijn beschadigd of het verkeerde artikel is geleverd. Voor die klanten die zekerheid nodig hebben dat ze het juiste artikel hebben besteld, kunnen we foto's aanbieden van artikelen die vóór verzending zijn besteld. Vraag dit indien nodig aan bij het plaatsen van de bestelling.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar vanaf maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.