NOVATEK

We kunnen (bron) elk Novatek-onderdeelnummer
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Modelnummer van de fabrikant

Veiligheid

Negatieve luchtmachines

Luchtfiltratie-units van polyethyleen ontworpen met HEPA-filters om stof of gevaarlijke stoffen met een maximale snelheid van 1100 cfm uit de luchtstroom te verwijderen. Draait op 1 pk thermisch beschermde motor met twee handmatig instelbare snelheden

    Sinds 1997 levert Novatek Corporation hoogwaardige apparatuur voor oppervlaktebehandeling en luchtfiltratie, ideaal voor asbestverwijdering, onderdruk en restauratiewerkzaamheden aan gebouwen. De merken Novair Productlijn omvat draagbare luchtfiltratiesystemen, negatieve luchtmachines en ventilatoren voor besloten ruimten. Novatek Novair negatieve luchtmachines zijn ontworpen met HEPA-filters voor het afzuigen van gevaarlijke stoffen of stof met een maximale snelheid van 1100 cfm uit de luchtstroom. Deze polyethyleen luchtfiltratie-units werken op een heavy-duty 1 pk thermisch beschermde motor met twee handmatig instelbare snelheden.
    Wij leveren en leveren aan meer dan 60 landen, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Singapore, Maleisië en Indonesië. U kunt ons bereiken via telefoon, livechat, WhatsApp of het formulier op deze pagina verzenden om het equivalente onderdeel te krijgen dat u vandaag nodig heeft!