OETIKER

Filteren

pneuumatics

178001701780017217800175178001761780018317800185185001061850006010100000101000011010000210100022

pneuumatics Filteren

oor Clamps

Krimp clamps ontworpen voor het aansluiten van slangen op fittingen en leidingen in olie-, gas-, vloeistof- en koelvloeistofnes. Geselecteerde Oetiker oor clamps zijn voorzien van een op een veer gebaseerd zelfspannend mechanisme voor een slipvrije werking. Verkrijgbaar in stalen en RVS varianten.

Slang Clamp, roestvrij staal, 39/50 inch Nominal Grootte, 0.024 inch dik, 100Pk
Artikel: CJ2LPM
Fabrikant: 16702498-100
€ 202.98 / pak
RFQ
Pex Clamp, RVS, 50Pk
Artikel: CJ2ZQE
Fabrikant: 16704150-50GRA
€ 266.66 / pak
RFQ
Pex Clamp, RVS, 100Pk
Artikel: CJ2ZQF
Fabrikant: 16707872-100GRAG
€ 134.32 / pak
RFQ
Pex Clamp, RVS, 50Pk
Artikel: CJ2ZQG
Fabrikant: 16707955-50GRAG
€ 146.92 / pak
RFQ
Slang Clamp, roestvrij staal, 19/25 inch Nominal Grootte, 0.024 inch dik, 100Pk
Artikel: CJ2LPK
Fabrikant: 16700110-100
€ 171.36 / pak
RFQ
Slang Clamp, roestvrij staal, 37/40 inch Nominal Grootte, 0.024 inch dik, 100Pk
Artikel: CJ2LPL
Fabrikant: 16700028-100
€ 140.40 / pak
RFQ

Schroef Clamps

Oetiker 178 Serie Traploze schroef clamps met braamvrije stripranden voor volledige bescherming van clamped onderdelen tegen littekens of mechanische schade. Oetiker 174 Series clamps zijn voorzien van kleine perforaties om de clamp vergrendelingsmechanisme in positie eenmaal vastgedraaid.

Wormwiel Clamps

Wormaandrijving Oetiker clamps ontworpen voor het vastzetten van pneumatic / uitlaatslangen naar weerhaken en fittingen in onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Schroeftype bevestigingsmechanisme voor slipvrije installatie en staalconstructie voor weerstand tegen hydraulische vloeistoffen en industriële chemical.

Clampingehulpmiddelen

Oetiker clampgereedschap zoals rechte bekken en rateltangen best geschikt voor clamp installaties in brandstof- & koelerlines en luchtdruksystemen. Gesmede stalen constructie om weerstand te bieden tegen ruwe industriële abuse en geïsoleerde handgrepen voor ongevaarlijke bediening.

Slang Clamp assortimenten

Stalen slang Oetiker clamp assortimenten geschikt voor het vastzetten van leidingen en slangen in hydraulische en koelleidingen, olie en gas, sanitair en onderhoudswerkzaamheden. Kaaktang met geïsoleerde handgrepen voor veiligheid en comfort van de gebruiker. Verkrijgbaar in verzinkt en effen afwerking options.

Over oetiker

De uitgebreide catalogus van Oetiker bevat straps, connectoren, clamps & ringen en zosembly & disassembly gereedschap. Oetiker wormaandrijving clamps zijn ontworpen voor het vastzetten van pneumatic & uitlaatslangen naar weerhaken & fittingen in olie & gas operaties. these Oetiker clamps voorzien van gekrulde strips met braamvrije randen voor het verbeteren van de oppervlaktedruk en het waarborgen optimum afdichting en een eenvoudig schroefbevestigingsmechanisme voor eenvoudig onderhoud en installatie. Oetiker clamp tang in ideal voor het hanteren en installeren van ear clamps in brandstof & koeler lines en luchtdruksystemen. thesDe tang heeft een gesmede stalen constructie voor herhaald gebruik en industrieel gebruik abuse en geïsoleerde handgrepen voor gebruikerscomfort en bescherming tegen elektrische gevaren. Raptor Supplies, een van de vertrouwde Oetiker-distributeurs, biedt een enorm scala aan van de bovengenoemde producten, samen met verschillende clamp assortimenten en lasaccessoires.

Grote Handel Names

oetiker Competitieve voordelen

Braamvrije strookranden:

Om c . af te schermenlamped delen van littekens en prevent verwondingen tijdens assembly, Oetiker biedt braamvrije stripranden. Braamvrije strookranden prevent de kans op schade aan onderdelen zowel tijdens als nasemgoed.

ToothLock-technologie:

Oetiker's ToothLock-technologie biedt permanente en extreem hoge compressiop snelheden, evenals een hoge uitzettingsweerstand om ervoor te zorgen dat de verbindingen op hun plaats blijven. Deze technologie beschikt ook over een zelfvergrendelend mechanisme voor preventde clamp van loosen een lage terugvering om de prestaties over langere perioden te verbeteren. Bovendien maakt het de Oetiker clamps schok- en trillingsbestendigstant om thermische belasting te weerstaan, eenmaal geïnstalleerd. De ToothLock-technologie integreert ook meerdere tandvergrendelingsposities voor het compenseren van componenttoleranties.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een oorslang clamp?

oor slang clamps omvatten een band met een of meer geïntegreerde "oren". thesDe oren worden gesloten met een tang om een ​​strakke, permanente, lekvrije verbinding te maken bij de slangfitting. oor slang clamps worden vaak gebruikt in demandende toepassingen waar dunwandige slangen, plastics, en zachte en harde rubbers zijn aanwezig. Andere veel voorkomende variaties van Oetiker 2 oor clamps inclusief interlock, verstelbaar en traploos messing-in-groef clamps om tegemoet te komen aan een verscheidenheid aan toepassingsvereisten.

Wat is het verschil tussen 1- en 2-oor clamps?

Kies enkel oor clamps (153 Series & 154 Series), als het uw vereiste is om uniforme compression aroen de slang / buis. Maar het wordt aanbevolen om door te gaan met een variant met twee oren (101 Series & 151 Series oor clamps) als u te maken heeft met materialen die gevoelig zijn voor thermische uitzetting/krimp (voor een langere clampbereik).
Een woord van waarschuwing: merk op dat Oetiker oor clamps moeten worden gekrompen in slechts een enkele slag van het gereedschap. Extra kracht uitoefenen na de eerste poging kan de c . beschadigenlamp.

Hoe plastic slang clamps werk?

Kunststof slang clamps zijn een eendelig nylon clamp met een getand, ratelmechanisme dat de c . vergrendeltlamp in situ. de ends van these Oetiker clamps voorzien van gemanipuleerde openingen met in elkaar grijpende tanden. Als de openingen tegen elkaar worden gedrukt, grijpen de tanden in elkaar, preventde looseinde van de clamp. De c . vrijgevenlamp, pak een kant van de vergrendeling vast alssembly met een tang en duw zijwaarts. De tanden zullen uit elkaar schuiven en de clamp zal loslaten.

Wat is een snelspanslang clamp?

Snelkoppelingsslang clamps zijn vergelijkbaar met de gewone wormaandrijfslang clamps, however, de wormschroef is ontworpen om weg te draaien van de clamp band om volledig los te komen van de perforaties. Tijdens de installatie wordt de wormschroef losgekoppeld zodat de band met de hand kan worden vastgedraaid. Nadat de gewenste hoeveelheid speling is verwijderd, wordt de schroef snaps omlaag waardoor het wormwiel in de perforaties in de band kan grijpen. De band kan vervolgens worden aangedraaid met gewoon handgereedschap.

Waar moet ik veerslang c . gebruikenlamps?

lente clamps, soms aangeduid als constant spanning clamps, zijn een breedband verenstalen slang clamp dat geeft houvaststant druk op fittingen. De veereigenschappen van de clamp laat het de spanning behouden als verbindingen uitzetten en krimpen bij temperatuurschommelingen.

Hoe T-Bolt clamps werk?

T-boutslang clamps, of race clamps, worden beschouwd als een quick release clamp ontworpen met een stalen band en een captive bout T-bout die wordt vastgedraaid door een zeskantmoer. Het "T"-uiteinde van de bout is bevestigd in een lus aan het ene uiteinde van de clamp band met het andere uiteinde van de bout die door een draaibare behuizing is gestoken, waarbij de schroefdraad aan het andere uiteinde uitsteekt.
Het van schroefdraad voorziene uiteinde van de bout werkt als een hefboom, en wanneer het van de metalen band wordt weggedraaid, loosens de clamp. Om de c . aan te spannenlamp, draai de bout eenvoudig naar beneden op de clamp en zet zijn plaats vast door de zeskantmoer tegen het bouthuis aan te draaien.

Hoe schroef clamps werk?

Oetiker-slang in schroefvorm clamps zijn voorzien van een lange roestvrijstalen band dieaps around zelf evenals een schroef die de installateur kan gebruiken om de band aan te spannen. Terwijl de installateur de schroef vastdraait, trekt hij aan de twee ends van de band in afzonderlijke richtingen, waarbij veel druk wordt uitgeoefend. Hun ontwerp maakt ook slang van het schroeftype clamps aan te passen voor verschillende maten slang.

Hoe kies je de juiste clamp?

Selectie van de juiste Oetiker clamp diepnds over de aard van de toepassingen en verschillende andere factoren, zoals hieronder in de grafiek wordt weergegeven:

  • Materiaal: Het is bijna een rule dat de best slang clamps moeten van roestvrij staal zijn. Roestvrij staal is sterk, duurzaam en bestand tegen corrosie. Warmtebehandeld verenstaal is ook eenptiaan, hoewel het niet zo corrosiebestendig isstant als roestvrij staal. Mindere materialen zullen snel roesten, omdat condensatie en chemicals zal de oxidatie bespoedigen. eenmaal aclamp zwak genoeg wordt, kan het onder druk scheiden.
  • Verstelbaarheid: Sommige clamps kunnen voor verschillende slangmaten werken, waardoor ze ongelooflijk handig zijn om bij de hand te hebben. Terwijl oor en draad clamps bieden enige verstelbaarheid, de meest verstelbare zijn van het schroeftype clampS. In general, slang clamps kunnen tussen 1/4 tot 1/2 inch verstelbaarheid bieden, hoewel sommige meer kunnen bieden. In veel gevallen zal het aandraaien buiten dat bereik de c . vervormenlamp, waardoor ongelijkmatige druk ontstaat waardoor het uiteinde van de slang zou kunnen knikken. Neem ook een slang clamp voorbij zijn bruikbare bereik zal beïnvloeden of u het opnieuw kunt gebruiken na onderhoud aan de slang onderweg.
  • Compatibiliteit: het juiste type c . gebruikenlamp voor een bepaalde baan is belangrijk. Het aanspannen van een slang over een getande fitting met meerdere ribben is bijvoorbeeld geen klus voor een dunner clamp; als de clamp niet perfect recht is, zal het geen gelijkmatige druk uitoefenen op een stel ribben - dat is een recept voor een lek.
    Voor fittingen met weerhaken, met behulp van aclamp met een platte band zoals een schroeftype of oor clamp is best. lente-stijl clamps zijn uitstekend voor clampeen slang over een gegroefde fitting, zoals een radiatorfitting in een voertuig.
    Het materiaal van de slang maakt niet zoveel uitzing de clamp naar behoren. forcerenlamp dat is te klein zal ervoor zorgen dat de slang knikt als het überhaupt werkt. ac . gebruikenlamp dat is te groot, zal gewoon niet genoeg druk uitoefenen.

Welke materiaalslang clamps zijn de best voor maritieme toepassingen?

Ga altijd voor hoogwaardig roestvrij staal Oetiker clamps voor toepassingen die betrekking hebben op zeer schurende omgevingen.

Hoe zijn Oetiker-slang clampis gemeten?

Meet gewoon de buitendiameter van de slang. Zorg er vervolgens voor dat het gemeten verschilameter is in het midden van de clampbereik van de clamp.

Zijn Oetiker clamps herbruikbaar?

Zeker, geselecteerde Oetiker-modellen zoals laag profiel, schroef & profiel & universele clamps zijn herbruikbaar.

Hoe verwijder je een Oetiker clamp?

Oetiker clamp gereedschappen zoals een zijsnijder, roterende of komneussnijder kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van de clamp. However, roterende messen worden niet aanbevolen omdat ze de slang kunnen beschadigen tijdens het snijden van de clamp.

Wanneer moet ik mijn slang vervangen clamps?

Om de 3 tot 5 jaar, radiateurslang clamps en radiateurslangen moeten worden vervangen zodat de motor in goede staat verkeert. Met de leeftijd en het gebruik kunnen ze broos, gezwollen of gecorrodeerd worden. De radiateur kan de auto alleen koelen als de inwendige druk hoog blijft.

Kan Oetiker clamps worden gebruikt in toepassingen bij hoge temperaturen?

Ja, geselecteerd Oetiker clamps kan worden gebruikt in toepassingen bij hoge temperaturen. Gebruikers moeten ac kiezenlamp met een temperatuurclassificatie die geschikt is voor de specific toepassing terwijl u de richtlijnen van het merk volgtnes.

Zijn Oetiker clamps makkelijk te installeren?

Ja, Oetiker clamps zijn eenvoudig te installeren. Sommige clamps hebben een ratelmechanisme voor eenvoudig vastdraaien, terwijl andere kunnen worden vastgedraaid met een tang of een schroevendraaier.