Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

REELCRAFT

Filteren

Pneumatics

Lassen

Outdoor uitrusting

Fietspompen

Verlichting

Power Tools

Hydraulischics

Elektrisch

Pneumatics Filteren

Slang haspelsBekijk alles

 • Kabelhaspels

  Kabelhaspel met statische ontlading voor het opbergen van kabels en slanghaspels op explosiegevaarlijke locaties. Voorzien van permanent gesmeerde lagers voor minder wrijvingsverliezen en ratelvergrendeling voor volledige knie-extensie met hoge stabiliteit. Aangeboden in vloer-, wand-, plafond-, bank- en vrachtwagenmontageptions

 • Accessoires voor slanghaspels

  Inclusief haspelwagens en slangrolgeleiders in rechthoekige, vierkante en ronde configuraties voor gebruik bij hogedrukreiniging en grondonderhoud. Beschikbaar in Delrin, nylon en UHMU-materialen

 • Bevestigingsbeugels voor slanghaspels

  Installatieaccessoires, zoals scharnierbeugels, wartels, kanaalbeugel adapters en schommels voor wandmontage, voor gebruik met slanghaspels

 • Loodslangen

  Loodslangen van 2 en 3 ft lang die worden gebruikt voor het transporteren van lucht en water met temperaturen tot 150 gradenrees F en drukken tot 300 psi. Voorzien van dubbele MNPT-verbindingen

 • Motoraangedreven en handslingerhaspels

  Handzwengel en motoraangedreven slanghaspels met een geheel vastgeschroefde unitized constructie en een stalen frame. Ideal voor toepassingen die een lange slanglengte vereisen

 • Veerretourslanghaspels

  Duurzaam Reelcraft slanghaspels met een stalen basis, een full-flow wartel en een vergrendelingsnok. Ontworpen om een ​​druk tot 5000 psi te weerstaan ​​en ideal voor toepassingen in een brandbare omgeving voor aardingsdoeleinden

Pneumatics SlangenBekijk alles

 • luchtslangen

  Ideal voor het leveren van perslucht aan pneumatic tools en nozzles. Kan op de gewenste lengte worden gesneden en verder kunnen compatibele slangfittingen worden toegevoegd aan beide ends. Verkrijgbaar in 1/4 - 3/4 inch ID en 0.5 - 1.062 inch OD varianten

VervangingsonderdelenBekijk alles

 • Onderdelen

  Bevat veelgebruikte vervangingsonderdelen voor beschadigde haspels, zoals slanghaspelbumpers, slangassemblies, veerbehuizingen, slanghaspelwartels, servicekits, sproeiventielen en veerhouders

Over Reelcraft

De catalogus van het merk omvat producten zoals lucht, water, olie, vet, vacuüm & dubbele hydraulische slanghaspels, gereedschapsbalancers en meer. Reelcraft slang haspels worden gebruikt om vloeistof en lucht te leveren en zijn verkrijgbaar in veerretour-, motoraangedreven, handslinger- en gaslasmodellen. these Reelcraft luchtslanghaspels zijn geschikt voor irrigatie, landbouw en automobielfaciliteiten en hebben een robuuste constructie voor: impact kracht. thesDe slanghaspels zijn gemaakt van hoogwaardig staal en ontworpen met structurele vormen en hoekplaten voor extra duurzaamheid. Het merk biedt ook gekoppelde luchtslangen voor het overbrengen van perslucht naar machines en industriële apparatuur aangedreven door perslucht. these luchtslangen hebben een flexibele PVC-afdekking, preventschade aan de luchtslang in ruwe industriële omgevingen. thesDe luchtslangen hebben aan elk uiteinde koperen connectoren voor aansluiting op de luchttoevoerbron en de machines / apparatuur. Raptor Supplies, een vertrouwde distributeur van Reelcraft, biedt verschillende Reelcraft onderdelen, accessoires en montagebeugels voor reparatie- en vervangingsdoeleinden.

Reelcraft Competitieve voordelen

REELSAFE Gecontroleerde Retourslanghaspel

De REELSAFE-technologie van het merk is ontworpen om de Reelcraft luchtslang op een veilige lage snelheid. Deze technologie heeft een geïntegreerd koppelingsmechanisme dat zorgt voor een consistente terugtreksnelheid regardless van omgevingstemperatuur of vloeistof aanwezigheid. De terugtreksnelheid is beperkt tot twee mijl per uur tot prevent eventuele kans op beschadiging van de slangleiding tijdens het terugtrekken. Deze functie kan gemakkelijk worden ingezet en vereist geen extra veldaanpassing voor gebruik. Bovendien elimineert het vloeistofpad door de asinatest de interferentie van de slanghaspel tijdens het draaien van de haspel. Deze terugtrekfunctie bij lage snelheid beschermt de gebruiker en Reelcraft luchtslanghaspels tegen gevaren en ongewenste schade.

Ingesloten aandrijfveer

Reelcraft slanghaspels met slangterugtrekmechanisme zijn voorzien van een ingesloten aandrijfveer, waardoor de veer beschermd is tegen vloeistoffen en ruwe industriële omgevingen,specvan de locatie. Dit gesloten aandrijfveerontwerp zorgt ervoor dat de slang veilig op de slanghaspel wordt teruggetrokken.

Verstelbare geleidearm

Reelcraft slanghaspels zijn voorzien van verstelbare geleidingsarmen die de slang afgeven / terugtrekken. thesDe geleidingsarmen zijn verstelbaar om de afgiftehoek van de slang in te stellen volgens de gebruiker of de toepassingsvereiste voor een soepele afgifte van de slang.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Waar zijn Reelcraft rollen gemaakt?

Reelcraft slanghaspels worden vervaardigd in Columbia City, Indiana, in de Verenigde Staten van Ameheerlijk.

Kan Reelcraft handkrukhaspels worden omgebouwd naar motoraangedreven haspels?

Ja, Reelcraft biedt een reeks ombouwsets voor het ombouwen van handmatige haspels met handslinger naar motoraangedreven haspels. Reelcraft biedt ook verschillende snelheidsregelingen en schakelaarshes voor het aansturen van motoraangedreven haspels met veiligheid en precision. These schakelaarhes zijn motor grootte-specific en moeten correct worden bedraad om de veilige werking van de slanghaspel te garanderen.

Kan Reelcraft veeraangedreven haspels worden omgebouwd tot constant spanrollen?

Ja, geselecteerde veeraangedreven haspels zijn om te bouwen tot constant spanrollen ter plaatse. Dit kan worden gedaan door het vergrendelingssysteem op de slanghaspel te verwijderen zoals:sembly en de haspel zal functioneren als een constant spanning per stuk.

is het zossiin staat om de snelheid van te vertragen Reelcraft motor aangedreven haspel?

Ja, het merk biedt verschillende snelheden control devices en weerbestendige kaminaschakelaarhes voor het vertragen / regelen van de snelheid van motoraangedreven haspels. thesDe snelheids- / schakelaarbedieningen bieden variabele of vaste snelheidsregeling, AAN-UIT-functionaliteit zonder verlies van motorkoppel. thesDe bedieningselementen bieden ook mogelijkheden voor het omkeren van de motor als de toepassing demands Hen. Reelcraft biedt ook verschillende montagebeugels om t . te verbindenhese bediening & schakelaarhes naar de haspel alssembly.

Kan Reelcraft slanghaspels zijn defectsembloeden?

Ja, Reelcraft slanghaspels kunnen gemakkelijk worden uitgeschakeldsemter plaatse ontlucht als de haspelsembly vereist onderhoud of aanpassingen voor verschillende toepassingen.

Hoe werkt de auto-rewind slanghaspel?

ThesDe automatisch oprolbare slanghaspels hebben een interne recoil veer die automatisch teruglooptnds de luchtslang. Wanneer de gebruiker de luchtslang van de haspel trekt alssembly, de slang wordt tegen de spanning van de recoil voorjaar. Bovendien, hoe meer slang er uit de haspel wordt getrokken, hoe groter de spanning op de interne recoil de lente bouwt zich nog verder op. De hele haspeltrommel draait als de slang wordt uitgetrokken of ingetrokken op de haspel alssembly.

Wat zijn de soorten slanghaspels?

De meest voorkomende soorten slanghaspels zijn met de hand bediende haspels, veeraangedreven haspels en motoraangedreven haspels. Handkrukhaspels worden volledig met de hand bediend en vereisen het met de hand aanzwengelen van de trommel om de haspel op de trommel terug te trekken. Veerbediende haspels hebben een gesloten veer alssembly voor het automatisch terugtrekken van de haspel op de trommel. Handzwengel en veeraangedreven haspels zijn: ideal voor lichte tot middelgrote toepassingen. Motoraangedreven haspels zijn ontworpen voor het terugtrekken van de slang met behulp van een gecontroleerde schakelaar en snelheidsregeling. thesDe haspels worden gebruikt in commerciële faciliteiten die vaak zware slangen of elektrische draden moeten doseren en terugtrekken.

Wat is het doel van Reelcraft RVS slanghaspels?

Roestvrij staal Reelcraft slanghaspels zijn ontworpen voor voedselverwerkingssing & chemical processsin toepassingen. thesDe slanghaspels zijn geschikt voor offshore, coastal en aan boord van schepen waar ruwe omgevingen het metaal kunnen beschadigen. these Reelcraft RVS slanghaspels zijn na de operatie eenvoudig te reinigen en vergen minimaal onderhoud.

Kun je de slang in een oprolbare slanghaspel vervangen?

Ja, de gebruiker kan de beschadigde/versleten slang eenvoudig vervangen in een oprolbare slanghaspel. Voor het vervangen/verwijderen van de slang moet het automatische oprolsysteem van de slanghaspel uitgeschakeld zijn. Dit kan worden gedaan door het ingebouwde vergrendelingsmechanisme te verwijderen.

Hoe een intrekbare slanghaspel bevestigen?

meestal Reelcraft intrekbare slanghaspels hoeven niet te worden bevestigd. However, als de behoefte zich voordoet, kan de gebruiker gemakkelijk disasemontlucht de slanghaspel alssembly om het defecte onderdeel te detecteren en een vervangend onderdeel te installeren.

Hoe op te rollen? Reelcraft verlengsnoeren?

Reelcraft verlengsnoerhaspels hebben een gecontaineriseerde aandrijfveer in de haspelper stuktrommel. thesDe verlengsnoeren kunnen automatisch worden opgerold met behulp van het oprolmechanisme van de haspel dat de spanning op de intrekveer houdt wanneer het verlengsnoer wordt uitgerold.

Wat is het best luchtslanghaspel kopen?

Het verdwijntnds op de gebruikersvereiste en de toepassing. Reelcraft biedt diverse gesloten, hoge temperatuur en RVS slanghaspels. these luchtslanghaspels zijn ideal voor locaties met sterk schurende vervuilinginant of zout water. Reelcraft luchtslanghaspels zijn geschikt voor een groot aantal commerciële toepassingen.

Merkexclusieve producten