SANDPIPER

We kunnen (bron) elk onderdeelnummer van de Sandpiper
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Pneumatiek

    Onderdelen

    Warren Rupp Sandpiper-reparatiesets, bestaande uit originele vervangingsonderdelen, zijn ontworpen voor het vervangen van verouderde componenten in circulatiesystemen. Deze sets zijn uitgerust met keerkleppen, kleppen, membranen, afdichtingen en pakkingen die compatibel zijn met zowel metalen als niet-metalen luchtaangedreven pompen. De membraanreparatiesets van het merk bevatten verder een luchtklepspoel, O-ringen, borgringen en een stuurventielassemblage. Kies uit een breed scala van deze vervangende onderdelen voor de Sandpiper-pomp, verkrijgbaar in Santoprene, Buna, nitril en PTFE-membraanmaterialen op Raptor Supplies, een geautoriseerde distributeur van het merk.

     Fietspompen

     Luchtgedreven centrifugaal

     De afvalpompen van de Sandpiper SludgeMaster-serie zijn ideaal voor het verwerken van modder, takjes, slib, zand, bladeren en met afval beladen water, evenals zachte vaste stoffen (1-1 / 2 inch) in waterfiltratie en vijver- / fonteinbeluchtingssystemen. Deze units hebben een zelflozend ontwerp om verstopping te voorkomen, vooral bij vorst, en zijn ook zelfaanzuigend om handmatige inspanningen te verminderen, waardoor het aftappen wordt versneld. De robuuste 416 roestvrijstalen as en Buna N-afdichting van de Sandpiper-luchtpompen helpen bij het verwerken van respectievelijk schurende / vaste stoffen beladen vloeistoffen en voorkomen lekken.

      Luchtgedreven membraanpompen

      Standard-duty Sandpiper luchtmembraanpompen zijn ideaal voor het ontwateren en verpompen van slurries, oplosmiddelen, abrasieve vloeistoffen, zwakke zuren en zwevende stoffen in petrochemische en voedselverwerkende fabrieken. Deze pompen zijn ontworpen om te werken op een continue toevoer van perslucht en zijn voorzien van aluminium / gietijzer / roestvrij staal / niet-metalen constructie om structurele stijfheid te garanderen. De zelfaanzuigende dubbelmembraanpompen van het merk zijn voorzien van terugslagkleppen voor hoge doorstroming en verbindingsstangen voor betrouwbare en consistente membraanregeling. Kies uit een breed assortiment van deze volledig geschroefde afschuifgevoelige luchtmembraanpompen, aangeboden in Buna, PTFE en Santoprene (R) -membraanmaterialen op Raptor Supplies, een geautoriseerde Sandpiper-distributeur.

       Vlotterschakelaars

       Pneumatische vloeistofniveauregelaars met een vlotterbediende schakelaar die de open / dicht-functie van de luchttoevoer naar de pomp uitvoert. Zorg voor corrosiebestendige onderdelen die met vloeistof in aanraking komen voor een langere levensduur

         Sandpiper, een merk van Warren Rupp, Inc., is een toonaangevende fabrikant van een breed assortiment luchtaangedreven membraanpompen die zijn ontworpen voor natte industriële pomptoepassingen in voedselverwerkingseenheden, petrochemische fabrieken, olie- en gasvelden, mijnen en de scheepvaartindustrie. De productcatalogus van het merk omvat standaard / containment-duty kogel- en heavy-duty klepkleppompen; lucht- / aardgaspompen; en lopende sproeiers. Strandloper membraanpompen zijn ontworpen voor pomptoepassingen met abrasieve slurries, gesuspendeerde en niet-gesuspendeerde vaste stoffen en vaste stoffen van lijnformaat in afvalwaterbeheerfaciliteiten en riolen. De luchtaangedreven centrifugaalpompen van het merk SludgeMaster-serie zijn voorzien van een gietijzeren waaier met 2 schoepen die gemakkelijk vaste stoffen tot 1-1 / 2 inch (OD) kan verwerken zonder te verstoppen en een maximale werkdruk en temperatuur hebben van 125 PSI en 275 graden F, respectievelijk. Strandloper dubbele membraanpompen zijn 100% nat-getest, na de eindmontage, om de goede werking van vrijhangende, zelfaanzuigende en afdichtende faciliteiten te garanderen. Kies uit een breed assortiment van deze pompen met bijbehorende accessoires, zoals vlotterschakelaars en pomp reparatiesets (Buna, Nitril, PTFE & Santopreen (R) diafragma varianten) op Raptor Supplies.