VESTIL

Vestil Manufacturing Corporation is een van de marktleiders in de productie en distributie van materiaalbehandelingsapparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Angola, Indiana en Vestil biedt een breed scala aan materiaalbehandeling, veiligheids- en ergonomische apparatuur, zoals dock bumpers, vangrails, loophellingen, rolladders en heftrucks. Lees meer

FILTER

Laden en lossen

Veiligheid

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Handgereedschap

HVAC en koeling

Hardware

Elektra

Security

Hydraulica

Leidingswerk

Power Tools

Schoonmaak

Outdoor uitrusting

Fietspompen

Verlichting

Pneumatiek

Lijmen, afdichtingsmiddelen en tape

Meubels Horeca en Foodservice

Fasteners

Lassen

Lab Supplies

Verfapparatuur en -benodigdheden

Power Transmission

Machining

Kantoor Artikelen

Motoren

Het smeren

Laden en lossen FILTER

Dock-apparatuurBekijk alles

 • Bolderhoezen en paalhulzen

  Vestil bolderafdekkingen en paalhulzen zijn ontworpen om een ​​gemakkelijke perspassing over de bestaande moer en draadbouten te bieden. Ze hebben een gegoten zwarte plastic constructie en plastic hardware doppen die over de ankerbouten en ringen klikken voor bescherming tegen weersinvloeden.

 • Stoepranden

  Vestil stoeprandopritten zijn geschikt voor installaties in scholen, postroutes, ziekenhuizen, magazijnen en bezorgroutes. Ze hebben een gestructureerd, antislip oppervlak voor een stevige houvast tijdens het stijgen en dalen. Deze stoeprandopritten kunnen gemakkelijk steekwagens en soortgelijk materieel op wielen aan.

 • Barricades van het dok

  Vestil-dokbarricades zijn uitgerust met een handmatige handkruklier om de barricade-arm omhoog / omlaag te brengen. Ze hebben een vergrendelstang op de armstijl om de rotatie van de armen te beperken en een elektrisch veiligheidsstopcircuit in bumperstijl om obstakels te detecteren.

 • Dock bumpers

  Vestil vezelversterkte rubberen bumpers zijn gemaakt van een samensmelting van nylon en polyester. Ze zijn voorzien van voorgeboorde verzonken montagegaten voor eenvoudige installatie en een tweedelig body-ontwerp dat volledig gemonteerd en klaar voor installatie wordt geleverd.

 • Accessoires voor dockapparatuur
 • Dock Levelers

  Vestil dock levellers worden permanent aan de voorkant van docks bevestigd en werken door de bedieningshendel in de zak van de binnenlip te plaatsen. Ze worden geleverd met een handpomp, muurbeugels, cilinder, 15 meter hydraulische leiding en olie.

 • Dockplaten en -borden

  Vestil aluminium/stalen laadperronplaten & -borden overbruggen de opening tussen een laadperron en oplegger. Ze vergemakkelijken het veilig verplaatsen van palletwagens, vorkheftrucks en steekwagens. Ze bieden een maximaal laadvermogen van 30000 lb en zijn voorzien van een antislip traanplaat en vergrendelingspoten.

 • Dock afdichtingen

  Vestil dockseals zijn gemaakt van met nylon versterkte vinylbekledingen, bieden een superieure scheursterkte in vergelijking met Hypalon en zijn voorzien van chemisch afgedichte uiteinden om binnendringen van vocht te voorkomen. Deze afdichtingen zijn gemonteerd op en gebonden aan een zwaar gewolmaniseerde houtvoorraad, bestaande uit een ontsnappingstunnel over de volledige hoogte.

 • Dock Shelters

  Vestil dockshelters beschermen de docks tegen invloeden van buitenaf terwijl de verwarming/koeling van het interieur behouden blijft. Ze hebben een heavy-duty, versterkte vinyl buitenkant voor minder slijtage en bieden volledige toegang tot aanhangwagens of vrachtwagens voor laad- en loswerkzaamheden.

 • Garage- en dokdeuren

  Vestil garage- en dockdeuren minimaliseren het geluidsniveau en voorkomen het binnendringen van stof, dampen en rook in laaddocks en externe deuropeningen. Ze zijn gemaakt van brandwerende materialen, bieden visuele helderheid zonder in te boeten aan veiligheid en houden UV-stralen tegen in direct zonlicht.

 • Accessoires voor beschermrails
 • Vangrails

  Op de vloer gemonteerde, vastgeschroefde of uittrekbare veiligheidsrails voor binnen / buiten gemaakt van 304 roestvrij staal of gegalvaniseerd staal. Wordt gebruikt om personeel, apparatuur en infrastructuur te beschermen tegen vorkheftrucks en voertuigschade. Eindkappen en palen, rackbeschermers en -beschermers en andere accessoires zijn ook beschikbaar.

 • I-balk en kolombeschermers

  Vergemakkelijk de installatie op balken die anders worden belemmerd door muren of andere stevige constructies. Met speciaal ontworpen groeven voor onmiddellijke montage zonder de extra vereiste van riemen of bevestigingsmiddelen. Kan meerdere units in een gestapelde configuratie installeren

 • Voetafdekkingen voor lichtmasten
 • Opruimingsbalken boven het hoofd

  Lagedichtheidspolyethyleen (LDPE) vrije staven met vooraf geïnstalleerde ooghaken om de stang op te hangen en structurele stijfheid te bieden. Vereisen minimaal onderhoud en hebben een glanzende afwerking voor betere zichtbaarheid

 • Palletrekken en deurrails

  Breed scala aan massief stalen deurrailbeschermers, portaal- en jibbeschermers, rekbeschermingsverlengers, drievoudige elleboogbeschermers en palletrekbeschermers met bumpers om de rails van overheaddeuren te beschermen tegen vorkheftrucks, pallettrucks en ander verkeer. Verkrijgbaar in een gele poedercoating

 • pallets
 • Veiligheid leuningen

  Bescherm mensen tegen steile hellingen en oneffen looppaden. Stalen modellen hebben een Schedule 10-buisconstructie, terwijl de aluminium units een Schedule 40-behuizing hebben. Verkrijgbaar in 0.625 - 46.25 inch totale hoogte-opties

 • Strip deurbeslag
 • Strip deuren

  Geschikt voor het bieden van zichtbaarheid zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en om te voorkomen dat stof / dampen / rook de werkplek binnendringen. Gemaakt van brandwerend en zelfdovend vinyl en hebben een hoge treksterkte en scheurvastheid

 • Trailer Stabilisatiekrikken

  Wordt gebruikt om het oprollen van opleggers te voorkomen wanneer deze niet aan een tractor zijn gekoppeld tijdens het laden en lossen. Voorzien van een zware stalen constructie met verzonken fittingen voor het smeren van de vooraf geïnstalleerde ACME-schroeven

 • Vinyl stroken

  Doorzichtige vinylstrips die worden gebruikt om lawaai, stof, dampen en rook onder controle te houden en zorgen voor visuele duidelijkheid in transporteuropeningen, kranen en verkeersdeuren. Voorzien van afgewerkte afgeronde randen om cupping of krullen te voorkomen en een betere afdichting tussen de strips te bevorderen

 • Loop Hellingen

  Ontworpen om het eenvoudig positioneren en vervoeren van laadperrons voor één persoon op laadperrons te vergemakkelijken. Trek de hendel omhoog naar een verticale positie om te draaien en vergrendel de wielen in de neerwaartse positie. Duw de hendel omlaag om de wielen te ontgrendelen en op te tillen voor onderhoud aan lagere aanhangwagens

 • Magazijnhoek- en muurbeschermers

  Heavy-duty hoekbeschermers ontworpen om veelvoudige bescherming te bieden in magazijnen, kantoren, overheaddeurkozijnen en rails, of op hoeken van 90 graden. Voeg een hardwarekit toe om de units gemakkelijk op een muuroppervlak te installeren

 • Accessoires voor wielkeggen
 • Wielblokken
 • Wielverhogers

  Gebruikt om de aanhangwagen op te heffen voor het laden en lossen van vorkheftrucks; ontworpen in overeenstemming met OSHA / ANSI-vereisten. Voorzien van een stevige aluminium loopvlakplaat voor positieve tractie

 • Werfhellingen

  Geïntegreerd met een uniek ontwerp dat slechts één persoon vereist om de oprijplaat te positioneren, de diensthoogte aan te passen en trailers vanaf de grond te laden / lossen. Verkrijgbaar in stalen en roestwerende aluminium roosters

Laddersplatforms en steigersBekijk alles

 • Oversteekladders

  Vestil-oversteekladders hebben een bovenplatform met tweezijdig verwijderbare leuningen, een middenrail van 21 inch en vaste kantplanken om te voorkomen dat voorwerpen wegrollen. Ze hebben getande treden voor extra grip en poten voorzien van vloerbevestigingskussens.

 • Dockladders

  Vestil Walk-thru-dokladders vergemakkelijken directe montage op het dok door middel van lassen of bouten. Ze hebben een extra hoge leuning die extra ondersteuning biedt tijdens het op- of afstappen. Ze hebben een ingebakken behuizing met poedercoating voor extra stevigheid.

 • Uitbreidingsladders

  Vestil-verlengladders hebben een Pro Top-constructie met V-vormig ontwerp voor stabiliteit rond hoeken en zachte, niet-strepende rubberen loopvlakken. Ze leveren een maximale uniforme laadcapaciteit van 300 lb en zijn uitgerust met de Rung Lock Quicklatch om de secties te vergrendelen en vast te zetten wanneer ze zijn uitgeschoven.

 • Vaste ladders

  Vestil vaste ladders zijn voorzien van vastgeschroefde leuningen aan weerszijden van de eenheid en hebben gevormde stalen treden met verhoogde oppervlakken voor betere tractie. Ze hebben een gelaste stalen constructie met ingebakken poedercoating en een dubbele veiligheidsketting bovenaan de trap.

 • Roosterkanalen Vloeren sporten en treden

  Vestil roosterkanalen vloersporten en treden kunnen eenvoudig worden gedraaid en vergrendeld in de verticale positie wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze zijn voorzien van een ingebakken blauwe poedercoating voor extra stevigheid en hebben een gekarteld oppervlak voor grip.

 • Ladderaccessoires

  Vestil-ladderaccessoires zorgen voor de veiligheid van werknemers en helpen ook bij het beschermen van apparatuur. Ze zorgen voor meer stabiliteit en beperken zijwaartse beweging.

 • Multifunctionele ladders

  Vestil multifunctionele ladders hebben een lichtgewicht en onopvallend ontwerp en bieden opslag in beperkte en krappe ruimtes. Ze hebben getande treden en een veerbelaste borgpen die automatisch vastklikt, waardoor de tredehoogte wordt vastgezet.

 • Personeel liften

  Vestil-personeelsliften werken in beperkte ruimtes en bieden een eenvoudige liftactivering met een drukknop. Ze hebben een handmatige nooddaalklep voor het platform en een antislip dek.

 • Accessoires voor rolladders

  Accessoires voor rolladders van Vestil zijn onder meer ombouwsets voor vrijdragende steunen, kits met geperforeerde of gekartelde diepe top, toptreden of toptredenplatforms voor rolladders, inclusief die van roestvrij staal. Deze accessoires voldoen aan internationale normen en vergroten de mogelijkheden van de ladder.

 • Rollende ladders

  Vestil-hellingladders zijn ontworpen volgens de OSHA-ladderveiligheidseisen. Ze bieden een veilige en gemakkelijke toegang tot hoge stellingen en zijn geschikt voor opslagruimtes en magazijnen. Deze ladders zijn leverbaar in standaard helling, rollend magazijn, Tip-N-Roll mobiel, onderhoud, verrijdbaar en ESD-veilige varianten.

 • Steigers en platformaccessoires
 • Trap Eenheden
 • Opstapjes
 • Trapladders
 • Rechte ladders
 • Werkplatforms

  Opstapjes en werkplatforms die worden gebruikt om rugvermoeidheid en letsel te verminderen door een werknemer een optimale werkhoogte te bieden bij bouw- en reparatiewerkzaamheden. Platforms met leuningen voor extra veiligheid ook beschikbaar

MateriaalliftenBekijk alles

 • Cilinderheftrucks
 • Gipsplaten liften
 • Elektrische hydraulische accessoires
 • Handmatige materiaalliften omkeerbare vork

  Vestil handlier heftrucks zijn speciaal ontworpen voor het heffen van materiaal van planken, het verplaatsen van kantoorapparatuur en het installeren van wandapparatuur. Deze compacte trucks hebben een duurzame constructie van staal en aluminium en zijn voorzien van twee stalen vorken die kunnen worden opgetild / neergelaten tot een optimale hoogte voor probleemloos laden en lossen. Ze worden bediend door een handslinger die een omkeerbare handgreep en een neerhouder omvat om de wagen tijdens transport vast te zetten en zo de veiligheid van de operator te waarborgen. Vestil heftrucks zijn verder uitgerust met twee achterste en twee voorste zwenkwielen voor betere manoeuvreerbaarheid en een tweetraps mastmechanisme met een telescopisch binnenste mastframe (op geselecteerde modellen) voor verschillende hoogtebereiken. Kies uit een breed assortiment van deze draagbare heftrucks, verkrijgbaar in standaard- en straddle-uitvoeringen Raptor Supplies, een geautoriseerde Vestil-distributeur.

 • Heftafel accessoires
 • Heftafels en karren

  Heavy-duty voet- en handbediende heftafels en karren die worden gebruikt om zware materialen / apparatuur in een optimale positie te brengen voor het comfort van de operator en om de kans op letsel te verkleinen. Voorzien van draaibare / stijve / vergrendelbare wielen voor eenvoudige verplaatsing

12...45

Over VESTIL

Sinds 1958 produceert Vestil material handling, ergonomische en veiligheidsapparatuur voor toepassingen in de opslag-, scheepvaart-, verpakkings- en auto-industrie. De uitgebreide Vestil-catalogus omvat dock levellers, vatenheffers, hoppers, platforms, schaarheftafels, stellingen, ladders en weegschalen. Vestil Pallet Masters / Servers worden gebruikt als alternatief voor vorkheftrucks en zijn ontworpen om de noodzaak van handmatig heffen of verplaatsen van zowel skids als pallets met / zonder onderbouw overbodig te maken. Deze palletwagens zijn voorzien van een Power Traction Drive (PTDS-E), inclusief een gashendel en een automatische noodschakelaar om letsel en vermoeidheid bij de werknemer te verminderen. Vestil middelzwaar 10 graden schuine armen zijn ideaal voor handmatige laadoperaties in magazijnen, assemblagestations en verwerkingsfaciliteiten, waar artikelen niet stil blijven staan. Deze draagarmstellingen hebben een open ontwerp voor gemakkelijke bereikbaarheid met vorkheftrucks en lippen om te voorkomen dat de lading eraf valt. Ze zijn zeer duurzaam en kunnen over de hele lengte volledig op en neer worden aangepast, waardoor hun veelzijdigheid wordt vergroot. Kies uit een breed assortiment van de bovengenoemde producten, maar ook uit artikelen zoals recyclingapparatuur voor spuitbussen, luchtcirculatoren, afvalbakken, dolly's, zwenkwielen en steekwagens, op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Verzending

Vestil-producten hebben de neiging omvangrijk te zijn en zijn niet geschikt voor koeriersbezorging. Portaalkranen, takels, stalen hoppers, bolders, vatenheffers en ladders van Vestil hebben een hoog dimensionaal gewicht. Daarom zijn deze Vestil artikelen alleen geschikt voor lucht- of zeevracht.

Belangrijke handelsnamen

Automatische adelaarsbekheffers

Vorkheftruckbestuurders kunnen vaten eenvoudig vastzetten, verplaatsen en vrijgeven via het beproefde ontwerp van Vestil Automatic Eagle Beak-vatenheffers, zonder dat ze hun stoel hoeven te verlaten. De bovenlip van de trommel moet stroef zijn...Lees verder 

PRAIL Karren

Vestil PRAIL-karren zijn ontworpen voor het veilig en efficiënt vervoeren en opslaan van Vestil-crowdcontrole-interlocking-barrières. Deze units hebben een verwijderbare trekhaak die aan beide uiteinden van de c...Lees verder 

VESTIL Concurrentievoordelen

Speciale vloeibare coatings

 • Steel-It: In toepassingen die incidentele voedselcontactbescherming vereisen, biedt polyurethaancoating een kosteneffectief alternatief. Deze door de FDA goedgekeurde coating kan worden gebruikt voor milde washdown-toepassingen.
 • LINE-X Spray On Polyurea / Polyurethaan Coating: Polyurea coatings hebben verschillende toepassingen in de automobiel-, bouw-, landbouw- en militaire / defensie-industrie. Polyurea is schok-, slijtvast- en chemicaliënbestendig, inclusief weerstand tegen zwembadchloor, autobrandstof, dieselbrandstof, verf, bleekmiddelen, organische oplosmiddelen en kunstmest.
 • ZRC Cold Galvanized Compound Coating: ZRC-coating biedt uitstekende corrosieweerstand en bescherming bij de meeste spoeltoepassingen. De zinkrijke afwerking is een acceptabel alternatief voor thermisch verzinken en repareren.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Werkt Vestil DCT-2000 met een vat van 30 gallon?

Vestil biedt een adapter voor vaten van 30 gallon. Vestil FDC-30 zal werken met DCT-2000 op een takel gemonteerde vatendragers / rotators voor vaten van 30 gallon.

Werkt Vestil MWP-SPIN met Vestil MWP-550?

Ja, zowel Vestil MWP-550-DC als MWP-SPIN kunnen samenwerken.

Van welk type rubber zijn Vestil draaitafels gemaakt?

Vestil TT-30-RTP draaitafels zijn gemaakt van 15% natuurlijk rubber, 18% synthetisch rubber, 48% gerecycled rubber en 19% additieven.

Welk type I-balk wordt gebruikt op in hoogte verstelbare stalen portaalkranen?

W-balken worden gebruikt op Vestil in hoogte verstelbare stalen portaalkranen.

Merkexclusieve producten