VESTIL

Vestil Manufacturing Corporation is een van de marktleiders in de productie en distributie van materiaalbehandelingsapparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Angola, Indiana en Vestil biedt een breed scala aan materiaalbehandelings-, veiligheids- en ergonomische apparatuur, zoals dockbumpers, vangrails, walk ramps, rolladders & heftrucks. Lees meer

Filteren

Laden en lossen

Veiligheid

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Handgereedschap

HVAC en koeling

Hardware

Elektrisch

Beveiliging

Schoonmaak

Power Tools

Fietspompen

Hydraulischics

Verlichting

Sanitair

pneuumatics

Adhesives Afdichtmiddelen en tape

Outdoor uitrusting

Meubels Horeca en Foodservice

Fasteners

Lassen

Lab Supplies

Verfapparatuur en -benodigdheden

Vermogen Transmission

Kantoor artikelen

Machining

Motoren

Het smeren

Laden en lossen Filteren

Dock-apparatuurBekijk alles

 • Bolderhoezen en paalhulzen

  Vestil Bolderafdekkingen en paalhulzen zijn ontworpen om een ​​gemakkelijke perspassing over de bestaande moer en draadbouten te bieden. Ze hebben een gegoten zwarte plastic constructie en plastic hardware caps over de bovenkant van de ankerbout klikken;s & was voor bescherming tegen weersinvloeden.

 • beteugelen Ramps

  Vestil beteugelen ramps zijn geschikt voor installaties in scholen, postroutes, ziekenhuizen, magazijnen en bezorgroutes. Ze hebben een gestructureerd, antislip oppervlak voor een veilige stand tijdens het stijgen en dalen. thesde stoeprand ramps kan gemakkelijk steekwagens en soortgelijke uitrustingen op wielen aan.

 • Barricades van het dok

  Vestil dokbarricades zijn uitgerust met een handmatige handslinger om de barricade-arm omhoog/omlaag te brengen. Ze hebben een vergrendelingsbalk op de armstijl om de rotatie van de armen te beperken en een elektrisch veiligheidsstopcircuit in bumperstijl om obstakels te detecteren.

 • Dock bumpers

  Vestil vezelversterkte rubberen bumpers zijn gemaakt van een samensmelting van nylon en polyester. Ze zijn voorzien van voorgeboorde verzonken montagegaten voor eenvoudige installatie en een tweedelig lichaamsontwerp dat volledig wordt geleverd alssemontlucht en klaar voor installatie.

 • Accessoires voor dockapparatuur
 • Dock Levelers

  Vestil dock levellers worden permanent aan het oppervlak van dokken bevestigd en werken door de bedieningshendel in de zak van de binnenlip te plaatsen. Ze worden geleverd met een handpomp, muurbeugels, cilinder, 15 voet hydraulische leiding en olie.

 • Dockplaten en -borden

  Vestil aluminium / stalen dockplaten & boards overbruggen de kloof tussen een laadperron en trailer. Ze vergemakkelijken het veilig verplaatsen van palletwagens, heftrucks en steekwagens. Ze bieden een maximum laadvermogen van 30000 lb en voorzien van een antislip loopvlak en vergrendelbare poten.

 • Dock afdichtingen

  Vestil dokafdichtingen zijn vervaardigd uit met nylon versterkte vinylbekledingen, waardoor: superior scheursterkte vergeleken met Hypalon en feature chemieel verzegeld ends tot prevent vocht infiltratie. thesDe afdichtingen zijn gemonteerd op en verlijmd op een zware, gewolmaniseerde houtvoorraad, bestaande uit een luchtontsnappingstunnel op volledige hoogte.

 • Dock Shelters

  Vestil dockshelters beschermen dokken tegen elementen van buitenaf terwijl de verwarming / koeling van het interieur behouden blijft. Ze hebben een robuuste, versterkte vinyl buitenkant om slijtage te verminderen en bieden volledige toegang tot trailers of vrachtwagens voor laad- en losoperaties.

 • Garage- en dokdeuren

  Vestil garage- en dockdeuren minimaliseren geluidsniveaus en prevent het binnendringen van stof, dampen en rook in laadperrons en buitendeuren. Ze zijn gemaakt van vuurvaststant materialen, die visuele helderheid bieden zonder in te boeten aan veiligheid en UV-stralen in direct zonlicht afschrikken.

 • Accessoires voor beschermrails
 • Vangrails

  Op de vloer gemonteerde, geschroefde of uitneembare veiligheidsrails voor binnen / buiten van 304 roestvrij staal of gegalvaniseerd staal. Wordt gebruikt om personeel, uitrusting en infrastructuur te beschermen tegen vorkheftrucks en voertuigschade. Einde caps en palen, rack guards en beschermers, en andere accessoires zijn ook beschikbaar.

 • I-balk en kolombeschermers

  Vergemakkelijk de installatie op beams, anderszins wordt belemmerd door muren of andere stevige constructies. Functie specspeciaal ontworpen groeven voor instant montage zonder de extra eis van straps of bevestigingsmiddelen. Kan meerdere units in een gestapelde configuratie installeren

 • Voetafdekkingen voor lichtmasten
 • Opruimingsbalken boven het hoofd

  Lagedichtheidspolyethyleen (LDPE) vrije staven met vooraf geïnstalleerde ooghaken om de stang op te hangen en structurele stijfheid te bieden. Vereisen minimaal onderhoud en hebben een glanzende afwerking voor betere zichtbaarheid

 • Palletrekken en deurrails

  Breed scala aan massief stalen deurrailbeschermers, portaal- en jibbeschermers, rekbeschermingsverlengers, drievoudige elleboogbeschermers en palletrekbeschermers met bumpers om de rails van overheaddeuren te beschermen tegen vorkheftrucks, pallettrucks en ander verkeer. Verkrijgbaar in een gele poedercoating

 • pallets
 • Veiligheid leuningen

  Bescherm mensen tegen mezzanine drop-offs en ongelijke loopbruggen. Stalen modellen hebben een Schedule 10-buisconstructie, terwijl de aluminium units een Schedule 40-lichaam hebben. Verkrijgbaar in 0.625 - 46.25 inch totale hoogte options

 • Strip deurbeslag
 • Strip deuren

  Geschikt voor het bieden van zichtbaarheid zonder concessies te doen aan de veiligheid, en voor preventstof / rook / rook de werkplek binnenkomen. Gemaakt van vuurvaststant en zelfdovend vinyl en hebben een hoge treksterkte en scheurvastheid

 • Aanhanger Stabilizing Jacks

  gebruikt om te prevent up-end van semi-trailers wanneer deze tijdens het laden en lossen niet aan een trekker zijn gekoppeld. Voorzien van een zware stalen constructie met verzonken smeernippels voor het smeren van de vooraf geïnstalleerde ACME-schroeven

 • Vinyl stroken

  Doorzichtige vinylstrips die worden gebruikt om geluid, stof, dampen en rook onder controle te houden en voor visuele duidelijkheid in transportopeningen, kraanbaanbehuizingen en verkeersdeuren. Functie afgewerkte afgeronde randen naar prevent cupping of curling en bevordert een strakkere afdichting tussen de strips

 • Lopen Ramps

  Ontworpen om gemakkelijk eenpersoonsgebruik mogelijk te maken ramp positioneren en transporteren op laadperrons. Trek de hendel omhoog naar een verticale positie om te draaien en vergrendel de wielen in de neerwaartse positie. Duw de hendel naar beneden om te ontgrendelen en til de wielen op voor onderhoud aan lagere aanhangers

 • Magazijnhoek- en muurbeschermers

  Heavy-duty hoekbeschermers ontworpen om veelvoudige bescherming te bieden in magazijnen, kantoren, overheaddeuren frames en tracks, of op hoeken van 90 graden. Voeg een hardwarekit toe om de units comfortabel op elk muuroppervlak te installeren

 • Accessoires voor wielkeggen
 • Wielblokken
 • Wielverhogers

  Gebruikt om de aanhangwagen op te heffen voor het laden en lossen van vorkheftrucks; ontworpen in overeenstemming met OSHA / ANSI-vereisten. Voorzien van een stevige aluminium loopvlakplaat voor positieve tractie

 • Werf Ramps

  Geïntegreerd met een uniek ontwerp dat slechts één persoon nodig heeft om de ramp, pas de servicehoogte aan en laad/los trailers vanaf de grond. Verkrijgbaar in staal en roestvaststant aluminium roosters

Laddersplatforms en steigersBekijk alles

 • Oversteekladders

  Vestil gekruiste ladders hebben een bovenplatform met tweezijdige verwijderbare leuningen, een middenrail van 21 inch en vaste trrevent voorwerpen wegrollen. Ze hebben gekartelde treden voor extra grip en poten voorzien van vloerbevestigingspads.

 • Dockladders

  Vestil Doorloopladders vergemakkelijken de directe montage op het laadperron door te lassen of vast te schroeven. Ze hebben een extra hoge leuning die zorgt voor extrassistand tijdens het stijgen of dalen. Ze hebben een ingebakken gepoedercoate body voor extra stevigheidness.

 • Uitbreidingsladders

  Vestil verlengladders hebben een Pro Top-constructie met V-vormig ontwerp voor stabiliteit aroen hoeken en zachte niet-strepende rubberen loopvlakoppervlakken. Ze leveren een maximum uniform laadvermogen van 300 lb en zijn uitgerust met de Rung Lock Quicklatch om de secties te vergrendelen en vast te zetten wanneer ze zijn uitgeschoven.

 • Vaste ladders

  Vestil vaste ladders zijn voorzien van vastgeschroefde leuningen aan weerszijden van de unit en hebben stalen treden met verhoogde oppervlakken voor betere tractie. Ze hebben een gelaste stalen constructie met ingebakken poedercoating en een dubbele veiligheidsketting bovenaan de trap.

 • Roosterkanalen Vloeren sporten en treden

  Vestil roosterkanalen vloersporten en treden kunnen eenvoudig worden gedraaid en in de verticale positie worden vergrendeld wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze hebben een ingebakken blauwe poedercoating voor extra stevigheidness en hebben een gekarteld oppervlak voor tractie.

 • Ladderaccessoires

  Vestil ladderaccessoires zorgen voor de veiligheid van werknemers en helpen ook bij het beschermen van apparatuur. Ze zorgen voor meer stabiliteit en beperken zijwaartse bewegingen.

 • Multifunctionele ladders

  Vestil multifunctionele ladders hebben een lichtgewicht en onopvallend ontwerp, waardoor ze in beperkte en krappe ruimtes kunnen worden opgeborgenpaces. Ze zijn voorzien van gekartelde treden en een veerbelaste borgpen die automatisch vastklikt, waardoor de opstaphoogte wordt vastgezet.

 • Personeel liften

  Vestil personeelsliften werken in beperkte spaces en bieden een eenvoudige activering van de lift met drukknop. Ze hebben een handmatige nooddaalklep voor het platform en een slipbeschermendestant dek.

 • Accessoires voor rolladders

  Vestil accessoires voor rolladders zijn onder meer conversiekits voor cantileverondersteuning, sets met geperforeerde of getande diepe tops, toptreden of toptredeplatforms voor rolladders, inclusief die van roestvrij staal. thesDe accessoires voldoen aan internationale normen en verbeteren de mogelijkheden van de ladder.

 • Rollende ladders

  Vestil helling ladders zijn ontworpen volgens OSHA ladder veiligheidseisen. Ze bieden veilige en gemakkelijke toegang tot hoge rekken en zijn geschikt voor opslagruimtes en magazijnen. these ladders zijn beschikbaar in standaard helling, rollend magazijn, Tip-N-Roll mobile, onderhoud, draagbare en ESD-veilige varianten.

 • Steigers en platformaccessoires
 • Trap Eenheden
 • Opstapjes
 • Trapladders
 • Rechte ladders
 • Werkplatforms

  Stap stafnds en werkplatforms die worden gebruikt om rugvermoeidheid en letsel te verminderen door eenptimal werkhoogte voor een werknemer in bouw- en bouwreparatiewerkzaamheden. Platforms met leuningen voor extra veiligheid ook beschikbaar

MateriaalliftenBekijk alles

 • Cilinderheftrucks
 • Gipsplaten liften
 • Elektrische hydraulische accessoires
 • Handmatige materiaalliften omkeerbare vork

  Vestil handlier heftrucks zijn specontworpen voor het tillen van materiaal van planken, het verplaatsen van kantoorapparatuur en het installeren van wandapparatuur. thesDe compacte vrachtwagens hebben een duurzame constructie van staal en aluminium en zijn voorzien van twee stalen vorken die tot eenptimal hoogte voor probleemloos laden/lossen. Ze worden bediend door een lier met handslinger die bestaat uit een omkeerbare handgreep en een vasthoudinrichting om de wagen tijdens het transport vast te zetten, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt gewaarborgd. Vestil heftrucks zijn verder uitgerust met twee achter- en twee voorzwenkwielen voor betere wendbaarheid en een tweetraps mastmechanisme met een telescopische binnenmast frame (op geselecteerde modellen) voor verschillende hoogtebereiken. Kies uit een breed scala van these draagbare heftrucks, verkrijgbaar in standaard- en straddle-uitvoeringen op Raptor Supplies, een authoris Vestil distributeur.

 • Heftafel accessoires
 • Heftafels en karren

  Heavy-duty voet- en handbediende heftafels en karren die worden gebruikt om zware materialen / apparatuur op een o . te heffenptiverkeerde positie voor het comfort van de machinist en om de kans op letsel te verminderen. Voorzien van draaibare / stijve / vergrendelbare wielen voor eenvoudige verplaatsing

12...45

Over vestil

Sinds 1958, Vestil produceert materiaalbehandelings-, ergonomische en veiligheidsuitrusting voor toepassingen in de opslag, scheepvaart, verpakking en automobile industrieën. de uitgebreide Vestil catalogus omvat docklevellers, vatenliften, hoppers, platforms, schaarheftafels, stellingen, ladders en weegschalen. Vestil pallet MasterS / Servers worden gebruikt als alternatief voor vorkheftrucks en zijn ontworpen ominade noodzaak voor handmatig heffen of verplaatsen van zowel skids als pallets met/zonder onderconstructie. these palletwagens zijn voorzien van een Power Traction Drive (PTDS-E), die een gasregelaar en een automatische noodschakelaar bevat om letsel en vermoeidheid van werknemers te verminderen. Vestil middelmatig gebruik 10 graden schuine armen in ideal voor handmatige laadoperaties in magazijnen, zoalssembly stations en doorgaanssing faciliteiten, waar items niet stationair blijven. thesDe draagarmstellingen hebben een open ontwerp voor gemakkelijke toegang met de vorkheftruckssivermogen en lippen naar prevent de last eraf valt. Ze zijn zeer duurzaam en kunnen over de hele lengte volledig op en neer worden versteld, waardoor ze nog veelzijdiger worden. Kies uit een breed scala van de bovengenoemde producten, evenals artikelen zoals recyclingapparatuur voor spuitbussen, luchtcirculatiepompen, afvalcontainers, dollies, zwenkwielen en steekwagens, op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwd Vestil distributeur, biedt zijn complete productassortiment, zoals laadperronapparatuur, verpakkingsapparatuur, portaal- en jibcrasnes, aanbouwdelen voor vorkheftrucks, industriële ladders, beschermende barrières, uitrustingen voor het hanteren van vaten, opslagoplossingen en lasgereedschap. We kunnen geschikte schaarheftafels, kantelaars, stapelaars, hefwagentjes en pallettrucks aanbevelen om werklasten in uw productie- en magazijnfaciliteiten te heffen, verlagen of kantelen.

Verzending

Vestil producten zijn vaak omvangrijk en zijn niet geschikt voor koeriersdiensten. portaalkraannes, takels, stalen trechters, bolders, trommelheffers en ladders van Vestil hebben een hoog dimensionaal gewicht. vandaar, these Vestil artikelen zijn alleen geschikt voor lucht- of zeevracht.

Grote Handel Names

Automatisch Eagle Snavelheffers

Vorkheftruckbestuurders kunnen vaten eenvoudig vastzetten, verplaatsen en losmaken via Vestil Automatisch Eagle Het beproefde ontwerp van de snaveltrommelheffers, zonder dat ze hun stoel hoeven te verlaten. De bovenlip van de trommel moet stro...Lees verder 

PRAIL Karren

Vestil PRAIL-karren zijn ontworpen om veilig en efficiënt te vervoeren en op te slaan Vestil menigte controle in elkaar grijpende barrières. these units hebben een verwijderbare trekhaak die aan beide uiteinden van de c . kan worden gemonteerd...Lees verder 

vestil Competitieve voordelen

Specialty Vloeibare Coatings

 • Steel-It: In toepassingen die incidentele voedselcontactbescherming vereisen, biedt polyurethaancoating een kosteneffectief alternatief. Deze door de FDA goedgekeurde coating kan worden gebruikt voor milde washdown-toepassingen.
 • LINE-X Spray On Polyurea / Polyurethaan Coating: Polyurea coatings hebben verschillende toepassingen in de automobiel-, bouw-, landbouw- en militaire / defensie-industrie. Polyurea is impact, slijtage & chemical weerstandstant, inclusief weerstand tegen zwembadchloor, autobrandstof, dieselbrandstof, verf, bleekmiddelhes, organische oplosmiddelen en meststoffen.
 • ZRC koudgegalvaniseerde samengestelde coating: ZRC-coating biedt uitstekende corrosieweerstand en bescherming in de meeste washdown-toepassingen. De zinkrijke afwerking is een acceptafelvervanging voor thermisch verzinken en repareren.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Zullen Vestil DCT-2000 werken met een 30 gallon drum?

Vestil biedt een adapter voor vaten van 30 gallon. Vestil FDC-30 werkt met DCT-2000 op hijswerktuigen gemonteerde trommel carriers / rotators voor 30 gallon drums.

Zullen Vestil MWP-SPIN werken met Vestil MWP-550?

Ja, beide Vestil MWP-550-DC & MWP-SPIN kunnen samenwerken.

Wat voor soort rubber zijn? Vestil draaitafels gemaakt van?

Vestil TT-30-RTP draaitafels zijn gemaakt van 15% natural rubber, 18% synthetisch rubber, 48% gerecycled rubber en 19% additieives.

Welk type I-balk wordt gebruikt op in hoogte verstelbare stalen portaalkranen?nes?

W-zijnams worden gebruikt op Vestil in hoogte verstelbare stalen portaalkraannes.

Merkexclusieve producten