WEARWELL

Wearwell biedt een breed scala aan hoogwaardige en ergonomische vloer- en mattenproducten voor de voedselproductie, chemical- en productie-industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pennsylvania, Verenigde Staten. Lees meer

Filteren

Laden en lossen

560.78X6X18YL

Veiligheid

553566.78X18X18CH565.78X18X18CH-CS10560.78X6X18BK-CS10558556502566.78X18X18WH552560502502

Hardware

560.78X6X15X15YL560.78X6X15X15BK-CS4560.78X6X15X15BK

Laden en lossen Filteren

Weegschaalaccessoires

PVC ramps met grote openingen voor een betere doorstroming in natte, niet-vette ruimtes of droge omgevingen. Heb een LockSafe-vergrendelingssysteem dat tegels aan elkaar vergrendelt

Ramp Geel 6 x 18
Artikel: AH8TXF
Fabrikant: 560.78X6X18YL
€ 42.92 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen

Over wearwell

De Wearwell vloermatten catalogus omvat antivermoeidheidsmatten, keuken- en natte ruimtematten, entreematten, knielende kussens, modulaire passe-partout en muurhoekbeschermers. Wearwell matten zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbellaagse configuraties en in verschillende kleuren, maten en diktesnesses. De meeste producten van het bedrijf zijn gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen en hebben antistatische, antimicrobiële en chemical-resiststant eigenschappen. Wearwell ESD-matten eliminate elektrische schok en prevent divers sensitive apparatuur en elektronische printplaten tegen schadelijke elektrische stroomvariaties en -pieken. Het merk biedt ook een breed scala aan slipvastestant matten met optiin rugmateriaal (rubber, vinyl en nitril) om onnodige beweging van de mat te verminderen. De anti-vermoeidheidsmatten by Wearwell hebben nitril, PVC, rubber, urethaan en vinyl als rugmateriaal, waardoor vermoeidheid door langdurig staan ​​wordt verlicht. These matten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en diknesses op Raptor Supplies.

Dingen om te overwegen

Waarom wij?

We leveren of kopen alle Amerikaanse MRO-onderdelen in meer dan 60 landen over de hele wereld. We hebben uw MRO-vereisten gesorteerd met meer dan 5000 brands om uit te kiezen en meer dan 2000000 producten in onze catalogus.

Verzending

Wearwell vloermatten worden aangeboden in verschillende maten en vereisen: speciale verpakking. Daarom worden ze geleverd afhankelijk van de productafmetingen. ThesDe units zijn geschikt voor koeriersverzending.

Grote Handel Names

PermaTack

PermaTack-matten houden vuil en bacteriën buiten kritieke of steriele gebieden, zoals laboratoria, apotheken en medische voorzieningen. Het werkt door het verminderen van lucht-/vloerinfecties en preventING...Lees verder 

ErgoDeck Kabelbrugsets

Blootliggende kabels en slangen in de industriële werkplaats kunnen uitglijden en vallen veroorzaken. Tape of andere tijdelijke oplossingen zijn een veelvoorkomende 'oplossing'. ErgoDeck Cable Bridge-kits bevatten alle componenten die nodig zijn voor:...Lees verder 

Vooruit

Omkeerbaar aan de voorkant. Schrapermatten vormen een barrière voor alle seizoenen. Een zijde specialiseert bij het verwijderen van zwaar puin en sneeuw. Bij meer gematigd weer klopt de andere kant vuil en m...Lees verder 

wearwell Competitieve voordelen

POWERHOUSE Kabelbeschermingssysteem

 • Toepassing: POWERHOUSE kabelbeschermers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn gemaakt van TPU en PE en zijn zeer resistant tegen corrosie door oliën en chemicals, evenals impact en slijtage.
 • Duurzaam: These kabelbeschermers zijn bestand tegen een druk tot 20000 pounds per band. Verborgen scharnieren zorgen ervoor dat het deksel plat kan liggen terwijl uw kabels worden beschermd.
 • Veiligheid: felgele deksels zorgen voor een hoge zichtbaarheid voor veiligheid en gemakkelijke identificatietificatie. De veilige Lid-Lock-functie voor: general doel en middelzware toepassingen beschermen voetgangers door preventstruikelgevaar.
 • Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

  Hoe maak ik mijn PermaTack-mat schoon?

  ThesDe matten moeten regelmatig worden gereinigd met een door de fabrikant aanbevolen reinigingsmiddel; voor meer informatie, zie het tabblad Literatuur. Ze kunnen ook worden gereinigd met een vochtige doek en een milde zeep of afwasmiddel. Gebruik een wasmiddel met een pH tussen 4 en 8 voor best resultaten.

  Vormen PermaTack-matten een struikelgevaar?

  PermaTack heeft een advertentiehesik steun die prevents mat beweging en een laag profiel dat door elke deuropening past zonder het gebruik van een dienblad of frame.

  Kunnen CleanRoom-matten op verschillende ondergronden werken?

  De mat moet worden aangebracht op een niet-poreuze, gladde, vochtvrije ondergrond. Gladde vinylvloeren of tegels, evenals glad afgewerkte epoxyvloeren, werken goed met dit product. Kleverige matten hechten niet goed op gestructureerde ondergronden, zoals ruw beton, epoxy met antislip grit en tegels met voegmortel.nes.

  Wat te doen Wearwell schoen ontsmettingsmatten doen?

  De schoenreinigingsmatten doden effectief virussen, bacteriën en microben. ontsmetteninate schoenzolen en laarzen, gewoon vullen met een reinigingsoplossing en doorlopen.