WESTWARD

Met meer dan 57 jaar ervaring, Westward, een Grainger merk, produceert handgereedschap en materiaalbehandelingsapparatuur voor onderhoud en reparatie, houtbewerking, productie, automobile en metaalverwerkende industrieën. De uitgebreide catalogus omvat multimeters, schroevendraaiers, hamers, clampgereedschap, masonry tools, tangen, opbergers & trolleys, inspecgereedschap en ondeugden. Lees meer

Filteren

Handgereedschap

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Power Tools

Machining

Laden en lossen

Outdoor uitrusting

Lassen

Het smeren

Test instrumenten

Fasteners

Verlichting

Adhesives Afdichtmiddelen en tape

Hydraulischics

Abrasives

Veiligheid

pneuumatics

HVAC en koeling

Sanitair

Schoonmaak

Verfapparatuur en -benodigdheden

Elektrisch

Vermogen Transmission

Hardware

Grondstoffen

Motoren

Handgereedschap Filteren

Meet- en lay-outhulpmiddelenBekijk alles

 • Hoek Pitch en Slope Locators

  Westward hoek pitch en slope locators zijn ideal voor het meten van hoeken in elektrische, timmer-, sanitair- en HVAC-toepassingen. thesDe hoekzoekers zijn verkrijgbaar in verschillende typen - varianten van 0 tot 90 gradenrees in vier / vijf / twee kwadranten.

 • Box I-Beam en Torpedo Levels

  Westward box-, I-balk- en torpedoniveaus worden gebruikt om ervoor te zorgen dat werkstukken recht worden uitgelijnd in elektrische installaties en timmer- en sanitairtoepassingen. these torpedoniveaus worden gebruikt in beperkte spaces.

 • KaminaVierkantsets en componenten

  Westward kaminavierkante sets en componenten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat projecten recht en vierkant zijn, waarbij de hoeken correct worden ingesteld op 45 of 90 gradenrees. These sets en componenten omvatten een ruler, beschermkop, vierkante kop en middenkop.

 • Diepteschroefmaten

  Westward dieptemicrometers worden gebruikt voor het meten van de diepte van sleuven, gaten, uitsteeksels en schouders. thesDe micrometers zijn voorzien van ringvormige gekartelde borgmoeren voor een snelle en veilige vergrendeling.

 • Wijzerplaat remklauwen

  Westward schuifmaat of schuifmaat is ontworpen met een schaalverdeling en meetklok voor het meten van zowel binnen- als buitenafmetingen van een object, evenals de diepte van een gat. thesDe units maken gebruik van een tandheugelmechanisme om de lineaire beweging van de kaken over te brengen op de roterende beweging van de meetklok.

 • Kiesindicatoren

  Meetklokken worden gebruikt om werkstukken in draai- en freesmachines uit te lijnennes, en vlakslijpmachines. thesDe meetklokken worden ook gebruikt voor het controleren van de rondloop van de spil in een machine.

 • Digitale schuifmaat

  Westward digitale schuifmaten (ook wel elektronische digitale schuifmaten genoemd) werken op batterijen precision instrumenten, ontworpen om nauwkeurige interne en externe afstanden te meten. these remklauwen hebben een slanke & streamlined-profiel voor comfort en een digitale LCD-uitlezing voor nauwkeurige metingen.

 • Afstandsmeters

  Westward afstandsmeters gebruiken een laser om calcde afstand tussen twee objecten bepalen. thesDe afstandsmeters zijn uitgerust met een gemakkelijk af te lezen LCD-scherm met achtergrondverlichtingcreen om duidelijke metingen en lasertechnologie weer te geven voor een hoge mate van nauwkeurigheid.

 • Elektronische digitale indicatoren

  Westward elektronische digitale indicatoren worden gebruikt om gegevens vast te leggen in procesbesturingstoepassingen, die gemakkelijk kunnen worden overgedragen naar de pc, terwijl de kans op parallaxfouten wordt verkleind. Ze worden aangedreven door een 3V lithium-ionbatterij en zijn uitgerust met een 360 graden draaibare ring die zowel inegatieve en positieve richtingen.

 • Gage Blokken/Clamps Toezicht Masters

  Westward gage blokken / clamps worden vervaardigd voor het produceren van de gewenste lengte in mechanische toepassingen. these gage blokken zijn voorzien van metallic of ceramic-body's die nauwkeurige metingen en correcte kalibratie bieden.

 • Hoogte meters

  Wordt gebruikt om hoogte, stapafmetingen of verticale afstand te bepalen en in te stellen, en om werkstukken af ​​te bakenen. Beschikken over een groot, gemakkelijk af te lezen LCD-schermcreen om de resultaten weer te geven met een nauwkeurigheid tot +/- 0.002%. Extra functies zijn onder meer nulinstelling en inch / metrische conversie met automatische aan / uit-bewerkingen

 • Gatenboorgat en draadmeters

  Gebruikt voor het snel meten van de interne en externe afmetingen van een object met hoge nauwkeurigheid. Voorzien van verchroomde / geharde stalen constructie om bestand te zijn tegen zware industriële omgevingen en impact ladingen. Verkrijgbaar in schaalverdelingen tussen 0.0005 en 0.00005 inches

 • Indicatorhouders Bases en Stands

  Ontworpen om wijzerplaat en elektrische indicatoren te stabiliseren om te eliminereninate machinefouten voor nauwkeurige meting. Lever een maximum magnetische kracht van 85 lbf voor preventschade aan de indicatoren en sondes als gevolg van het per ongeluk omvallen van de basis. Verkrijgbaar in satijnchroom en blauwe afwerkingsvarianten

 • Binnenschroefmaten

  Gebruikt om de binnenkant te metenameter van gaten, buizen en pijpen, evenals groefgroottes in O-rings & was. Voorzien van een borgmoer voor een positieve vergrendeling van spindels en geharde stalen punten om prevent schade. Komt ook in een set bestaande uit stangen, instelsleutelhes en een opbergkoffer

 • Loepen
 • Het meten van Tapes

  Ideal voor gebruik in de bouw, engineering, architectonische en andere industriële meettoepassingen. Voorzien van een ABS-kunststof behuizing voor gebruik in corrosieve omgevingen en in gebieden met elektrische gevaren. Modellen verkrijgbaar met koolstofstaal, glasvezel, met nylon bekleed staal en stalen messen

 • Accessoires voor meetwielen

  Draagkoffers voor meetwielen om plaats te bieden aan: Grainger Nr. 21LP34 en 21LP36, en 11 - 12 inch meetwielen. Beschikt over een rugzakstijl met een met de hand gedragen handvat waarmee u de meetwielen gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kunt vervoeren

 • Wielen meten

  Gebruikt voor wegmarkering, bestrating, afrasteringen en verkeerscontroles, maar ook op bouwplaatsen om grote afstanden, grenzen of gebieden te meten. Kom met een gegoten ABS of aluminium frame met een handgreep om nauwkeurige 2- of 4-inch brede lines

 • Micrometersets
 • micrometers
 • Precision Meetgereedschapsets
 • Precision Stalen vierkanteares
 • gradenbogen
 • Rules en rechte randen
 • Schrijvers en sondes
 • Veerbeugels en verdelers
 • Squares Schuine kanten en trapmaten
 • Telescopische Gage Sets
 • Schuifmaten

sleutelhesBekijk alles

 • Verstelbare sleutelsets

  Westward verstelbare sleutelsets zijn vervaardigd voor het opnemen van bevestigingsmiddelen of bouten van verschillende groottes. these verstelbare sleutelhes hebben een bek met brede capaciteit en een kartelverstelmechanisme voor comfortabele, snelle en nauwkeurige bekaanpassingen volgens de grootte van de boutkop.

 • Verstelbare sleutelhes

  Westward verstelbare sleutelhes zijn ontworpen om meerdere sleutels met een vaste maat te vervangenhes met één sleutel. these moersleutelhes hebben een brede, verstelbare bek om te passen met bouten en bevestigingsmiddelen van verschillende afmetingen met behulp van een kartelverstelmechanisme, voor nauwkeurige en strakke kaakaanpassingen.

 • Set steeksleutels

  Westward moersleutelsets zijn voorzien van moersleutelhes met een ingesloten hoofdeinde om te passen around en pak de hele kop van de bevestiger vast, daarbij aanbiedend superior koppel en contactoppervlak in vergelijking met een steeksleutel. these steeksleutelsets worden geleverd met dubbele steeksleutelhes met een verschillende SAE (inch) en metrische kop aan elk uiteinde, geschikt voor gebruik op twee verschillende maten bevestigingsmiddelen.

 • Box End Wrenches

  Westward doos end moersleutelhes zijn geschikt voor de installatie en eliminereninavan bouten, fittingen en moeren in productie-, automobiel- en mijnbouwtoepassingen. these moersleutelhes hebben een gesloten kop aan elk uiteinde van het handvat om meer contact met het bevestigingsmiddel te bieden en meer koppel toe te staan ​​dan een steeksleutel.

 • Kettingsleutelhes en Tang

  Westward kettingsleutelhes en tangen worden geleverd met een extra lange handgreep om een ​​object vast te zetten en bieden hefboomwerking bij het draaien van grote voorwerpen. Ze hebben een bekontwerp met twee uiteinden om draaien in beide richtingen mogelijk te maken zonder het gereedschap uit de behuizing te verwijderensembly, terwijl single end wrenches werk maar in één richting.

 • Kaminaringsleutelsets

  Westward kaminasleutelsleutelhes hebben een gesloten en een open uiteinde om moeren, bouten en andere bevestigingsmiddelen los te maken of vast te draaien. these SAE en metrische kaminaDeze sleutelsets hebben een 12 pt doosuiteinde met extra groeven waardoor ze eenvoudig te bevestigen zijn met behulp van de kop van de bevestiger.

 • Kaminaie Wrenches

  Westward kaminasleutelsleutelhes zijn vervaardigd met een open en een gesloten uiteinde; het laatste looseist de hardnekkige moeren op zodat het open uiteinde kan worden gebruikt om ze snel los te draaien. Zij zijn ideal voor snel loosin- en uitdraaien van moeren en zijn verkrijgbaar in de varianten roestvrij staal / gelegeerd staal / chroom-vanadium / chroom-vanadiumstaal met hoge sterkte.

 • Elektronische momentsleutelhes

  Westward elektronische momentsleutelhes, ook bekend als digitale momentsleutelhes, zijn ontworpen om een ​​nauwkeurige aflezing van het koppel te leveren door de draaikracht elektronisch te meten om te voorkomen dat bevestigingsmiddelen te strak worden aangedraaid. these moersleutelhes worden meestal gebruikt om een ​​consistent koppel toe te passen op assembled producten voor veiligheid en kwaliteitscontrole.

 • Flare-moersleutelsets

  Westward flare moersleutelhes zijn open-ended moersleutelhes gebruikt in machinewerk en sanitaire toepassingen, voor het bevestigen en verwijderen van zeshoekige moeren en fittingen (ook wel flare-fittingen genoemd). Ze hebben een 6 pt ontwerp dat meer contact met de zijkanten van de bevestiger mogelijk maakt dan de 12 pt stijl en vermijdt afronding van de hoeken van de bevestiger.

 • Flare Moersleutelhes

  Westward flare moersleutelhes worden gebruikt voor het werken met zeskantige bouten en moeren in auto-onderhoud, metaalbewerking, brand & veiligheid en mijnbouwtoepassingen. these moersleutelhes hebben een open eindontwerp om obstakels tussen de moer en de sleutel te vermijden.

 • Hex- en Torx-sleutelsets
 • Hex / Torx sleutels
 • Verwisselbare momentsleutelkoppen
 • Schroefmaat Momentsleutelhes
 • Steeksleutelsets
 • Open einde sleutelhes
 • Pijpsleutelhes
 • Ratelsleutelsets
 • Ratelsleutelhes

  Ontworpen om snel aan te spannen en loosening van noten in strakke spaces. Zijn sneller dan conventionele sleutelshes en vaak gebruikt in automobile en de bouwsector

 • Service/Pompsleutelhes
 • Moersleutelhes

Over westward

Westward produceert apparatuur, onderdelen en accessoires voor gebruik in voertuigonderhoud, veiligheidsoperaties, HVAC's en koeling, sanitair en hardwaretoepassingen en nog veel meer.
Westward verstelbare sleutelhes zijn vervaardigd in overeenstemming met de ASME-standaard en zijn geschikt voor het vastdraaien en verwijderen van moeren, bouten en bevestigingsmiddelen in HVAC-apparatuur. these moersleutelhes hebben een constructie van gelegeerd staal voor structurele stijfheid tot prevent buigen / breken onder zwaar gebruik. Wrenches voorzien van een verstelbare schroef aan de onderkant van de kaakkop voor het stevig vasthouden en losmaken van bevestigingsmiddelen van verschillende groottes zonder dat dit nodig is! specialized installatiehulpmiddelen. Westward moersleutel sets bieden een assortiment van wrenches met meerdere kakencapaciteiten en lengtes om op een groter aantal bevestigingsmiddelen te passen.
Westward linesman tang in ideal voor het knippen, rechttrekken en buigen van draden en het draaien en verbinden van kabels bij elektrische bewerkingen. Tong-en-groeftang hebben een breed kakenbereik om buizen, fittingen en bevestigingsmiddelen vast te pakken en te draaien. Specialiteittang voorzien van speciale bevestiging of constructie voor optredens specficiële grijp- of snijtaken zoals draaddraaien, perforeren en schermen die niet mogelijk zouden zijn geweestssimet behulp van een standaardtang. Raptor Supplies biedt ook diverse sets tang voor gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen.
Westward precision gereedschappen zoals micrometers en afstandsmeters zijn geschikt voor het meten van de afmetingen van werkstukken en hun onderdelen. Westward micrometer zijn voorzien van een waterbestendigestant LCD screen voor het weergeven van de exacte afmetingen van de componenten tijdens bewerkingsprocessen.
Kies uit een breed scala aan producten van: Westward zoals doppen en bits, snijgereedschappen, impact sockets, schroevendraaiers, hamers, clamps, handzagen, doorvoertules en meer

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

sommige Westward tools kruisen individuele verwijzingen naar het equivalent Dayton model nummers. Dus als u op zoek bent naar een tool van een concurrent die niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot: Raptor Supplies heeft het equivalent Westward hulpmiddel beschikbaar.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwd Westward tools distributeur, biedt zijn complete assortiment producten, zoals hand- en elektrisch gereedschap, smeerpatronen, elektrische draden, bevestigingsmiddelen en verspaningsgereedschappen. We kunnen aanbevelen Westward tuinieren & automobile apparatuur, onderdelen en accessoires voor uiteenlopende toepassingseisen.

Verzending

These Westward gereedschappen variëren van kleine tot grote maten. Ze vereisen mogelijk een zorgvuldige verpakking, omdat sommige vanhesHet gereedschap kan tijdens het transport beschadigd raken. vandaar, these Westward gereedschappen worden geleverd per koeriersverzending en luchtvracht voor minimale uitvaltijd.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Welk bedrijf bezit? Westward?

Westward, een MRO (maintenance, repair & operations) bedrijf is een private label eigendom van Grainger gevestigd in Noord Ameheerlijk.

Doet Westward gereedschap leveren voor het slijpen van metalen stukken?

Ja, Westward fabrikaten bank slijpmachines voor het vormen, slijpen en sharpmetalen gereedschappen, tips, vellen en stukken in refu . brengenrbising-, fabricage- en onderhoudstoepassingen. Raptor Supplies levert ook pneumatic-blast-kasten voor het verwijderen van roest & oude verfvlekken van een werkstuk en ontbraammessen voor eliminatieinating bramen van de ruwe randen van gereedschappen en gaten van een product.

Hoe kunnen gebruikers geschikt selecteren? Westward bottle jacks voor hun behoeften?

Westward flessendoppen voorzien van pompen in verschillende uitvoeringen, zoals zijpompen, laagprofielpompen & inline pompen. Tijdens het selecteren van een Westward fleskrik, de gebruikers moeten eerst de maximum hefvermogen van de potkrikken en stem deze vervolgens af op hun toepassingsvereisten. Vervolgens komt de slaglengte van de plunger en de minimale & maximum hefhoogte van de geselecteerde potkrik. Klanten moeten ook letten op de stroombron die nodig is voor het bedienen van dehese flessenkrakers. Vervolgens kunnen ze beslissen over het ontwerp en de plaatsing van de pompen om ze gemakkelijk in hun respectieve locaties.

Welke veiligheidsinstructies moeten worden gevolgd door operators tijdens het gebruik? Westward hulpmiddelen?

Gebruikers/operators moeten een veiligheidsbril/gelaatsschermen/bril dragen om hun gezicht of ogen te beschermen voor preventverwondingen door rondvliegende deeltjes. Ze moeten ook handschoenen, schorten, veiligheidsschoenen en ademhalings- en gehoorbescherming hebben om te prevent lawaai en het per ongeluk laten vallen van gereedschap.

Welke normen / certificaties doen Westward tools zich houden aan?

Westward tools kunnen UL, GS & CE of ETL & CSA cer zijntified terwijl u zich houdt aan ASME (American Society of Mechanical Engineers) en ANSI (American National Standards Institute) normen.

Merkexclusieve producten