Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

WILTON TOOLS

Sinds 1941, Wilton Tools, een in de VS gevestigd merk met het hoofdkantoor in Elgin, Illinois, VS, produceert bankschroeven en metaalbewerkingsgereedschap van hoge kwaliteit voor toepassingen in de bouw, auto-industrie, metaalproductie, handelaars, service & MRO en nutsbedrijven. De bullet bankschroef ontworpen door Hugh Vogl, in 1941, is nog steeds de meest verkochte industriële bankschroef. Lees meer

Filteren

Handgereedschap

Machining

Laden en lossen

Pneumatics

Power Tools

Handgereedschap Filteren

KlemmenBekijk alles

 • Hoek Clamps

  Aluminium / gietijzer hoek clamps zijn ontworpen met corrosiebestendigestant, koper / verchroomde spindels. Zij zijn ideal voor het bij elkaar houden van twee werkstukken onder een precieze hoek tijdens assembly. these Wilton tools Voorzien van verstelbare, zelfcentrerende bekken om haaks verbinden en eenvoudige bediening te vergemakkelijken.

 • Bar Pipe en LClamps

  Bar pijpen en Lclamps van Wilton voorzien van glijdende ends die kan worden aangepast aan de lengte van een werkstuk voordat er druk wordt uitgeoefend. These Wilton tools zijn geschikt voor houtbewerking 7 assembly-toepassingen en hebben een maximum draagvermogen van 4880 lb.

 • CClamps

  Wilton C / schoen clamps worden gebruikt voor het vasthouden van een houten of metalen werkstuk tijdens las- of timmerwerkzaamheden. These Wilton tools hebben een metalen staaf die loodrecht op de schroef is bevestigd om hefboomwerking te krijgen tijdens het vastdraaien van de clamp. Ze zijn gemaakt van gietijzer / staal / gesmeed staal voor structurele stijfheid en zijn bestand tegen belastingen tot 40000 lb. Geselecteerde modellen (stuk(s) uit de 400-serie) hebben een V-groef anvil voor een stevige gripspecvan de vorm - rond, vierkant of plat. Ze hebben vervangbare Perma-pads en spindels.

 • Clamp Accessoires

  Wilton clamp accessoires zijn onder meer lichte, hydraulische, mechanische en mini-werkpositioneerders voor het positioneren van werkstukken en het gedurende een lange tijd op hun plaats houdennds- gratis bediening bij het lassen, zoalssembling en ingewikkelde elektronische taken.

visesBekijk alles

 • Bench Vises

  Wilton bank / kaminamachine / mechanica / draagbaar / roterend / houtbewerking / werkplaatsbankschroeven zijn ontworpen om werkstukken en onderdelen op hun plaats te houden tijdens hameren, vijlen, boren enawing. MILJARDhese Wilton bankschroeven zijn voorzien van clamp-aan / clamp-op draaibare / stationaire / draaibare bases voor stabiliteit en zijn verkrijgbaar in bekbreedtes variërend van 2.5 tot 10 inches.

 • Magnetische bek Caps

  Witon geharde aluminium bek caps worden gebruikt om ongelijke werkstukken en prevent ze van ontsieren terwijl clamping. these Wilton tools zijn voorzien van een ingebouwde, permanente magneet om de kaken stevig vast te pakken. Geselecteerde modellen hebben een prismavlak met zowel horizontale als verticale groeven voor het vasthouden van rond materiaal of het installeren van elektrische assemblies.

 • Specialty bankschroeven en componenten

  All-terrain en multi-angle bankschroeven met stalen kaken zijn geschikt voor het vasthouden van PCB's, elektrische apparatuur, elektronische apparaten en onderdelen voor reparatie- en onderhoudstoepassingen. Geselecteerde Wilton bankschroeven zijn voorzien van een gepatenteerde, 360-graden vergrendelingshendel om de hand vast te zetten tijdens het rijden of herpositioneren. Ze zijn uitgerust met vaste schroeven die in de trekhaak passen voor trillingsdemping.

Hamers en slaggereedschapBekijk alles

 • Ball Pein Hamers

  Kogelhamers worden gebruikt voor het slaan van blikslagen om metalen van de zijkanten van een gat weg te slaan, evenals voor het harden van metalen. De BASH-voorhamers van het merk zijn voorzien van een onbreekbare staalkerntechnologie om ze te maken ideal voor zwaar werk. These Wilton tools zijn getest om meer dan 25000 overslagen te weerstaan ​​en worden geleverd met een veiligheidsplaat om prevent het hoofd van losraken.

 • Sleeën

  Voorhamers van Wilton worden aanbevolen voor het breken van steen en sloopwerkzaamheden. These Wilton tools voorzien van een lange handgreep die aan een zwaar hoofd is bevestigd, die tijdens een zwaai vaart krijgt en vervolgens van toepassing is impact blazen. Dubbelzijdige voorhamers hebben koppen van messing / gesmeed staal voor een glanzend uiterlijk en corrosiebestendigheid. Ze worden aangeboden in Hi-Vis groen en natural hoofd kleuren.

Over Wilton Tools

Het Wilton Tools catalogus omvat industriële bankschroeven, staafbuizen, clamps, sleeën, magnetische bek caps, balpenhamers, schaafmachines, stofafscheiders, trolleys, bijlen en splijtwiggen. van het merk bankschroeven zijn ontworpen om objecten veilig en stevig vast te houden tijdens schuren, afwerken, sawing, planning, boor- en laswerkzaamheden. thesDe bankschroeven van Wilton hebben een draaivoet met dubbele vergrendeling voor extra veiligheid en bieden een draaibare capaciteit tot 360 graden om de juiste hoek op het werkstuk in te stellen. verder, these Wilton bankschroeven zijn uitgerust met gegroefde stalen kaken voor een antislip grip en hebben een integrale grote achterkant anvil dat werkt als een schokdemper en weerstaat impact slagen van slagwerktuigen. Wilton 90 graden clamps zijn ideal voor toepassingen met haaks lassen, verbinden of slijpen. these Wilton tools zijn gemaakt van gietijzer met een vierkant machinaal bewerkte basis en zijkanten voor een hoge compressiop sterkte en hebben zelfcentrerende kaken voor snelle aanpassing van werkstukken. Ze hebben ook sleufgaten in de basis voor eenvoudige montage op de werkbank en verkoperde spindels waarmee de beweegbare bek een veilige grip op onderdelen van de uitrusting mogelijk maakt. Kies uit een breed scala van these Wilton tools samen met sleeën en clamp accessoires aan Raptor Supplies, een vertrouwde Wilton-distributeur.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

sommige Wilton Tools kruis individuele verwijzingen naar het equivalent Westward model nummers. Dus als u op zoek bent naar een motor van een concurrent die niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot: Raptor Supplies heeft het equivalent Wilton Tools beschikbaar.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwd Wilton Tools distributeur, biedt zijn complete assortiment aan. We kunnen geschikte producten aanbevelen voor verschillende toepassingen, zoals auto-, constructie- en metaalproductieprocessen.

Verzending

These Wilton Tools variëren van kleine tot grote maten. Het kan zijn dat ze zorgvuldig moeten worden verpakt, omdat sommige artikelen tijdens verzending beschadigd kunnen raken. vandaar, these Wilton Tools worden geleverd per koerierszending en luchtvracht voor minimale uitvaltijd.

Grote Handel Names

Wilton Tools Competitieve voordelen

Wilton Tools Pow-R-Arms

Wilton Tools Pow-R-Arms zijn: ideal voor het bieden van werkhoudondersteuning op vaste werkplekken, workbeches en alssembly lines. ThesDe armen herpositioneren het werkstuk nauwkeurig en snel voor eliminatieinating de eis van clampin en uitlamping, waardoor de uitvaltijd wordt geminimaliseerd. Hun 360 gradenrees volledig zwenkbare werkpositioneerders stellen het werkstuk in en houden het in positie om hands- gratis productie.

Wilton Tools ontwerp met ronde kanalen

Wilton Tools bankschroeven hebben een rond kanaalontwerp voor een volledig ingesloten moer alssembly en spindel, waardoor de smering voor langere tijd behouden blijft. Dit ontwerp zorgt er ook voor dat de verontreiniginginablijft uit, waardoor de kans op wrijving wordt geminimaliseerd. Wilton bankschroeven zijn aan de achterzijde verankerd voor het leveren van rechte lijndruk en trekkracht op het werkstuk, wat resulteert in een hoge duurzaamheid.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe de keeldiepte van Wilton bankschroef meten?

De keeldiepte in een bankschroef is de verticale afstand tussen de bovenrand van de kaak en de bovenkant van de hoofdschroef. De ideal keeldiepte voor these bankschroef is tussen 3 tot 4 inches.

Hoe kies je een geschikte bankschroef?

Om de juiste bankschroef voor de betreffende toepassing te kiezen, moet de gebruiker de keeldiepte van de bankschroef controleren. Grotere keeldiepte-bankschroeven zijn: ideal voor het vasthouden van omvangrijke en grote werkstukken. Bovendien vereisen grotere werkstukken ook bankschroeven met grotere bekbreedtes.

Hoe moet ik kiezen Wilton Tools voorhamers?

De belangrijkste factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van voorhamers zijn schachtlengte, gewicht en materiaal. IdealHet gewicht van de voorhamer varieert van 2 tot 20 pounds. Als de toepassing in kwestie betrekking heeft op sloop, moet de gebruiker kiezen voor zware voorhamers. Voor andere toepassingen zijn lichte tot middelzware voorhamers: ideal.

Wat is het verschil tussen een eenvoudige hamer en een voorhamer?

Het verschil zit hem in het ontwerp van de hamer. Voorhamers hebben brede, zware en platte metalen koppen die aan een lange steel zijn bevestigd. De lange handgreep is ontworpen om krachtig te kunnen zwaaien tijdens het uitvoeren van sloopwerkzaamheden.

Merkexclusieve producten