Apparatuur voor besloten ruimtes

ASI, Vrolijk als Texas Pneumatic Tools worden gebruikt om gevaarlijke dampen in reservoirs, raffinaderijen, laboratoria en chemische fabrieken af ​​te zuigen of te ventileren. Raptor Supplies biedt ook een verscheidenheid aan ASTM-conforme standaard en statisch geleidende kanalen in verschillende diameters voor toepassing met verschillende pneumatische venturi-ventilatoren. Lieren voor besloten ruimtes worden gebruikt om een ​​persoon uit besloten ruimtes te tillen en hebben een maximaal draagvermogen van 450 kg.
We bieden ook een complete lijn van putdekselheffers, vangrails en lieren, rookblazers, zadelopeningen en diverse afdekkingstoebehoren. Met hun lange en stevige stalen handgrepen kunnen de mangatheffers gemakkelijk tot 300 kg (136 lb) putdeksels optillen, en de mangatschermen zijn niet alleen nuttig om een ​​veilige werkomgeving te garanderen, maar ook om een ​​waterdichte afdichting rond het mangat te creëren. "> Onderhouds- en constructiewerkzaamheden in besloten ruimtes kunnen zeer riskant zijn vanwege de beperkte ventilatie. Om elke kans op letsel te voorkomen en om frisse lucht door werkruimten te laten stromen, bieden we een breed scala aan apparatuur voor besloten ruimtes, veiligheidsuitrusting en ook ...   Zie meer>

Onderhouds- en constructiewerkzaamheden in besloten ruimtes kunnen door beperkte ventilatie zeer riskant zijn. Om elke kans op letsel te voorkomen en om frisse lucht door werkruimten te laten stromen, bieden we een breed scala aan apparatuur voor besloten ruimtes, veiligheidsuitrusting en gereedschappen. Ons uitgebreide assortiment apparatuur voor besloten ruimtes omvat ventilatoren, blazers, statieven, lieren, hijssteunen, ventilatiekanalen en andere essentiële producten voor toepassingen in mangaten, tunnels, tanks en goed afgesloten ruimtes. Ventilatoren en blowers voor besloten ruimtes hebben een lichtgewicht en duurzame polyethyleen constructie en zijn verkrijgbaar in axiale, tapijt-, centrifugale en venturivarianten. De venturiblowers van ASI, Vrolijk als Texas Pneumatic Tools worden gebruikt om gevaarlijke dampen in reservoirs, raffinaderijen, laboratoria en chemische fabrieken af ​​te zuigen of te ventileren. Raptor Supplies biedt ook een verscheidenheid aan ASTM-conforme standaard en statisch geleidende kanalen in verschillende diameters voor toepassing met verschillende pneumatische venturi-ventilatoren. Lieren voor besloten ruimtes worden gebruikt om een ​​persoon uit besloten ruimtes te tillen en hebben een maximaal draagvermogen van 450 kg.
We bieden ook een complete lijn van putdekselheffers, vangrails en lieren, rookblazers, zadelopeningen en diverse afdekkingstoebehoren. Met hun lange en stevige stalen handgrepen kunnen de mangatheffers gemakkelijk tot 300 kg (136 lb) putdeksels optillen, en de mangatschermen zijn niet alleen nuttig om een ​​veilige werkomgeving te garanderen, maar ook om een ​​waterdichte afdichting rond het mangat te creëren.