Ventilatorbladen en propellers

Raptor Supplies biedt een breed scala aan Dayton- en Revcor-ventilatorbladen en -propellers die zijn ontworpen om de beweging van lucht in besloten ruimtes en omgevingen met extreme temperaturen te vergemakkelijken. Ze zijn geschikt voor gebruik met axiaalventilatoren, HVAC-condensors en indu ...   Zie meer>

Raptor Supplies biedt een breed scala aan Dayton- en Revcor-ventilatorbladen en -propellers die zijn ontworpen om de beweging van lucht in besloten ruimtes en omgevingen met extreme temperaturen te vergemakkelijken. Ze zijn geschikt voor gebruik met axiaalventilatoren, HVAC-condensors en industriële blowers, en kunnen ook worden gebruikt als vervanging van versleten of beschadigde ventilatorbladen en propellers. Ze zijn verkrijgbaar in stalen, aluminium of kunststof behuizingsvarianten die zowel met de klok mee als tegen de klok in kunnen draaien. Deze ventilatorbladen en propellers hebben verschillende bladhellingshoeken, toerentalwaarden, bladbreedtes en boringdiameters.
We bieden ook duurzame en robuuste propellernaven van Dayton. Deze naven van gelegeerd staal zijn ontworpen om een ​​ventilatorblad te verbinden met een motoraandrijfas en zijn verkrijgbaar met een boringdiameter van 3/8, 1/2 en 5/8 inch.