Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

AKRO-MILS Akrobins serie 30280 Super formaat bakken


Akro-Mils Super-Size bakken uit de 30280-serie zijn stapelbakken van hoge kwaliteit voor zwaar gebruik en hebben een kunststof constructie van industriële kwaliteit. Ze zijn bestand tegen koude temperaturen en wonbuigt niet, zelfs niet als hij vol is. Ze zijn geschikt voor gebruik in magazijnen, garages, kasten, bergingen, chest diepvriezers, p...antries, werkplaatsen en wasruimtes.Lees verder

Filteren
stijlModelKleurverpakkingPrijs (ex BTW)
A
30280BLUE
Blauw4€ 25.33
B
30280SLAR
Clear4€ 38.40
C
30280RED
Rood4€ 25.33
D
30280 YELLO
Geel4€ 25.33

Akrobins serie 30280 Super formaat bakken

De Akro-Mils Super Size AkroBins zijn gemaakt van industrieel polymeer en bieden een enorme opslagcapaciteit. thesDe heavy-duty plastic opslagbakken nemen minder space, op elkaar stapelbaar en voorzien van anti-slip aanslagen en verstevigingsribben tot prevent beweging van de bak. these stapelbare bakken zijn resistant tegen corrosie, zwakke zuren en logen en kan worden gebruikt met draad- en stalen rekken, stalen karren en dollies. Met een maximum laadvermogen van 300 lb, de Akro-Mils Super Size AkroBin wordt geleverd in vier kleuren voor gevarieerd commercieel gebruik en verschillende afmetingen voor: optimum materiaalbehandeling en het verbeteren van het voorraadbeheer.

Kenmerken

  • Akro Mils Super-Size bakken nemen minder s . in beslagpace en kunnen op elkaar worden gestapeld.
  • Ze zijn voorzien van anti-slip aanslagen en verstevigingsribben om prevent beweging van de bak.
  • These stapelbare bakken zijn resistant tegen corrosie, zwakke zuren en logen en kan worden gebruikt met draad- en stalen rekken, stalen karren en dollies.
  • Ze hebben een brede open trechter aan de voorkant voor comfortabele toegang, zelfs wanneer ze gestapeld zijn, en een grote comfortabele handgreep aan de achterkant.
  • Met een maximum laadvermogen van 300 lb, these Akro-Mils Super Size AkroBins zijn verkrijgbaar in vier kleuren voor gevarieerd commercieel gebruik, met: optimum materiaalbehandeling en verbeterd voorraadbeheer.

Compatibele accessoires

  • Akro-Mils Stapelbakverdelers: Ze maken een gemakkelijke verwijdering en installatie mogelijk en zorgen voor een gemakkelijke indeling van de bak. ThesDe supergrote AkroBins-verdelers hebben een polymeerconstructie van industriële kwaliteit voor: impact & corrosiebestendigheid en duurzaamheid.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Waar worden opbergdozen voor gebruikt?

Opbergdozen worden gebruikt voor het opslaan van elektronenics, broeken, boeken en keukenartikelen zoals goederen in dozen en zakken.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?