Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLPAX 6100 serie metrische pakkingsnijdersets


Allpax Kits voor het snijden van pakkingen uit de 6100-serie worden gebruikt voor het nauwkeurig snijden van pakkingen en ronde verbindingen tot 61 inches (1550 mm) in diameter, in materialen als leer, rubber, kunststof, PTFE en vulcanede vezel. Allpax Sets voor metrische pakkingsnijders uit de 6100-serie bestaan ​​uit fabrieksassemontlucht gereedschap dat niet...t vereisen installatie en zijn klaar voor gebruik. Het enige dat een operator nodig heeft, is een stuk papier of karton, een potlood om op het papier of pakkingmateriaal te markeren en een Allpax 6100-serie metrische pakkingsnijderset om nauwkeurig f . te snijdenlange pakkingen. ThesDe sets maken nauwkeurige sneden en laten schone randen achter, zodat de pakkingen goed passen en een goede afdichting vormen. ThesDe pakkingsnijders in verlengingsstijl verplaatsen hun lemmetblok aroen een centraal draaipunt om ringpakkingen te maken. De schaal op het blok kan worden ingesteld om pakkingen te vormen van specific buiten & binnen diameter. thesDe messnijders in kompasstijl bevatten een blok alssembly & snijbladen.Lees verder

Filteren
Coating afwerking: Verchroomd | Snijplank: Nee ​ Hoogte: 2.5 " ​ Lengte: 12 " ​ Meetsysteem: metrisch
stijlModelMaximum Snijden DiameterMinimale snijdikteameterMaximaal Werk diknessAantal stuksLichaams materiaalPrijs (ex BTW)
A
AX6100
330mm0mm19.05mm27Messing€360.80
B
AX6101
635mm0mm19.05mm27Messing€580.75
RFQ
C
AX6102
940mm0mm19.05mm27Messing€610.03
RFQ
C
AX6103
1245mm0mm19.05mm27Messing€648.25
RFQ
D
AX6104
1550mm0mm19.05mm27Messing€678.03
RFQ

Kenmerken

 • Allpax Sets voor het snijden van metrische pakkingen uit de 6100-serie zijn ontworpen voor het snijden van niet-stijve of niet-metalen pakkingmaterialen.
 • Ze kunnen worden gebruikt met een verscheidenheid aan materialen, waaronder kurk, rubber, vezels, spons en meer.
 • ThesDe kits bevatten een aluminium snijblok, stalen verlengstangen, standaard & heavy-duty messen en een dubbele metrische / imperial snij-indicator.
 • De dubbele metrische / imperial snij-indicator heeft een comfortabele grip en gemakkelijk af te lezen, gegraveerde schalen die nauwkeurige sneden garanderen.
 • Ze worden geleverd in een plastic koffer, waardoor de gebruiker ze gemakkelijk in het veld kan dragen.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe kies ik de juiste metrische pakkingsnijder?

De belangrijkste beslissende factor is of de assembly moet stationair of draagbaar zijn. In general, circulaire metrische pakkingsnijders in verlengingsstijl zijn draagbaar en lichtgewicht. thesDe elektrische pakkingsnijdersets worden veel gebruikt om niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen te vervaardigen. Roterende pakkingsnijders zijn daarentegen zwaarder en moeten op een bankschroef of werkbank worden gemonteerd of vastgeschroefd voor het snijden van pakkingen op een vaste locatie. these cirkelvormige pakkingsnijders zijn: ideal voor metalen of harde pakkingmaterialen, evenals voor het snijden van onregelmatig gevormde pakkingen. Ze worden aangedreven met behulp van een handslinger of een elektromotor. De gemotoriseerde versie biedt een snelle, probleemloze bediening, maar vereist elektrische stroom. Handbediende pakkingsnijders hebben geen elektrische voeding nodig en kunnen daarom overal worden geïnstalleerd.

Gebruiksaanwijzing Allpax 6100 metrische pakkingsnijdersets?

 • Prik een klein gaatje in het midden.
 • Markeer de buitenste diameter (OD), binnenste diameter (ID) en steekcirkel diameter (PCD) direct op het pakkingmateriaal. U kunt de locatie van boutgaten bepalen met behulp van een papieren sjabloon.
 • Maak een geleidegat in het pakkingmateriaal met een piercingtool.
 • Kies een middelste pin die ongeveer 1/2 inch (12 mm) langer is dan de dikkeness van het pakkingmateriaal. Steek de pen door het pakkingmateriaal. De uitstekende middenpen moet in de verzonken ferrule in het midden van de snijplank. Verdeel het pakkingmateriaal gelijkmatig over het bord.
 • Op het snijblok, loosnl de duimschroef die het snijblad vasthoudt. Snijd het pakkingmateriaal zo dat het blad verder uitsteekt dan zijn dikteness. Draai de duimschroef vast.
 • Loosnl de bovenste duimschroef. Pas de buitendiameter op de schaal van het snijblok aan door de indicator van de draaipaal te verschuiven. Draai de bovenste duimschroef vast.
 • Het gat van de spilpaal moet over de middelste pen worden geplaatst. Zorg ervoor dat het snijblok plat op het pakkingmateriaal ligt.
 • Draai met lichte neerwaartse druk het snijblok met de klok mee om de snede te maken. Druk tegelijkertijd op het pakkingmateriaal tot prevent rotatie.
 • Maak voor dikke of moeilijk te snijden pakkingmaterialen verschillende ondiepe passages om de snede te voltooien. U kunt ook halverwege het pakkingmateriaal snijden, het materiaal omdraaien en de snede voltooien.
 • Pons boutgaten met een perforator.
 • Loosnl de bovenste duimschroef. Schuif de scharnierpaalindicator naar de gewenste ID. Draai de bovenste duimschroef vast.
 • Finally, maak de ID afgewerkte pakking.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?