Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

CALPIPE SECURITY BOLLARDS Bodemplaat Bolder


Sinds 1998, Calpipe Security Bollards heeft architecturale en beschermende perimeters vervaardigd die bedoeld zijn om bestuurders, voetgangers en gebouwen te beschermen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Rancho Dominguez, Californië en biedt ook bescherming en veiligheid in anti-terroristische / hoge dreigingstoepassingen...s door preventniet bekendthorede binnenkomst.Lees verder

Filteren
stijlModelPetKleurCirculairMateriaalBuiten Dia.Totale hoogteDikteWand diknessPrijs (ex BTW)
A
SSB04040-D
KoepelRoestvrij staal # 4RVSRVS4"36 "0.237 "0.237 "€ 1,684.49
B
IBB04040-YD
KoepelGeelKoolstofstaalKoolstofstaal4"36 "0.237 "0.237 "€ 799.50
A
SSB06000-D
KoepelRoestvrij staal # 4RVSRVS6"48 "0.134 "0.134 "€ 1,965.00
B
IBB03040-YD
KoepelGeelKoolstofstaalKoolstofstaal3"36 "0.216 "0.216 "€ 676.12
B
IBB05040-YD
KoepelGeelKoolstofstaalKoolstofstaal5"36 "0.258 "0.258 "€ 1,035.01
B
IBB06040-YD
KoepelGeelKoolstofstaalKoolstofstaal6"36 "0.28 "0.28 "€ 1,219.50
C
IBB05040-YF
FlatGeelKoolstofstaalKoolstofstaal5"36 "0.258 "0.258 "€ 1,035.01
C
IBB03040-YF
FlatGeelKoolstofstaalKoolstofstaal3"36 "0.216 "0.216 "€ 676.12
C
IBB04040-YF
FlatGeelKoolstofstaalKoolstofstaal4"36 "0.237 "0.237 "€ 799.50

Bodemplaat Bolder

Calpipe Security Bollards biedt crowd control benodigdheden en slagbomen om de orde op m . te houdenunicipal-diensten, evenementen, winkels of plaatsen met veel voetverkeer. Bolders zijn visuele afschrikmiddelen voor zowel voetgangers als voertuigen in zwaar beveiligde, industriële, commerciële en winkelomgevingen. thesDe veiligheidsplantenbakken worden geleverd met 4 montagegaten voor een moeiteloze installatie en zijn voorzien van een roestvrijstalen / koolstofstalen constructie voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. Calpipe Security grondplaat bolders worden geleverd met koepel of platte caps voor eenvoudige reiniging en zijn verkrijgbaar in hoogtes van 36 en 48 inches on Raptor Supplies.

u gebruikt

Calpipe Security grondplaat bolders bieden een brede kaminaaantal functies, waardoor ze nuttig zijn voor winkelcentra, ziekenhuizen, parkeerplaatsen, onderwijsinstellingen, financiale instellingen, chemical-installaties, waterzuiveringsinstallaties, winkelfaciliteiten, ingangen en stadions, evenals de militaire en overheidssectoren.

Werkingsmechanisme

Calpipe Security grondplaatpalen zijn korte palen die zijn ontworpen voor het creëren van een beschermende of architecturale perimeter. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en vormen om te accentueren of visueel op te vallen in hun omgeving. Ze begeleiden het verkeer en markeren grenzen, evenals physiblokkeer voertuiginbraken om eigendommen en mensen te beschermen.

Kenmerken

 • Calpipe Security grondplaat bolders zijn ontworpen met de primaire overweging van weerstand tegen: impact krachten in lichte tot sterk beveiligde toepassingen, waaronder beveiliging van winkelpuien, scheiding van autoverkeer van voetgangersplaatsen en prevention van unauthorede binnenkomst.
 • Ze hebben een constructie van koolstofstaal (met een gele kleur gepoedercoat) of roestvrij staal (met een #4-afwerking) voor structurele sterkte of weersbestendigheid.spectief.
 • These units worden geleverd met een dome of flat caps om moeiteloze reiniging mogelijk te maken, waardoor hun oorspronkelijke vorm behouden blijftinaik conditie.
 • Ze zijn geconfigureerd met 4 montagegaten voor eenvoudige installatie.
 • Calpipe Security grondplaat bolders zijn verkrijgbaar in hoogtes van 36 en 48 inches, met buitendiameters tot 6 inches.

Compatibele accessoires

 • Calpipe veiligheidspaalafdekkingen: These bolder covers van Calpipe Security Bollards passen over de bovenkant van bolders en palen om ze te beschermen tegen slijtage in voetpaden, parkeerplaatsen en perimeters aroen restaurants / winkels / magazijnen.
 • Inbeddingshulzen voor Calpipe Security bolders: These inbeddingsmoffen voor bolders zijn ideal voor het beveiligen van bolders op trottoirs, trottoirs, straten en parkeerplaatsen. Ze hebben een vergrendelingsmechanisme dat de bolderpaal vastklikt en stevig op zijn plaats houdt. thesDe hulzen voor het inbedden van bolders zijn uitgerust met een deksel dat de opening van de huls afdekt om te voorkomen dat kleinere voorwerpen in de huls vallen.

Normen en goedkeuringen

Calpipe Security grondplaat bolders voldoen aan de ASTM F3016 veiligheidsnormen en hebben een crash- en aanvalsbestendigheidstant ontwerp. Ze voldoen ook aan DoD, DOS en BIS certificaties voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Installatie

 • Controleer vóór het graven op ondergrondse gevaren zoals gaslekkennes, leidingen en bedrading.
 • Centreer de boor en markeer de middelpunten met een kleine boor. Boor vervolgens tot de volledige diepte van de boor voor bolderbouten.
 • Na het boren van gaten en het mengen van cement, stofzuigen alle water / vuil / puin dat de werkplek infiltreert, onderbrekenptihet plaatsen van paaltjes of het belemmeren van het zicht.
 • Maak een betonnen basis met diamegroter dan of gelijk aan die van de bolderbasis, door buizen voor de basis door te snijden.
 • Bladerenpace voor landsafdekking, giet beton gelijkmatig over de basis en plaats het ankergietstuk in de betonnen basis.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is het verschil tussen roestvrij staal en gepolijst roestvrij staal?

Een goed gepolijst roestvrijstalen oppervlak biedt een betere corrosieweerstand dan een ruw of slecht gepolijst oppervlak, wat bewijst: ideal in ruwe werkomgevingen, inclusief nucleaire of offshore-industrieën. Alle roestvrijstalen eindproducten presteren beter wanneer ze op de juiste manier worden schoongemaakt en onderhouden.

Wat zijn intrekbare bolders?

Intrekbare bolders bieden, wanneer ze zijn uitgeschoven, een schone en strakke omtrekrand die het verkeer beheert en begeleidt. Tthese stuk(s), wanneer ontgrendeld, netjes telescope neer in grondontvangers en gelijk met de grond zitten, preventobstakels of struikelgevaar.

Hoe ver uit elkaar moet je paaltjes plaatsen?

Het wordt aanbevolen om bolders die zijn ontworpen om de verkeersstroom te regelen, zopaced 3 tot 5 voet uit elkaar om de minimale breedte van een voertuig te blokkeren en zo te voldoen aan de toegangssibekwaamheid eisen.

Hoe diep moeten paaltjes geplaatst worden?

Het gegraven gat voor een bolder moet 18 tot 24 inch zijnhes diep en hebben allemaal een opening van 6 inch around, om stevig in beton te zetten.

Hoeveel kracht kan een bolder hebben?

Een bolder is bestand tegen een impact lading van 10000 pounds van voertuigen die rijden op a maximum snelheid van 5 mph.

Wat is #4 afwerking op roestvrij staal?

Roestvrij staal met #4-afwerking resulteert in een uniforme en directionele uitstraling. Dit wordt bereikt door het metaal mechanisch te polijsten met fijne schuurbanden ominate kleine hoeveelheden metaal van het oppervlak.

Wie bezit Calpipe Security Bollards?

Calpipe Security Bollards is een onderdeel van Atkore International, een fabrikant van stalen buizen, kabels en buizen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?