Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

DAYTON Bank slijpmachines


In de dagelijkse industriële processen en operaties moeten we metalen stukken van verschillende vormen samenvoegen of vormen. Dayton bankschuurmachines helpen bij het vormgeven van these metalen stukken in een gewenste vorm en hoek om te verbinden of te gebruiken in een specfic toepassing. Ze worden ook gebruikt om onzuiverheden of overtollig materiaal te verwijderen...al vast op het werkstuk door het materiaal glad te strijken.Lees verder

Filteren
stijlModelAmpsPrieel gatGrootte asGruisHPMax. Hoogte RPMGeen belasting RPMTotale hoogtePrijs (ex BTW)
A
49H004
3.1-5 / 8 "120/601/3-172513''€ 436.84
RFQ
B
49H008
5.0-5 / 8 "60/301/2-350013''€ 509.03
C
38NL64
7.8/4.01.25 "-36 en 12031725-18 7 / 64 "€ 3,874.19
D
2LKR9
7/3.5-5 / 8 "36 en 603/4-345013 "€ 534.18
E
38NL59
8.8/4.41 / 2 "-36 en 1201/23450-12 "€ 599.37
F
1FYX2
10-1.25 "36 en 602-180050-1 / 2 "(met standaard)€ 2,343.00
G
38NL60
13.6/6.85 / 8 "-36 en 12013450-12.5 "€ 1,105.50
H
38NL62
15.2/7.61"-36 en 1201.53450-10.5 "€ 1,998.15
RFQ

Bank slijpmachines

Bankslijpmachines zijn geschikt voor het vormen, slijpen en sharpmetalen gereedschappen, tips, vellen en stukken in refu . brengenrbising-, fabricage- en onderhoudstoepassingen. these slijpmachines generalZe zijn voorzien van een slijpschijf of schuurband die met hoge snelheden loopt om een ​​werkstuk te vormen, te vormen of glad te maken.
Dayton slijpmachines gebruiken een elektromotor voor het ontbramen, slijpen, reinigen, sharpafschuinen en afschuinen van metalen blokken of stukken. Ze hebben een dynamisch gebalanceerd anker zoals:sembly met afgedichte lagers voor een soepele, geruisloze werking en minimale trillingen. these Dayton slijpmachines zijn uitgerust met slijpstenen of een staalborstel met een grote wiel-tot-wiel speling en OSHA-conforme wielbeschermers voor het gemakkelijk slijpen van langere voorwerpen en verhoogde gebruikersveiligheid. Dayton slijpmachines hebben twee afzonderlijke wielen met verschillende korrelgroottes voor verschillende soorten slijp- en schuurtoepassingen. Ze hebben zware, gesloten motoren met een vermogen van 1/3 tot 3 pk om de wielen continu te laten draaien op maximum snelheden variërend van 1725 tot 3450 rpm. De motoren kunnen ook worden uitgerust met een variabele snelheid, geregeld door een mechanische draaiknop om de rotatiesnelheid van het wiel te wijzigen. these Dayton bankslijpmachines kunnen eenvoudig door de gebruikers worden afgesteld om efficiënte kantel- en haakse slijptoepassingen mogelijk te maken. Ze hebben ook veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare veiligheidsoogschermen en gemakkelijk te plaatsen vonkenvangers met orkaanbouten om gebruikers en omringende machines te beschermen tegen verwondingen of brandgevaar. these Dayton slijpmachines hebben een constructie van aluminium en staal of gietijzer voor sterkte en corrosiebestendigheid. Geselecteerd Dayton slijpmachines hebben een voetstuk op de vloer met een koellade om de unit staand te bedienen en om frequente buiggerelateerde verwondingen bij gebruikers te verminderen. Sommige modellen van Dayton slijpmachines worden geleverd met een gepatenteerd opvangsysteem met enkele stofpoort voor het verwijderen van geaarde materialen uit de industriële werkomgevingen.
Kies uit een breed scala van these Dayton slijpmachines, verkrijgbaar in wieldiameters van 6, 8, 10 en 12 inclhes.

u gebruikt

Dayton slijpmachines zijn geschikt voor ontbramen, slijpen, reinigen, sharpen afschuinen van legering of koolstof metalen stukken. Het is generally gebruikt in bouw, onderhoud & refurbishing toepassingen. Dayton slijpmachines worden ook gebruikt om roest te verwijderen en om ruwe randen op metalen oppervlakken te egaliseren.

Werkingsmechanisme

Dayton bankschuurmachines kunnen de metalen stukken en gereedschappen in een gewenste vorm en hoek slijpen door t . te volgenhese stappen:

 • Na het omschakelen van de Dayton slijpmachine Aan, oefen een constante, matige druk uit op het werkstuk en houd het gelijkmatig in beweging pace over de slijpstenen voor soepel slijpen.
 • Druk het werkstuk niet te hard over de wielen, omdat dit kan leiden tot oververhitting van de motor en voortijdige slijtage van de slijpstenen.
 • Stel het gewenste snelheidsniveau van de wielrotatie in met de optioneel snelkiezen. Gebruikers moeten lage snelheden instellen bij het reinigen, polijsten, sharpen andere afwerkingsbewerkingen en stel hoge snelheden in voor zware materiaalverwijderings-, ontbraam- en afschuintoepassingen.
 • Gebruikers moeten proberen de origineleinal schuine hoek op het item te zijn sharpbeëindigd. Bramen van de sharpende snijranden moeten ook worden verwijderd.
 • Het ontbramen van randen gebeurt door de braamranden van het werkstuk over de afschuinhoek te trekken.
 • Gebruikers moeten het werkstuk zo positioneren dat de slijpschijf in het object draait sharpbeëindigd.
 • Het werkstuk moet regelmatig worden ondergedompeld in een koelvloeistof om prevent oververhitting die verzwakking van de metalen kan veroorzaken.

Kenmerken

 • Dayton bankslijpmachines hebben twee slijpschijven of een schijf met een staalborstel om een ​​werkstuk van legeringen of koolstofmetalen te vormen of glad te maken.
 • ThesDe wielen hebben een korrelgrootte van 30 tot 120 voor grof tot fijn slijpen.
 • Ze worden aangedreven door een volledig gesloten motor met kogellagers om de wielen met een enkele snelheid of variabele snelheden te laten draaien om materialen gemakkelijker te verwijderen van kleine gebieden, bochten en onregelmatig gevormde hobbels.
 • Gekozen Dayton slijpmachines zijn uitgerust met een enkelpunts stofafscheider voor het uitfilteren van geaard stof en zorgen voor een schone werkomgeving.
 • Ze zijn geïntegreerd met een noodstopschakelaar om de stroomtoevoer in geval van nood af te sluiten.
 • These Dayton slijpmachines worden geleverd met een voetstuk op een voetstuk met een koellade voor het opruimen van de werkbank spaces en het opslaan van een koelvloeistof.
 • Ze hebben een constructie van aluminium en staal voor structurele stijfheid en duurzaamheid.

Compatibele accessoires

 • Raptor Supplies kan vervangende onderdelen leveren zoals beugels, condensatoren, zeskantmoeren, flange schroeven voor het vervangen van defecte of versleten onderdelen van Dayton slijpmachines.
 • Wij leveren ook stofafscheiderslangen en slangverlengingssets om aan stofopvangpoorten te bevestigen en stof en vuil te verwijderen dat wordt gegenereerd door de bediening van: Dayton slijpmachines.

Normen en goedkeuringen

Alles Dayton grinders zijn OSHA-compatibel en zijn CSA-gecertificeerdtified, zorgen voor de veiligheid van de gebruiker, superior prestaties en gezondheid van het milieu.

Installatie

 • Zorg ervoor dat alle onderdelen en gereedschappen worden geleverd met behulp van: Dayton gebruiksaanwijzing van de molen.
 • Assemble de onderdelen met behulp van de handleiding. niet alssemble als onderdelen zijn missing of zijn gebroken. Bestel indien nodig reparatie- of vervangingsonderdelen.
 • Installeer de oogschermen op de Dayton molen en plaats het apparaat op de assembloed staan.
 • Draai de hardware vast met behulp van bouten, ringen en moeren.
 • Vervolgens Dayton molen moet worden aangesloten op een geaarde voeding met behulp van een snoer van 6 meter. Het gebruik van verlengsnoeren om stroom te leveren op grotere afstanden kan een vermindering van de spanning en stroomverlies veroorzaken.
 • Draag geschikte kleding en houd het werkgebied schoon voor een veilige werking.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Doet Raptor Supplies andere soorten afwerkingstools aanbieden?

Ja, Raptor Supplies biedt verschillende soorten afwerkingsgereedschappen anders dan slijpmachines, zoals: pneumatic-blast-kasten, ontbraammessen en bankbuffers. pneuumaticstraalkasten worden gebruikt om roest en oude verfvlekken te verwijderen en om ruwe oppervlakken glad te maken door het verwijderen van onzuiverhedenperfections op objecten. Ontbraamgereedschappen zoals handontbraammessen verwijderen bramen van de ruwe randen van gereedschappen en gaten van een product. De bankbuffers zijn ideal voor het polijsten van metalen gereedschappen en buizen en het creëren van een glad oppervlak.

Wat doet een Dayton korrelgrootte betekenen?

De korrel van een Dayton molen verwijst naar de grootte van schurende materialen die op de molen aanwezig zijn. Een hoge korrelgrootte (120 enz.) duidt op de aanwezigheid van fijnere schuurmiddelenives in het slijpwiel, wat leidt tot een gladdere oppervlakteafwerkinghes. Lagere korrelgroftes (30, 36 etc.) vertegenwoordigen grovere schuurmiddelenives die veel materialen sneller afschrapen. Kies afhankelijk van uw toepassing voor grof of fijn slijpen, rekening houdend met de materiaal- (werkstuk)eigenschappen.

Welke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zijn vereist tijdens het gebruik? Dayton slijpmachines?

Gebruikers dienen een veiligheidsbril / gezichtsschermen / veiligheidsbril te dragen om hun gezicht of ogen te beschermen. Ze moeten ook handschoenen, schorten, veiligheidsschoenen en ademhalings- en gehoorbescherming hebben om te prevent rondvliegende deeltjes, lawaai en het per ongeluk laten vallen van gereedschap.

Op welke materialen mag nooit worden gemalen? Dayton bank slijpschijf?

Gebruikers mogen nooit hout, plastic of andere niet-metalen materialen slijpen met een Dayton Slijper. these slijpmachines zijn niet ontworpen om te slijpen / schuren these materialen.

Wat te doen bij a Dayton storing molen?

In de veronderstelling dat Dayton slijpmachine wordt geleverd met de juiste voeding en is de juiste keuze voor het slijpen van het werkstukmateriaal, het eerste dat u moet controleren is de status van de bedradingsaansluitingen, zekering en condensator. Gebruikers moeten ook het vuil of stof van de wielen en de as controleren en reinigen, waardoor de motor oververhit raakt. Motorlagers moeten ook regelmatig worden gesmeerd voor een soepele werking. Gebruikers moeten ervoor zorgen dat er geen materiaal tussen het wiel en de beschermkap wordt geklemd om prevent stoppen van de motor. Ze moeten ook controleren op slijtage van de onderdelen van de slijpmachine. Gebruikers kunnen tijdens het gebruik ook te maken krijgen met trillingen en onregelmatig slijpen als gevolg van onjuiste montage van de wielen of het apparaat op het staafjends.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?