DESTACO 2002-serie verticale bevestigingsklemmen


FILTER
Bar stijl: Solid , Basislengte: 1.34 " , Basisbreedte: 1.76 " , Klemstangopening: 75 graden. , Handvatopening: 66 graden. , Materiaal: Koolstofstaal , Totale hoogte: 4.72 "
Style ModelCapaciteit vasthoudenMontagebasisPrijs (ex BTW)
A
2002-SR207
606.98 Lbs.-€84.52
B
2002-S207
606.98 Lbs.-€54.32

2002-serie verticale bevestigingsklemmen

Destaco verticale neerhoudklemmen (serie 2002) of verticale snelspanklemmen houden werkstukken stevig in een stationaire positie met behulp van een hefboomhendel die de klemkop vastzet en loslaat terwijl deze naar de rechtopstaande positie wordt geduwd. Ze hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en losmaken van materialen zonder de klemmen te verplaatsen en hebben een geflensde of rechte basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. Ze zijn ideaal voor toepassingen in de automobiel-, lucht- en ruimtevaart-, consumentengoederen- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie voor het controleren van armaturen, licht verspanen, assembleren, testen, lassen, boren, frezen en houtbewerking. Ze worden gebruikt voor het uitoefenen van neerwaartse klemkracht door de uitgeoefende belasting te vergroten door middel van tuimelmechanismen en zijn geïntegreerd met nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen voor een langere levensduur. Deze lasbare verticale spanners bieden de flexibiliteit om de handgreep, basis en klemarm te positioneren en in de gewenste positie te lassen voor verschillende klemtoepassingen. Deze Destaco-klemmen uit de 2002-serie hebben een roestvrijstalen constructie met zwarte oxide, niet-reflecterende afwerking (geselecteerde modellen) om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan, en zijn bestand tegen belastingen tot 600 lb. Deze klemmen bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen. klemmen terwijl materiaal op een werkoppervlak wordt vastgezet en zijn uitgerust met een lange handgreep die uitstekende handvrijheid biedt die kan worden verplaatst om de openingshoeken tot 90 graden te beperken voor extra veiligheid. De boutpatronen van deze klem zijn uitwisselbaar met spanners uit de 202-serie. Ze worden gebruikt met bouthouders, spilconstructies en flensringen. Geselecteerde modellen worden geleverd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om onbedoeld openen van de klemmen te voorkomen. Destaco 2002-serie verticale spanners zijn verkrijgbaar in U-staaf of massieve staafklemarmvarianten op Raptor Supplies, voor eenvoudige bevestiging van armverlengingen.

u gebruikt

Deze Destaco verticale neerhoudklemmen (2002-serie) bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen zoals het controleren van opspanningen, lichte bewerkingen, assembleren, testen, lassen, boren, frezen en houtbewerking in de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en de levensmiddelen- en verpakkingsindustrie. industrieën.

Voordelen

 • Deze verticale spanners uit de 2002-serie hebben ergonomische handgrepen met uitzonderlijke handvrijheid (tot 90 graden) voor extra veiligheid.
 • Ze zijn uitgerust met geharde bussen op belangrijke draaipunten om een ​​langere levensduur te garanderen.
 • Deze spanners worden geleverd met verticale spanspindel voor het vastzetten van materialen op een werkoppervlak en het verbeteren van de levensduur van de units.
 • Ze zijn in staat om ladingen tot 600 lb te dragen.
 • Deze klemmen hebben een stalen of roestvrijstalen constructie met zwarte oxide, niet-reflecterende afwerking (geselecteerde modellen) om weerstand te bieden tegen corrosieve omgevingen.
 • De verticale spanners uit de 2002-serie zijn verkrijgbaar in massieve en U-vormige klemarmstijlen voor eenvoudige bevestiging van armverlengingen.

Compatibele accessoires

 • Destaco 2002115-E: Deze Destaco-bouthouders zijn ontworpen voor de 2002-serie spanklemmen van het merk (sommige modellen) voor eenvoudig gebruik en om functionaliteit aan de units toe te voegen.
 • Destaco 215208-M & 202943-M: Deze vervangende spindels bieden maximale klemkracht en maken snelle en veilige bevestiging mogelijk.
 • Destaco 215105, 215905 & 215105-BLK: Flensringen zijn ontworpen voor geselecteerde klemmen uit de 2002-serie, om eenvoudige montage mogelijk te maken en een veilige verbinding tegen trillingen te bieden.

Normen en goedkeuringen

 • Deze spanners met verticale handgreep uit de 2002-serie zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

 • De spanners met verticale handgreep uit de 2002-serie worden geleverd met een rechte / geflensde basis met montagegaten met schroefdraad om de unit eenvoudig op oppervlakken te installeren.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Doet Raptor Supplies neerhoudklemmen voorzien van de Toggle Lock Plus-functie?

Ja, Raptor Supplies biedt Destaco aandrukklemmen met Toggle Lock Plus ontgrendelingshendel om onbedoeld openen van klemmen door trillingen te voorkomen.

Hoe werkt een pneumatische spanner?

De tuimelklem werkt tegen het werkstuk en rekt of comprimeert de uitgeruste verbindingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Hoe stel je een spanner af?

Na het klemmen kan de kracht worden aangepast door de spindelmoer los/vast te draaien (meegeleverd met de unit ter bescherming tegen schade veroorzaakt door schuren, draaien of buigen).

Hoe installeer ik de Destaco 2002-serie verticale handmatige spanklemmen?

Deze klemmen hebben een rechte of geflensde basis met schroefdraadgaten en worden gebruikt met bouthouders, spindelassemblages en geflensde ringen voor installatiegemak door materialen eenvoudig op een werkoppervlak te bevestigen.

Hoeveel belasting kan een verticale spanklem dragen?

Verticale handgreep tuimelklemmen zijn in staat om ladingen tot 5000 lb aan te kunnen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?