Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 201 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelHoogte onder Clamp ArmClamp Arm lengteCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenPrijs (ex BTW)
A
201-USS
0.62 "1.02 "125 Lbs.NeeRVSFlangeU-balkVerticaal€ 63.45
B
201-TU
0.63 "1.01 "100 Lbs.NeeStalenStraightU-balkT-greep€ 46.26
C
201-U
0.63 "1.03 "100 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkVerticaal€ 37.18
D
201-UB
0.88 "1.03 "100 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal€ 42.30

201 Serie Verticale Aandrukker Clamps

These Destaco 201 serie verticale vergrendeling tuimelschakelaar clamps, ook bekend als verticaal handmatig ingedrukt houden clamps, zijn ontworpen om een ​​stationair alternatief te bieden voor verwijderbare C clamps of lente clamps bij het bevestigen van materialen op een werkoppervlak. these handleiding clamps werkstukken op hun plaats houden met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamps zijn bezig. Verder passen ze neerwaartse c . toelampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen en zijn ideal voor het controleren van de armatuur, zoalssembling / testen, houtbewerking en lichte bewerking in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these houd c . ingedruktlamps hebben een onopvallend ontwerp voor strakke spaces en bieden de flexibiliteit om de basis te positioneren, clamp arm & handvat door ze in de gewenste positie te lassen. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen. theseclamps worden geleverd met een neopreen spindel voor maximum houdkracht en ergonomische handgreep. Destaco verticaal handmatig ingedrukt houden clamps hebben een straight of flanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. these lasbare verticale knevel clamps bieden de flexibiliteit om de handgreep naar wens te positioneren en hebben een handgreep die minder vermoeiend is. these verticaal ingedrukt houden clamps zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en zijn bestand tegen belastingen tot 125 lb. Bovendien hebben ze aflanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op het oppervlak of blad, respectief. theseclamps bieden veel handvrijheid en kunnen een maximehm clamp bar openingshoek van 100 gradenrees.

u gebruikt

These Destaco 201 Serie verticale neerdruk handleiding clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze ideal voor toepassingen zoals houtbewerking, zoalssembling, opspannen & testen, en lichte bewerkingen. Ze worden gebruikt in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 201 serie pneumatische schommel clamps hebben een stalen / roestvrijstalen constructie om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en structurele stijfheid te garanderen.
  • Ze worden geleverd met neopreen spindels voor: maximuhm houdkracht.
  • Theseclamps worden geleverd met een ergonomische T-handgreep of verticale handgreep met handgreep die minder vermoeiend is.
  • Ze kunnen een maximehm clamp bar openingshoek van 100 gradenrees voor extra veiligheid.
  • Theseclamps zijn bestand tegen belastingen tot 125 lb.
  • Ze hebben een onopvallend ontwerp om flexibiliteit te bieden, zelfs in krappe ruimtespaces.
  • These Destaco 201 serie pneumatische schommel clamps zijn verkrijgbaar in flanged of rechte basisstijlen met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op het oppervlak of blad, respectief.

Compatibele accessoires

  • Destaco 305208-M & 201943-M: These Destaco spindel alssemblies zijn ontworpen voor de 201-serie pneumatische schommel clamps, om de c . te beschermenlamps tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen. these platte tip gebonden (305208-M) en zeskantige (201943-M) spindels bevatten contramoeren om aanpassingen tussen clamping afstand en vergemakkelijken eenvoudige installatie. these spindel alssemblies zijn ook verkrijgbaar in roestvrijstalen uitvoeringen ominate corrosie in ruwe lasomgevingen.
  • Destaco 102111 & 102911: These Destaco flanged ringen zijn voorzien van verzinkt om corrosie te weerstaan ​​en de levensduur te verlengen. Ze maken een eenvoudige montage mogelijk en zorgen voor een veilige verbinding tegen trillingen.

Normen en goedkeuringen

  • These Destaco 201 serie pneumatische schommel clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

These Destaco pneumatische schommel clamp armen voorzien vanlanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op het oppervlak of blad, respectief.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een pneumatische schommel clamp?

pneuumatische schommel clamps zijn ontworpen voor clampwerkstukken in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Zij zijn ideal voor toepassingen die een lage c . vereisenlampkracht en houd de clampgebied vrij van straps & clampingcomponenten, voor onbeperkt laden en lossen van werkstukken.

Zijn Destaco verticale clamps beschikbaar met de veiligheidsfunctie Toggle Lock Plus?

Ja veel Destaco verticale clamps inclusief Destaco 207-LR houd c . ingedruktlamp kom met het Toggle Lock Plus-veiligheidsmechanisme om prevent per ongeluk openen van clamps.

Doet Raptor Supplies bieden vervangende spindels voor neerhouden clamps?

Ja, Raptor Supplies kan bezorgen Destaco 201943-M & 305208-M spindels voor het vasthouden van het merk clamps, om versleten stuk(s) te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

Wat accessoires doen? Destaco pneumatische schommel clamps nodig om te functioneren?

Destaco pneumatische schommel clamps vereisen spindels (platte punt, draaivoet of zeskantkop), flanges, vervangende afdichtingskits, clamparm adapters en eindmontagevoeten assemblies voor een goede en vlotte werking.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?