Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 2010 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenPrijs (ex BTW)
A
2010-S
3.51 "1.7 "1400 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkVerticaal€ 80.77
B
2010-SR
3.51 "1.7 "1400 Lbs.JaStalenFlangeStevige balkVerticaal€ 164.00
C
2010-SBR
3.51 "2.2 "1400 Lbs.JaStalenStraightStevige balkVerticaal€ 191.44
D
2010-SB
3.51 "2.2 "1400 Lbs.NeeStalenStraightStevige balkVerticaal€ 99.53
E
2010-UBR
3.55 "2.2 "1400 Lbs.JaStalenStraightU-balkVerticaal€ 167.10
F
2010-UB
3.55 "2.2 "1400 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal€ 81.61
G
2010-U
3.55 "1.7 "1400 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkVerticaal€ 57.46
H
2010-UR
3.55 "1.7 "1400 Lbs.JaStalenFlangeU-balkVerticaal€ 108.91

2010 Serie Verticale Aandrukker Clamps

Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrieën voor lassen, assembling & zware productie. Ze zijn geschikt voor het aanbrengen van neerwaartse clampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen door middel van tuimelmechanismen. these lasbare verticale knevel clamps bieden flexibiliteit om het handvat, de basis & c . te positionerenlamp arm en las ze in de gewenste positie voor verschillende clamptoepassingen in. Ze zijn geïntegreerd met nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bushes. Theseclamping units bieden een stationair alternatief voor verwijderbare veer clamps of C clamps terwijl u materiaal op een werkoppervlak bevestigt. these verticaal ingedrukt houden clamp units maken economisch gebruik mogelijk bij korte oplagen met korte opspanning en zijn volledig op zichzelf staand en hebben slechts een enkele drukbron nodig voor extra veiligheid. these verticaal ingedrukt houden clamps hebben een gesloten ontwerp voor toepassingen in vuile werkomgevingen zoals punt- en MIG-lassen, en worden geleverd met een niet-draaiende cilinder die gemakkelijk met harde buizen in armaturen kan worden gestoken. Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps werkstukken op hun plaats houden met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is verloofd. De deurkruk grijpt en laat de c . loslampkop, om een ​​werkstuk op een werktafel te houden. these verticaal ingedrukt houden clamps zijn gemaakt van staal voor weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken en zijn bestand tegen belastingen tot 1400 lb.
Wij bieden ook 2002 Serie verticale clamps c . aanbiedenlamp bar opening 90 gradenrees.

u gebruikt

Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt in de auto, erospace en voedings- en verpakkingsindustrieën voor lassen, zoalssembling & zware productie.

Kenmerken

  • Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps met stalen constructie voor structurele stijfheid en corrosieweerstand;
  • These verticaal ingedrukt houden clamps hebben een grote handvrijheid voor extra veiligheid.
  • Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn geïntegreerd met een ergonomische handgreep voor meer comfort voor de machinist.
  • These verticaal ingedrukt houden clamps maken uitwisseling van boutpatroon met 210-serie mogelijk.
  • Het Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamp units zijn uitgerust met flanged / rechte bases met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage.
  • Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn compatibel met M8 of 5/16 spindelaccessoires.
  • These verticaal ingedrukt houden clamps zijn in staat om lasten tot 1400 lb te dragen.

Compatibele accessoires

  • Destaco 240208-M: Deze spindel van neopreen met platte punt wordt gebruikt met: Destaco 2010 serie pneumatic schakelaar clamps om een ​​kussen te bieden tussen clamps & clamped items, waardoor materiaal wordt vastgezet op werkoppervlakken in frees-, boor- en lastoepassingen. Het kan ook worden gebruikt met verschillende Destaco clamp stuk(s), waaronder 210-U, 2010-UB, 2010-UR, 2010-UBR, 210-UB, 210-UR, 237-U, 235-U, 235-UR, 235-UB, 810-UE en 827-UE. Deze spindel van gelijmd neopreen met platte punt kan worden aangepast voor het opnemen van verschillende materiaaldiktesnesses en kan ook worden vervangen voor verlenging van de levensduur van toggle clamps door het risico op beschadiging te verminderen bij rubberen stoppen start om weg te slijten

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certified om hoge kwaliteit c . te leverenlampdiensten.

Installatie

  • Destaco 2010 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een verticale hold-down clamp?

Destaco verticaal ingedrukt houden clamps zijn specOntworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond/werkbank voor verschillende industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale toggle clamp?

Het verschil zit hem in de positionering van de clamp behandelen wanneer de clamp staat in de vergrendelde stand. een verticale clamp handgreep is verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd in vergrendelde positie, terwijl in het geval van een horizontale knevel clamp, het is horizontaal gepositioneerd (parallel aan de basis).

Hoe werkt een verticale ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdkracht of de houdcapaciteit betekent de clamphet vermogen om de apparatuur of het plaatwerk op de assembly line of tijdens een ander fabricageproces.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Doet Raptor Supplies bieden vervangende spindels voor neerhouden clamps?

Ja, Raptor Supplies biedt Destaco spindels voor ingedrukt houden clamps, om versleten stuk(s) te vervangen en te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?