DESTACO Horizontale neerhoudklemmen uit de 205-serie


FILTER
Basis lengte: 2.41 " , Diameter: 0.170 "
stijlModelHoogte onder klemarmKlemarmlengte:Wisselslot PlusMontagebasisKlemarmstijlCapaciteit vasthoudenMateriaalHandlePrijs (ex BTW)
A
205-SB
0.5 "0.69 "NeeStraightStevige balk60 Lbs.StalenHorizontaal€39.58
B
205-USS
0.29 "0.76 "NeeFlensU-balk75 Lbs.RVSHorizontaal€39.80
C
205-UR
0.32 "0.74 "NeeFlens, rechtsU-balk60 Lbs.StalenHorizontaal€39.80
D
205-U
0.32 "0.74 "NeeFlensU-balk60 Lbs.StalenHorizontaal€20.14
E
205-UL
0.32 "0.74 "NeeFlens, LinksU-balk60 Lbs.StalenHorizontaal€39.80
F
205-SSS
0.35 "0.89 "NeeFlensStevige balk75 Lbs.RVSHorizontaal€49.46
E
205-S
0.36 "0.88 "NeeFlensStevige balk60 Lbs.StalenHorizontaal€23.11
G
205SL
0.39 "0.88 "NeeFlens, LinksStevige balk60 Lbs.StalenHorizontaal€39.80
H
205-SR
0.39 "0.88 "NeeFlens, rechtsStevige balk60 Lbs.StalenHorizontaal€39.80
I
205-UB
0.44 "0.73 "NeeStraightU-balk60 Lbs.StalenHorizontaal€21.34

Horizontale neerhoudklemmen uit de 205-serie

Destaco 205-serie horizontale spanklemmen worden gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Deze units hebben massieve of U-vormige bevestigingsstangen en zijn verkrijgbaar met flens- en rechte basismontageopties. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken. Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendeling wordt gehandhaafd en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen. Deze units zijn de kleinste van de Destaco low-profile horizontale klemmen en zijn ideaal voor licht klemmen in krappe ruimtes. Deze neerhoudspanklemmen zijn gemaakt van staal/RVS en hebben een horizontaal handvat evenwijdig aan de klembalk. Destaco 205-serie horizontale neerhoudklemmen worden geleverd met een handgreep, een hefboomsysteem en een veiligheidsstang. De borgstang zorgt ervoor dat de objecten niet gaan bewegen en het hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het werkstuk stabiel te houden. Deze klemmen hebben een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen. Destaco horizontale neerhoudklemmen bevatten een koppelingssysteem dat krachtige klemkracht uitoefent met weinig moeite om te vergrendelen of zelfs te ontgrendelen. Ze zijn uitgerust met een veer in de bek om deze na enkele aanpassingen op zijn plaats te houden. Deze spanners worden gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Destaco spanklemmen zijn voorzien van een automatisch drukaanpassingssysteem dat de druk van de klem automatisch aanpast. Dit maakt het spannen van werkstukken van verschillende afmetingen mogelijk.

u gebruikt

Deze Destaco 205-serie horizontale klemmen met laag profiel worden gebruikt bij assemblage, lichte klemming en houtbewerkingstoepassingen in de luchtvaart-, automobiel-, voedsel- en verpakkingsindustrie en consumentengoederenindustrie.

Kenmerken

 • Destaco 205 horizontale neerhoudklemmen met tuimelvergrendeling hebben een onopvallend ontwerp om verstopping te voorkomen; ideaal voor licht klemmen in krappe ruimtes.
 • Ze bevatten neopreen spindels voor maximale houdkracht.
 • Deze spanklemmen hebben een constructie van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en duurzaamheid, en een draagvermogen tot 60 lb.
 • Geselecteerde modellen bevatten de Destaco Toggle Lock-functie om extra veiligheid te bieden door ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendelingstoestand behouden blijft en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen (kijk naar modellen die eindigen op -R).
 • Destaco 205-serie spanklemmen zijn geschikt voor M4- of #8-spindelaccessoires.
 • De RVS modellen zijn uitgevoerd zonder kunststof handgreep.

Compatibele accessoires

 • Destaco 205208-M & 205943-M: Deze spilconstructies zijn voorzien van draadstangen met rubberen stoppen die Destaco 205-serie horizontale klemmen met laag profiel monteren om materiaal op werkoppervlakken te bevestigen. De spindels kunnen worden aangepast aan verschillende materiaaldiktes.
  Deze spindelconstructies kunnen ook worden gebruikt om versleten/beschadigde spindels te vervangen om de levensduur van uw klemmen te verlengen en het risico op beschadiging te verminderen wanneer rubberen stoppen beginnen weg te slijten.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 205 horizontale spanklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

 • Deze Destaco 205-serie horizontale klemmen met laag profiel worden geleverd met een rechte of geflensde basis, met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit eenvoudig op oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen / Veelgestelde Vragen

Hoe worden horizontale spanklemmen gebruikt?

Knevelklemmen met horizontale handgreep gebruik een vergrendelingsactie over het midden om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

Wat is het verschil tussen een horizontale en verticale spanklem?

Een spanner is zeer flexibel. Het enige verschil tussen een horizontale en verticale spanklem is het handvat en de stang. Beide bewegen in verschillende richtingen. Bij een horizontale klem is de handgreep horizontaal gepositioneerd (parallel aan de basis) wanneer de klem is vergrendeld, terwijl bij een verticale klem de handgreep verticaal is geplaatst (loodrecht op de basis) wanneer deze is vastgeklemd.

Wat is de betekenis van ingedrukt houden?

Destaco neerhoudklemmen oefenen kracht uit in neerwaartse richting, loodrecht op de gereedschappen die het oppervlak monteren. Ze komen in verticale en horizontale stijlen.

Is het juist om de specificaties te controleren?

Aan de hand van de specificaties kunt u de spankracht van de spantang bepalen. De productspecificaties van de fabrikant bestaan ​​uit informatie over de keeldiepte en bekopening. U kunt ons toegewijde inkoopteam ook om een ​​nauwkeurige handleiding vragen.

Hoe werken Destaco handmatige klemmen met en profiteren ze van opspanningstoepassingen?

Destaco handmatige spanners houden een onderdeel stevig vast in een armatuur op een veilige en ergonomische manier. Deze klemmen werken snel om de productiviteit en cyclustijden te verbeteren.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?