DESTACO 207-serie verticale bevestigingsklemmen


FILTER
Basis lengte: 1.38 " , Totale lengte: 5.03 "
Style ModelKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandlePrijs (ex BTW)
A
207-UB-L
1.5 "1.25 "375 Lbs.NeeStalenStraightOpen U-barVerticaal€35.07
B
207-UL
1.5 "1.25 "375 Lbs.NeeStalenFlensOpen U-barVerticaal€35.07
C
207 UF
1.86 "2.68 "375 Lbs.NeeStalenDubbelU-balkVerticaal€54.50
D
207-SF
3.2 "2.69 "500 Lbs.NeeStalenDubbelStevige balkVerticaal€61.30

207-serie verticale bevestigingsklemmen

Destaco 207-serie verticale neerhoudklemmen zijn ontworpen om een ​​stationair alternatief te bieden voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen bij het vastzetten van materialen op een werkoppervlak. Deze klemmen kunnen op werkoppervlakken worden gemonteerd en houden werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem wordt vastgezet. De hefboomhendel grijpt aan en laat de klemkop los, die een werkstuk op een werktafel houdt. Deze klemmen oriënteren de handgreep verticaal voor een openingshoek van 90 graden. Ze omvatten verschillende BLK-modelklemmen met zwarte en niet-reflecterende afwerking, en verschillende onopvallende T-handgreepklemmen (modellen inclusief - "T") die worden gebruikt voor verschillende arm- en montagetoepassingen. Destaco 207-serie verticale spanklemmen bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen. Deze klemmen stellen de gebruiker in staat om een ​​handeling uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de veelvuldige beweging van een stuk hout. Het unieke draai- en hefboomsysteem zorgt voor maximale functionaliteit en uitstekende prestaties. Ze hebben een hoge krachtuitoefening en flexibele verstelbaarheid die handig zijn bij het werken met verschillende materiaaldiktes. Ze hebben een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen. Destaco spanners zijn uitgerust met een zeer sterke klemarm van gesmeed gelegeerd staal voor meer sterkte en een maximale belasting van 375 lb. de klem blijft beschermd tegen onbedoeld openen.

u gebruikt

Destaco 207-serie verticale neerhoudklemmen worden gebruikt bij het controleren van opspanningen, assemblage/testen, lichte bewerkingen en houtbewerking in de luchtvaart-, automobiel-, voedingsmiddelen- en verpakkings- en consumptiegoederenindustrie.

Voordelen

  • Destaco 207-serie verticale neerhoudklemmen hebben een stalen constructie voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
  • Deze klemmen hebben een zeer sterke klemarm van gesmeed gelegeerd staal voor meer sterkte en een maximale belasting van 375 lb.
  • Ze hebben een ergonomische greep voor meer comfort voor de machinist.
  • Sommige modellen bevatten de Destaco Toggle Lock-functie om extra veiligheid te bieden (zoek naar modellen die eindigen op -R).
  • De 207-serie, Destaco verticale neerhoudklemmen zijn geschikt voor M8- of 5/16-spindelaccessoires.
  • Geselecteerde modellen worden geleverd met een langer handvat (meer dan 1 inch langer dan de standaardmaat), waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn.
  • Modellen die eindigen op '-L' hebben een open U-balk voor bevestigingen van armverlengingen.

Compatibele accessoires

  • Destaco 207305: Deze flensgreep past op alle Destaco 207-serie (behalve T-greep) klemmen. Deze klemmen bieden extra veiligheid en bescherming. Apart bestellen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 207-serie verticale neerhoudklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 goedgekeurd om hoogwaardige klemdiensten te leveren.

Installatie

  • Deze verticale neerhoudklemmen uit de Destaco 207-serie hebben een rechte of geflensde basis met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit eenvoudig op de oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe stel je een spanner af?

Na het klemmen kan de kracht worden aangepast door de spindelmoer los/vast te draaien (meegeleverd met de unit ter bescherming tegen schade veroorzaakt door schuren, draaien of buigen).

Zijn deze handklemmen ook verkrijgbaar in een pneumatische uitvoering?

Ja, Destaco biedt aan 807 Series pneumatische tuimelklemmen met een sensorklaar ontwerp voor sensoren met ronde of T-gleuf, en ingebouwde stroombeperking om de noodzaak van externe stroomregelingen te elimineren. Ze functioneren als de pneumatische versie van de handmatige klemmen uit de Destaco 207-serie.

Tot hoeveel druk kan een spanklem?

Destaco neerwaartse spanklemmen oefenen een neerwaartse klemkracht uit door de toegepaste belasting te vergroten via spanmechanismen. Op de verpakking zelf zie je de klemkracht, die specifiek wordt gemeten in Newton. Gebruik de informatie bij de maat van de spanner om de mate van druk uit te rekenen die het gereedschap op een stuk hout moet uitoefenen. Hoe groter het hout, hoe groter de benodigde druk. Dus, of een klem nu niet sterk of groot is om voldoende druk uit te oefenen, het is een must om verschillende gereedschappen te gebruiken. Dit geeft een boost in de druk.

Wat is de betekenis van vasthoudactie?

Destaco neerhoudklemmen oefenen kracht uit in neerwaartse richting. Het staat loodrecht op de gereedschappen die het oppervlak monteren. Ze komen in verticale en horizontale stijlen.

Hoe werken Destaco handmatige klemmen met en profiteren ze van opspanningstoepassingen?

Destaco verticale vasthoudklemmen houd een onderdeel op een veilige en ergonomische manier stevig vast in een armatuur. Deze klemmen werken snel om de productiviteit en cyclustijden te verbeteren.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?