DESTACO 210-serie verticale bevestigingsklemmen


FILTER
Basis lengte: 1.89 " , Basisbreedte: 2.56 " , Klemstangopening: 103 graden. , Diameter: 0.330 " , Handvatopening: 58 graden.
stijlModelKlemarmlengte:Capaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleHoogte onder klemarmPrijs (ex BTW)
A
210-SR
3.58 "750 Lbs.JaStalenFlensStevige balkVerticaal1.67 "€88.54
B
210-TU
3.62 "600 Lbs.NeeStalenStraightU-balkT-greep1.67 "€105.49
C
210-USS
3.62 "750 Lbs.NeeRVSFlensU-balkVerticaal1.69 "€111.51
D
210-U
3.63 "600 Lbs.NeeStalenFlensU-balkVerticaal1.67 "€54.55
E
210-UB
3.65 "600 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal2.2 "€54.55
F
210-UR
3.65 "600 Lbs.JaStalenFlensU-balkVerticaal1.67 "€90.41
G
210-S
5.47 "750 Lbs.NeeStalenFlensStevige balkVerticaal1.67 "€53.13

210-serie verticale bevestigingsklemmen

Destaco 210-serie verticale neerhoudklemmen zijn geschikt voor montage in krappe ruimtes. Ze zijn uitgerust met hefboomhendels die naar de rechtopstaande positie worden geduwd om werkstukken stevig op hun plaats te houden wanneer de klemmen zijn ingeschakeld. Deze spanners hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en losmaken van materialen zonder de klemmen te verplaatsen, en zijn ideaal voor de automobiel-, ruimtevaart- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Ze hebben een luchtaangedreven cilinder met ingangspoort voor aansluiting op de persluchtbron en gebruiken vervolgens de perslucht om klemdruk uit te oefenen om het werkstuk op zijn plaats te houden. Deze verticale spanklemmen zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle scharnierpunten voor een langere levensduur. Deze units maken zuinig gebruik mogelijk bij korte klussen met opspanning op korte termijn, zijn volledig autonoom en hebben slechts één enkele drukbron nodig voor extra veiligheid. Ze hebben een gesloten ontwerp voor MIG- en puntlassen in vuile werkomgevingen, en worden geleverd met een niet-scharnierende cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden aangesloten. Destaco verticale spanklemmen zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden. Deze klemmen stellen de gebruiker in staat om een ​​handeling uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de frequente beweging van een werkstuk. Het unieke draai- en hefboomsysteem zorgen voor maximale functionaliteit en uitstekende prestaties. Ze hebben een hoge krachtuitoefening en flexibele verstelbaarheid die handig zijn bij het werken met materialen van verschillende diktes. Deze units zijn gemaakt van staal / roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en zijn geïntegreerd met een ergonomische verticale handgreep voor een sterke en comfortabele grip. Deze verticale spanklemmen uit de Destaco 210-serie zijn bestand tegen belastingen tot 450 lb en hebben een openingshoek van 103 graden.
Wij bieden ook 201 Serie verticale klemmen met een openingshoek van de klemstang tot 100 graden.

u gebruikt

Destaco 210-serie verticale spanklemmen worden gebruikt voor lassen, gieten, houtbewerking, controle van armaturen, lichte bewerkingen en kunststof spuitgieten.

Kenmerken

  • Destaco 210-serie verticale spanklemmen hebben een stalen constructie voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
  • Deze verticale spanklemmen hebben lange ergonomische handgrepen met uitzonderlijke handvrijheid voor extra veiligheid.
  • Deze verticale spanklemmen zijn geïntegreerd met massieve of U-vormige klemarmen voor maximale klemming.
  • Destaco 210-serie verticale spanklemmen hebben een flens- of rechte basismontage met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • Deze Destaco 210-serie verticale spanklemmen zijn geschikt voor lasten tot 450 kg.

Compatibele accessoires

  • Destaco 210-serie verticale spanklemmen zijn compatibel met Destaco 240208-M, 237943-M, 237943-M, 240208-M en 240208-M spindels.
  • Deze Destaco 210-serie verticale spanklemmen zijn ook compatibel met Destaco 235106, 235906 en 235106 flensringen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 210-serie verticale spanklemmen voldoen aan de ISO 9001:2015- en ISO 14001:2015-normen om klemdiensten van hoge kwaliteit te leveren.

Installatie

  • Destaco 210-serie verticale spanklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.

Veelgestelde Vragen / Veelgestelde Vragen

Wat is een verticale neerhoudklem?

Destaco verticale neerhoudklemmen zijn speciaal ontworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank voor diverse industriële toepassingen zoals houtbewerking & metaalbewerking.

Wat is het verschil tussen een verticale & horizontale spanner?

Het verschil zit hem in de positionering van de klemhendel wanneer de klem in de vergrendelde stand staat. Een verticale klemhendel wordt in vergrendelde positie verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd, terwijl deze bij een horizontale spanner horizontaal (parallel aan de basis) wordt geplaatst.

Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

Bepaalde klemmen in U-stijl, zoals Destaco 207-U, hebben een spindel van gebonden neopreen met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een hendel / hendel. Deze hendelbeweging duwt de spil tegen het werkstuk en voorkomt dat deze tijdens het werk beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdkracht of de houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem aan om apparatuur of plaatwerk op de assemblagelijn of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Levert Destaco waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

Doet Raptor Supplies vervangende spindels voor neerhoudklemmen aanbieden?

Ja, Raptor Supplies levert Destaco spindels voor houdklemmen, om versleten stuk(s) te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

Op welke varianten van Destaco spanners met verticale handgreep zijn verkrijgbaar Raptor Supplies?

Destaco snelspanners met verticale handgreep zijn verkrijgbaar in de varianten staal, RVS en gesmeed gelegeerd staal.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?