Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 210 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelClamp Arm lengteCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
210-SR
3.58 "750 Lbs.JaStalenFlangeStevige balkVerticaal1.67 "€ 133.08
B
210-USS
3.62 "750 Lbs.NeeRVSFlangeU-balkVerticaal1.69 "€ 115.06
C
210-TU
3.62 "600 Lbs.NeeStalenStraightU-balkT-greep1.67 "€ 88.98
D
210-U
3.63 "600 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkVerticaal1.67 "€ 50.48
E
210-UR
3.65 "600 Lbs.JaStalenFlangeU-balkVerticaal1.67 "€ 103.59
F
210-UB
3.65 "600 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal2.2 "€ 81.35
G
210-S
5.47 "750 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkVerticaal1.67 "€ 56.02

210 Serie Verticale Aandrukker Clamps

Destaco 210 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn geschikt voor montage op strakke spaces. Ze zijn uitgerust met deurkrukken die naar de rechtopstaande positie worden geduwd om werkstukken stevig op hun plaats te houden wanneer de clamps zijn bezig. these schakelen clamps hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en loosmaterialen bewerken zonder de c . te verplaatsenlamps, en zijn ideal voor de auto, erospace, en de voedsel- en verpakkingsindustrie. Ze hebben een luchtaangedreven cilinder met invoerpoort voor aansluiting op de persluchtbron en gebruiken vervolgens de perslucht voor het aanbrengen van clampdruk om het werkstuk op zijn plaats te houden. these verticaal ingedrukt houden toggle clamps zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle draaipunten voor een langere levensduur. thesDe units maken economisch gebruik mogelijk bij korte oplagen met korte opspanning, zijn volledig op zichzelf staand en hebben slechts een enkele drukbron nodig voor extra veiligheid. Ze hebben een gesloten ontwerp voor MIG- en puntlassen in vuile werkomgevingen, en worden geleverd met een niet-draaiende cilinder die gemakkelijk met harde buizen in armaturen kan worden gestoken. Destaco verticaal ingedrukt houden toggle clamps zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden. theseclamps stellen de gebruiker in staat een handeling uit te voeren zonder zich zorgen te maken over de frequente beweging van een werkstuk. Het unieke draai- en hefboomsysteem zorgt ervoor: maximum functie en uitstekende prestaties. Ze hebben een hoge oefenkracht en flexibele verstelbaarheid die handig zijn bij het werken met materialen van verschillende diktesnesses. thesDe units zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en zijn geïntegreerd met een ergonomische verticale handgreep voor een sterke en comfortabele grip. these Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps zijn bestand tegen belastingen tot 450 lb en hebben een openingshoek van de staaf van 103 gradenrees.
Wij bieden ook 201 Serie verticale clamps c . hebbenlamp bar openingshoek tot 100 gradenrees.

u gebruikt

Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps worden gebruikt voor lassen, gieten, houtbewerking, controle-inrichtingen, lichte bewerkingen en kunststof spuitgieten.

Kenmerken

  • Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps hebben een stalen constructie voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
  • These verticaal ingedrukt houden toggle clamps hebben lange ergonomische handgrepen met excephandafstand voor extra veiligheid.
  • These verticaal ingedrukt houden toggle clamps komen geïntegreerd met solide of U-bar clampwapens voor maximehm clampIng.
  • Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clampik heb flanged of rechte basismontage met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • These Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps zijn in staat om lasten tot 450 lb te dragen.

Compatibele accessoires

  • Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps zijn compatibel met Destaco 240208-M, 237943-M, 237943-M, 240208-M en 240208-M spindels.
  • These Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps zijn ook compatibel met Destaco 235106, 235906 en 235106 flanged ringen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps voldoen aan de ISO 9001:2015- en ISO 14001:2015-normen om hoogwaardige clampdiensten.

Installatie

  • Destaco 210-serie verticale vasthoudschakelaar clamps functie aflanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een verticale hold-down clamp?

Destaco verticaal ingedrukt houden clamps zijn specOntworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank voor verschillende industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale toggle clamp?

Het verschil zit hem in de positionering van de clamp behandelen wanneer de clamp staat in de vergrendelde stand. een verticale clamp handgreep is verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd in vergrendelde positie, terwijl in het geval van een horizontale knevel clamp, het is horizontaal gepositioneerd (parallel aan de basis).

Hoe houden verticale c . ingedruktlamps werk?

Bepaalde U-balkstijl clamps graag Destaco 207-U heeft een gelijmde neopreen spindel met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een handvat / hendel. Deze handgreep beweging pushes de spil tegen het werkstuk en prevents het van het verplaatsen van mid-operatie, waardoor een veilige clampIng.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdkracht of de houdcapaciteit betekent de clamphet vermogen om apparatuur of plaatwerk op de as te houdensembly line of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Doet Destaco toevoer water residustant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Doet Raptor Supplies bieden vervangende spindels voor neerhouden clamps?

Ja, Raptor Supplies biedt Destaco spindels voor ingedrukt houden clamps, om versleten stuk(s) te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

Welke varianten van? Destaco verticale handgreep knevel clamps zijn beschikbaar op Raptor Supplies?

Destaco verticale handgreep knevel clamps zijn verkrijgbaar in varianten van staal, roestvrij staal en gesmeed gelegeerd staal.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?