Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 235 Serie Horizontale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
235-UR
750 Lbs.JaStalenFlangeU-balkHorizontaal4.16 "1.7 "€ 116.32
B
235-U
750 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkHorizontaal4.17 "1.69 "€ 52.95
C
235-UB
750 Lbs.NeeStalenStraightU-balkHorizontaal4.17 "2.09 "€ 92.52
D
235-USS
850 Lbs.NeeRVSFlangeU-balkHorizontaal4.14 "1.7 "€ 132.60

235 Serie Horizontale Aandrukker Clamps

These Destaco 201 serie verticale vergrendeling tuimelschakelaar clamps, ook bekend als verticaal handmatig ingedrukt houden clamps, zijn ontworpen om een ​​stationair alternatief te bieden voor verwijderbare C clamps of lente clamps bij het bevestigen van materialen op een werkoppervlak. these handleiding clamps houd werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd, om werkstukken stevig op hun plaats te houden wanneer de clamps zijn bezig. Verder passen ze neerwaartse c . toelampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen en zijn ideal voor het controleren van de armatuur, zoalssembling & testen, houtbewerking en lichte bewerking in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these houd c . ingedruktlamps hebben een onopvallend ontwerp voor strakke spaces en bieden de flexibiliteit om de basis te positioneren, clamp arm & handvat door ze in de gewenste positie te lassen. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen. theseclamps worden geleverd met een neopreen spindel voor maximum houdkracht en ergonomische handgreep. Destaco verticaal handmatig ingedrukt houden clamps hebben een straight of flanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. these lasbare verticale knevel clamps bieden de flexibiliteit om de handgreep naar wens te positioneren en hebben een minder vermoeiende handgreep. these verticaal ingedrukt houden clamps zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en zijn bestand tegen belastingen tot 125 lb. Bovendien hebben ze aflanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor veilige montage op het oppervlak of blad, respectief. theseclamps bieden veel handvrijheid en vertonen een maximehm clamp bar openingshoek van 100 gradenrees voor extra veiligheid.

u gebruikt

Destaco 235 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps zijn ideal voor houtbewerking, armatuurcontrole en auto-onderdelen zoalssemblingbling.

Kenmerken

 • Destaco 235 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps hebben een onopvallend ontwerp voor preventbelemmeringen opwerpen.
 • These horizontale schakelaar clamps hebben een stalen/roestvrijstalen constructie voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
 • Destaco 235 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps zijn uitgerust met neopreen of roestvrijstalen zeskantige spindels voor: maximuhm houdkracht.
 • 235 Serie horizontale tuimelschakelaar clamp units zijn geschikt voor M10 of 3/8 inch spindelaccessoires.
 • Destaco 235 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps zijn bestand tegen belastingen tot 850 lb.
 • These horizontale schakelaar clamps hebben aflanged of rechte basis voor eenvoudige installatie.
 • Geselecteerde modellen zijn voorzien van het Toggle Lock Plus-veiligheidsmechanisme omrevent clamps van onbedoelde openingen.

Compatibele accessoires

 • Destaco 240208-M: Deze gelijmde neopreen spindel met platte punt biedt weerstand tegen olie en is LABS (siliconen) vrij. Deze spindel kan worden gebruikt bij temperaturen van -20 tot 100 degrees C.
 • Destaco 235106: Deze flanged ring is ontworpen voor gebruik met 2010-U, 2010-UB, 2010-UR, 2010-UBR, 210-U, 210-UB, 210-UR, 210-TU, 237-U, 235-U, 235-UR , 235-UB, 309-U en 309-UR clamps.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 235-serie treksluiting clamps worden vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor de grootst mogelijke gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superior prestatie van de clamp.

Installatie

 • Destaco 235 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps functie aflanged basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe pas je een horizontale toggle aan clamp?

na clamping, de kracht kan worden aangepast door: loosaandraaien / vastdraaien van de spindelmoer (geleverd met geselecteerde stuk(s) om te beschermen tegen schuren, draaien of buigen).

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC zou de voorkeur moeten hebben bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat doet aclamp's houdvermogen betekenen?

de clamp's houdcapaciteit of houdkracht vertegenwoordigt het vermogen van aclamp om mechanische apparatuur of plaatwerk tegen te houden terwijlsembling auto-onderdelen of tijdens productieprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?