DESTACO Horizontale neerhoudklemmen uit de 235-serie


FILTER
Basis lengte: 2.25 " , Klemstangopening: 92 graden. , Diameter: 0.340 " , Handvatopening: 70 graden. , Spindel: Plat kussen neopreen , Draadgrootte: M10 , typen: Horizontale handgreep ingedrukt houden
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs (ex BTW)
A
235-U
750 Lbs.NeeStalenFlensU-balkHorizontaal4.17 "1.69 "€54.92
B
235-UB
750 Lbs.NeeStalenStraightU-balkHorizontaal4.17 "2.09 "€56.90
C
235-UR
750 Lbs.JaStalenFlensU-balkHorizontaal4.16 "1.7 "€108.98
D
235-USS
850 Lbs.NeeRVSFlensU-balkHorizontaal4.14 "1.7 "€131.04

Horizontale neerhoudklemmen uit de 235-serie

Deze Destaco 201-serie verticale neerhoudklemmen, ook wel bekend als verticale handmatige neerhoudklemmen, zijn ontworpen om een ​​stationair alternatief te bieden voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen bij het vastzetten van materialen op een werkoppervlak. Deze handmatige klemmen houden werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd, om werkstukken stevig op hun plaats te houden wanneer de klemmen zijn ingeschakeld. Verder oefenen ze een neerwaartse klemkracht uit door de toegepaste belasting te vergroten via tuimelmechanismen en zijn ze ideaal voor het controleren van opspanningen, assembleren en testen, houtbewerking en lichte bewerkingen in de luchtvaart-, automobiel- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Deze neerhoudklemmen hebben een onopvallend ontwerp voor krappe ruimtes en bieden de flexibiliteit om de basis, klemarm en handgreep te positioneren door ze in de gewenste positie te lassen. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen. Deze klemmen worden geleverd met een neopreen spindel voor maximale houdkracht en ergonomische handgreep. Destaco verticale handmatige neerhoudklemmen hebben een rechte of geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. Deze lasbare verticale spanklemmen bieden de flexibiliteit om de handgreep naar wens te positioneren en hebben een handgreep die minder snel vermoeid raakt. Deze verticale neerhoudklemmen zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en zijn bestand tegen belastingen tot 125 lb. Bovendien hebben ze een geflensde of rechte basis met schroefdraadgaten voor een veilige montage op het oppervlak of het blad. Deze klemmen bieden een grote handvrijheid en vertonen een maximale openingshoek van de klemstang van 100 graden voor extra veiligheid.

u gebruikt

Destaco 235-serie horizontale neerhoudklemmen zijn ideaal voor houtbewerking, het controleren van opspanningen en het assembleren van auto-onderdelen.

Kenmerken

 • Destaco 235-serie horizontale spanners hebben een onopvallend ontwerp om verstoppingen te voorkomen.
 • Deze horizontale spanklemmen hebben een constructie van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
 • Destaco 235-serie horizontale spanners zijn uitgerust met neopreen of roestvrijstalen zeskantige spindels voor maximale houdkracht.
 • De 235-serie horizontale spanners zijn geschikt voor M10 of 3/8 inch spindelaccessoires.
 • Destaco 235-serie horizontale spanners zijn bestand tegen belastingen tot 850 lb.
 • Deze horizontale spanners hebben een geflensde of rechte basis voor eenvoudige installatie.
 • Geselecteerde modellen zijn voorzien van het Toggle Lock Plus-veiligheidsmechanisme om te voorkomen dat klemmen per ongeluk worden geopend.

Compatibele accessoires

 • Destaco 240208-M: Deze spindel van gelijmd neopreen met platte punt biedt weerstand tegen olie en is LABS (siliconen) vrij. Deze spindel kan worden gebruikt bij temperaturen van -20 tot 100 graden C.
 • Destaco 235106: Deze flensring is ontworpen voor gebruik met 2010-U, 2010-UB, 2010-UR, 2010-UBR, 210-U, 210-UB, 210-UR, 210-TU, 237-U, 235-U , 235-UR, 235-UB, 309-U en 309-UR klemmen.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 235-serie trekvergrendelingsklemmen worden vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor maximale gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superieure prestaties van de klem.

Installatie

 • Destaco 235-serie horizontale neerhoudklemmen hebben een geflensde voet met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen / Veelgestelde Vragen

Hoe stel je een horizontale spanklem af?

Na het klemmen kan de kracht worden aangepast door de spilmoer los/vast te draaien (geleverd bij geselecteerde units om te beschermen tegen schuren, draaien of buigen).

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC verdient de voorkeur bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent de houdcapaciteit van een klem?

Het houdvermogen of de houdkracht van de klem vertegenwoordigt het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatstaal vast te houden tijdens het assembleren van auto-onderdelen of tijdens fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?