Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 247, 267 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelHoogte onder Clamp ArmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengtePrijs (ex BTW)
A
247-S
1.98 "1000 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkVerticaal7.02 "€ 103.73
B
247-U
2"1000 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkVerticaal4.87 "€ 63.98
C
247-UB
2.33 "1000 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal4.87 "€ 159.50
B
267-U
3.08 "1200 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkVerticaal5.92 "€ 98.78
D
267-S
3.08 "1200 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkVerticaal8.88 "€ 189.56

247, 267 Serie Verticale Aandrukker Clamps

These Destaco 247 & 267 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn ontworpen om neerwaartse c . toe te passenlampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. theseclamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C clamps of lente clamps bij het bevestigen van materiaal op een werkoppervlak. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen en hebben een stalen constructie om corrosie te weerstaan.ThesDe units hebben een capaciteit van 1200 lb en zijn voorzien van grote staafgeleiders voor uitstekende zijdelingse stabiliteit. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is verloofd. Destaco 247 & 267 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt in las-, slijp-, bewerkings- en metaalbewerkingstoepassingen in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. theseclamps hebben aflanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie en voorzien van een ergonomische handgreep om vermoeidheid van de operator te minimaliseren. Geselecteerde modellen worden geleverd met neopreen spindels om chemical stabiliteit en voor het behoud van flexibiliteit over een breed temperatuurbereik. these Destaco 247- en 267-serie zijn verkrijgbaar in U-bar & massieve staaf clamping armvarianten aan Raptor Supplies voor verstelbare spindellocatie en om aangepaste hulpstukken en vaste c . aan te biedenlamping, respectief.

u gebruikt

 • These Destaco 247 & 267 Serie verticaal ingedrukt houden clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptafel voor toepassingen zoals verspanen, lassen, slijpen en metaalbewerking in de metaalbewerking, erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • These Destaco 247 & 267 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden geleverd met gehard stalen bussen op belangrijke draaipunten voor duurzaamheid.
 • Ze kunnen worden ondergebracht met neopreen spindels voor: maximuhm houdkracht.
 • De grote staafgeleiders maken: superior zijdelingse stabiliteit.
 • Ze hebben een ergonomisch handvatontwerp voor gebruikerscomfort.
 • These verticaal ingedrukt houden clamps zijn in staat om lasten tot 1200 lb te dragen.
 • ze hebben eenlanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
 • These Destaco 247- en 267-serie zijn verkrijgbaar in U-bar & massieve staaf clampingarmvarianten voor verstelbare spindellocatie en bieden aangepaste hulpstukken & vaste clamping, respectief.

Compatibele accessoires

 • Destaco 247208-M & 267203-M: ThesHet gelijmde neopreen met platte punt (247208-M) en zeskantige spindels (267203-M) zijn compatibel met Destaco 247 & 267 Serie verticaal ingedrukt houden clamps. Ze kunnen worden aangepast voor het opnemen van materialen van verschillende diktesnesses en kan ook worden vervangen voor verlenging van de levensduur van toggle clamps door het risico op beschadiging te verminderen bij rubberen stoppen start om weg te dragen. De spindels met platte punt zijn oliebestendigstant & zijn LABS-vrij. De zeskantige spindels zijn volledig van schroefdraad voorziene stuk(s) met verzinkt om corrosie te weerstaan. thesDe spindels zijn voorzien van contramoeren voor snelle en veilige clampen om aanpassingen toe te staan ​​tussen clampafstand. Ze kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 gradenrees Fahrenheit.
 • Destaco 247110 & 110122 uur: Destaco bouthouders zijn ontworpen voor de 247 & 267 Series c . van het merklamps voor gebruiksgemak en om functionaliteit aan de units toe te voegen.
 • Destaco 247109 & 267102: de f . van het merklanged ringen zorgen voor eenvoudige montage en veilige verbinding tegen trillingen tijdens de clamping proces.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 247 & 267 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor de grootst mogelijke gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superior prestatie van de clamps.

Installatie

 • These verticaal ingedrukt houden clamps zijn uitgerust met aflanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie van het oppervlak en het mes, respectief.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een verticale ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamp's vermogen om apparatuur of plaatwerk op zo'n manier vast te houdensembly lines of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?