DESTACO 247, 267-serie verticale neerhoudklemmen


FILTER
Spindel: Plat kussen neopreen , typen: Verticale handgreep ingedrukt houden
Style ModelHoogte onder klemarmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Prijs (ex BTW)
A
247-S
1.98 "1000 Lbs.NeeStalenFlensStevige balkVerticaal7.02 "€45.43
B
247-U
2"1000 Lbs.NeeStalenFlensU-balkVerticaal4.87 "€51.65
C
247-UB
2.33 "1000 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal4.87 "€79.59
B
267-U
3.08 "1200 Lbs.NeeStalenFlensU-balkVerticaal5.92 "€88.42
D
267-S
3.08 "1200 Lbs.NeeStalenFlensStevige balkVerticaal8.88 "€130.52

247, 267-serie verticale neerhoudklemmen

Deze verticale neerhoudklemmen uit de Destaco 247- en 267-serie zijn ontworpen om neerwaartse klemkracht uit te oefenen door de uitgeoefende belasting te vergroten via tuimelmechanismen. Deze klemmen bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen bij het vastzetten van materiaal op een werkoppervlak. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en -bussen en hebben een stalen constructie om corrosie te weerstaan. Deze units hebben een draagvermogen van 1200 lb en zijn voorzien van grote staafgeleiders voor uitstekende zijdelingse stabiliteit. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem is ingeschakeld. Destaco 247 & 267 serie verticale neerhoudklemmen worden gebruikt bij las-, slijp-, machinale en metaalbewerkingstoepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze klemmen hebben een geflensde of rechte basis met schroefdraadgaten voor gemakkelijke installatie en worden geleverd met een ergonomische handgreep om vermoeidheid van de gebruiker te voorkomen. Geselecteerde modellen worden geleverd met neopreen spindels om chemische stabiliteit te vertonen en flexibiliteit te behouden over een breed temperatuurbereik. Deze Destaco 247 & 267 Series zijn beschikbaar in U bar & solid bar klemarm varianten op Raptor Supplies voor verstelbare spindellocatie en om respectievelijk aangepaste hulpstukken en vaste klemming aan te bieden.

u gebruikt

 • Deze verticale neerhoudklemmen uit de Destaco 247- en 267-serie bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast voor toepassingen zoals machinale bewerking, lassen, slijpen en metaalproductie in de metaalbewerkings-, ruimtevaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Deze verticale neerhoudklemmen uit de Destaco 247- en 267-serie worden geleverd met bussen van gehard staal op de belangrijkste draaipunten voor duurzaamheid.
 • Ze kunnen worden voorzien van neopreen spindels voor maximale houdkracht.
 • De grote stanggeleiders zorgen voor een superieure zijdelingse stabiliteit.
 • Ze hebben een ergonomisch handvatontwerp voor gebruikerscomfort.
 • Deze verticale neerhoudklemmen zijn geschikt voor lasten tot 1200 lb.
 • Ze hebben een geflensde of rechte basis met schroefdraadgaten voor installatiegemak.
 • Deze Destaco 247- en 267-serie zijn verkrijgbaar in U-bar & massieve staaf klemarmvarianten voor verstelbare spindellocatie en bieden respectievelijk op maat gemaakte hulpstukken en vaste klemming.

Compatibele accessoires

 • Destaco 247208-M & 267203-M: Deze platte neopreen (247208-M) en zeskantige spindels (267203-M) zijn compatibel met Destaco 247 & 267 Series verticale neerhoudklemmen. Ze kunnen worden aangepast voor het opnemen van materialen van verschillende diktes en kunnen ook worden vervangen om de levensduur van spanners te verlengen door het risico op beschadiging te verminderen wanneer rubberen stoppen beginnen te slijten. De spindels met platte punt zijn oliebestendig en zijn LABS-vrij. De zeskantige spindels zijn geheel voorzien van schroefdraad en zijn verzinkt om corrosie tegen te gaan. Deze spindels zijn voorzien van contramoeren voor snel en veilig klemmen en om aanpassingen tussen de klemafstand mogelijk te maken. Ze kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 graden Fahrenheit.
 • Destaco 247110 & 110122: Destaco bouthouders zijn ontworpen voor de klemmen uit de 247- en 267-serie van het merk voor gebruiksgemak en om functionaliteit aan de units toe te voegen.
 • Destaco 247109 & 267102: De flensringen van het merk zorgen voor een gemakkelijke montage en een veilige verbinding tegen trillingen tijdens het klemproces.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 247 & 267 Series verticale neerhoudklemmen worden vervaardigd in overeenstemming met industriestandaarden zoals ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 voor maximale gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superieure prestaties van de klemmen.

Installatie

 • Deze verticale neerhoudklemmen zijn uitgerust met een geflensde of rechte basis met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie op het oppervlak en het blad.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe werkt een verticale spanklem?

De tuimelklem werkt tegen het werkstuk en comprimeert of strekt de uitgeruste koppelingen uit om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens vergelijkbare fabricageprocessen vast te houden.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?