DESTACO 317-serie verticale bevestigingsklemmen


Destaco 317-serie verticale neerdrukklemmen zorgen voor een stevige grip op werkstukken met een inconsistente hoogte zonder dat er voortdurend aanpassingen nodig zijn. Ze zijn ideaal voor houtbewerking, metaalbewerking en productieprocessen.

FILTER
Basis lengte: 1.38 " , Basisbreedte: 1.5 " , Klemstangopening: 185 graden. , Handvatopening: 60 graden. , Totale hoogte: 5.28 "
Style ModelKlemarmlengte:KlemarmstijlCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisHandleHoogte onder klemarmPrijs (ex BTW)
A
317-U
2.53 "U-balk375 Lbs.NeeStalenVoorste flensVerticaal2.68 "€58.34
B
317-S
3.2 "Stevige balk375 Lbs.NeeStalenVoorste flensVerticaal2.68 "€55.57

317-serie verticale bevestigingsklemmen

De verticale neerhoudklemmen van de Destaco 317-serie hebben ergonomische handgrepen en een U-vormige neerhouder met een grote openingshoek. Deze verticale klemmen hebben een dubbel montageoppervlak en worden geleverd met M8 of 5/16 inch spindelaccessoires.

Kenmerken

  • Ze beschikken over een eenvoudig laad- en losmechanisme met een openingshoek van minimaal 90 graden voor een efficiënte werking.
  • Deze neerhoudklemmen bieden een vasthoudcapaciteit tot 5000 kgf en bieden aanzienlijke kracht voor het vastzetten van een breed scala aan werkstukken.
  • Ze bieden een unieke nokwerking die automatisch de variatie in de dikte van het onderdeel compenseert, waardoor een betrouwbare klemming over verschillende werkstukafmetingen wordt gegarandeerd.
  • Deze klemmen zijn voorzien van een koolstofstalen constructie met verzinkte coating voor het minimaliseren van schade/slijtage onder schurende omstandigheden en buitenomgevingen.
  • Ze zijn uitgerust met Destaco Toggle Lock Plus, een innovatief veiligheidskenmerk dat een secundair slot toevoegt om de vergrendeling boven het midden te handhaven, waardoor de klembeveiliging tegen onbedoeld openen wordt verbeterd.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdkracht of de houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem weer om de apparatuur of het plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens vergelijkbare fabricageprocessen vast te houden.

Wat is het verschil tussen een verticale & horizontale spanner?

Het verschil ligt in de richting van de handgreep wanneer de klem in de vergrendelde positie staat. Een verticale klemhendel is loodrecht op de basis georiënteerd wanneer deze zich in de vergrendelde positie bevindt, terwijl deze bij een horizontale spanklem evenwijdig aan de basis is georiënteerd.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?