DESTACO 528-serie vasthoudknevelklemmen


FILTER
stijlModelMontagebasisCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs (ex BTW)
A
528
Flens1000 Lbs.NeeStalenStevige balkVerticaal3.4 "2.06 "€192.96
B
528-F
Flens voor montage aan de voorzijde1000 Lbs.NeeStalenStevige balkVerticaal3.4 "2.06 "€181.53

528-serie vasthoudknevelklemmen

Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen zijn geschikt voor het uitoefenen van neerwaartse klemkracht door de uitgeoefende belasting te vergroten via tuimelmechanismen. Deze units zijn voorzien van grote staafgeleiders voor uitstekende zijdelingse stabiliteit. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem is ingeschakeld. Deze klemmen bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen terwijl materiaal op een werkoppervlak wordt vastgezet. Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen worden gebruikt bij lassen, slijpen, verspanen en metaalbewerking. Deze klemmen zijn gemaakt van staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan. Deze verticale neerhoudklemmen hebben een laag draaipunt waardoor bijna loodrechte klemkrachten ontstaan. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met flens en frontmontage, met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie. Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen hebben een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen. Deze spanklemmen zijn uitgerust met een zeer sterke klemarm van gesmeed gelegeerd staal voor meer sterkte en een maximale belasting van 1000 lb.

u gebruikt

Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen worden gebruikt in de luchtvaart-, voedsel- en verpakkings-, automatiserings- en auto-industrie voor toepassingen zoals lassen, verspanen, slijpen en metaalproductie.

FEATURES

  • Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen zijn voorzien van gehard stalen bussen op belangrijke draaipunten voor duurzaamheid.
  • Deze neerhoudklemmen hebben een stalen constructie voor corrosiebestendigheid.
  • Ze zijn uitgerust met grote staafgeleiders die zijdelingse stabiliteit bieden.
  • Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen hebben een ergonomische handgreep die maximaal gebruikerscomfort biedt.
  • Ze kunnen ladingen tot 1000 lb dragen.
  • Deze verticale neerhoudklem heeft een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen.
  • De zeer sterke klemarm van gesmeed gelegeerd staal biedt meer sterkte.
  • Destaco verticale neerhoudklemmen bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om een ​​gezonde omgeving, maximale gebruikersveiligheid en superieure prestaties van de klemmen te garanderen.

Installatie

  • Destaco 528-serie verticale neerhoudklemmen hebben een geflensde basis of een vooraan gemonteerde basis met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit eenvoudig op werkoppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe werkt een spanklem?

De tuimelklem werkt tegen het werkstuk en comprimeert of strekt de uitgeruste koppelingen uit om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco klemmen bij revisie?

Bij het omgaan met de mechanische klemmen van het merk raden we aan om een ​​koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken. Gebruik bij gebruik van pneumatische cilinderafdichtingen het Magnalube G-vet. Ze hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatstaal op de assemblagelijn of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

Ja. Destaco spanners uit de 528-serie met verticale handgreep hebben een koolstofstalen behuizing met verzinkte coating. Ze hebben ook een volledig assortiment roestvrijstalen klemmen voor een grotere corrosiebestendigheid.

Wat betekent klemdruk?

De houdkracht van een spanner is een cruciale factor waarmee u rekening moet houden voordat u met een toepassing begint. De operator moet tijdens het klemmen de juiste hoeveelheid druk uitoefenen op het werkstuk. We raden aan de aanbevolen druk niet te overschrijden, omdat dit uw werkstuk enorm kan beschadigen. Daarnaast is te weinig gewicht ook niet ideaal.

Wat is de betekenis van vasthoudactie?

Destaco neerhoudklemmen oefenen kracht uit in neerwaartse richting. Het staat loodrecht op de gereedschappen die het oppervlak monteren. Ze komen in verticale en horizontale stijlen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?