Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 528-serie ingedrukt houden Toggle Clamps


Filteren
stijlModelMontagebasisCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
528
Flange1000 Lbs.NeeStalenStevige balkVerticaal3.4 "2.06 "€ 194.22
B
528-F
Voormontage Flange1000 Lbs.NeeStalenStevige balkVerticaal3.4 "2.06 "€ 196.18

528-serie ingedrukt houden Toggle Clamps

Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn geschikt voor het aanbrengen van neerwaartse clampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. thesDe units zijn voorzien van grote staafgeleiders voor uitstekende zijdelingse stabiliteit. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is verloofd. theseclamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C clamps of lente clamps terwijl u materiaal op een werkoppervlak bevestigt. Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt bij las-, slijp-, bewerkings- en metaalbewerkingstoepassingen. theseclamps zijn gemaakt van staal voor weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. these verticale neerhouder clamps hebben een laag draaipunt dat resulteert in een bijna loodrechte clampkrachten. Ze zijn verkrijgbaar in flanged en frontmontage basisvarianten, met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie. Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben een vast ontwerp om te beveiligen & loosen werkstukken zonder de c . te verplaatsenlamp zelf. these houd toggle c . ingedruktlamps zijn uitgerust met een hoge sterkte, gesmeed gelegeerd staal clamparm voor meer kracht en hantering a maximum belasting van 1000 lb.

u gebruikt

Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt in de erospace, voeding & verpakking, automatisering en auto-industrie voor toepassingen zoals lassen, verspanen, slijpen en metaalbewerking.

Kenmerken

  • Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn voorzien van gehard stalen bussen op belangrijke draaipunten voor duurzaamheid.
  • These houd c . ingedruktlamps hebben een stalen constructie voor corrosiebestendigheid.
  • Ze zijn uitgerust met grote staafgeleiders die zijdelingse stabiliteit bieden.
  • Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben een ergonomische handgreep die het hoogste gebruikerscomfort biedt.
  • Ze kunnen ladingen tot 1000 lb dragen.
  • These verticaal ingedrukt houden clamp hebben een vast ontwerp om te beveiligen & loosen werkstukken zonder de c . te verplaatsenlamp zelf.
  • Het zeer sterke, gesmeed gelegeerde staal clamping arm biedt meer kracht.
  • Destaco verticaal ingedrukt houden clamps bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en superior prestatie van de clamps.

Installatie

  • Destaco 528 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben aflanged base of front mount base met schroefdraad montagegaten waardoor de unit gemakkelijk kan worden geïnstalleerd op werkoppervlakken.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met? Destaco clamps bij de wederopbouw?

Bij het omgaan met de mechanische c . van het merklamps, raden we aan een koppelingsvet te gebruiken zoals Mobil XTC. Bij gebruik van pneumatische cilinderafdichtingen, gebruik de Magnalube G vet. Ze hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamphet vermogen om apparatuur of plaatwerk op de as te houdensembly line of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Zijn Destaco clampis roestbestendigstant?

Ja. Destaco 528 Serie verticale handgreep knevel clamps hebben een koolstofstalen behuizing met verzinkt. Ze hebben ook een volledige lijn roestvrijstalen clamps voor een grotere corrosieweerstand.

wat doet clamponderdruk betekent?

De houdkracht van een toggle clamp is een cruciale factor om rekening mee te houden voordat stareen aanvraag doen. De operator moet de juiste hoeveelheid druk uitoefenen op het werkstuk terwijl clamping. We raden aan om de aanbevolen druk niet te overschrijden, omdat dit uw werkstuk enorm kan beschadigen. Daarnaast is te weinig gewicht ook niet ideal.

Wat is de betekenis van vasthoudactie?

Destaco hold-down actie clamps kracht in neerwaartse richting uitoefenen. Het staat loodrecht op de gereedschappen die het oppervlak monteren. Ze zijn er in verticale en horizontale stijlen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?