DESTACO 5305, 5310 Serie Horizontale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlHandleClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
5305
600 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkHorizontaal2.75 "0.81 "€ 146.72
B
5305-BR
600 Lbs.JaStalenSolidStevige balkHorizontaal2.75 "0.81 "€ 232.66
B
5305-R
600 Lbs.JaStalenFlangeStevige balkHorizontaal2.75 "0.81 "€ 220.18
A
5305-B
600 Lbs.NeeStalenSolidStevige balkHorizontaal2.75 "1.12 "€ 138.04
A
5310
1300 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkHorizontaal3.63 "1"€ 220.18
C
5310-R
1300 Lbs.JaStalenFlangeStevige balkHorizontaal3.63 "1"€ 330.28
D
5310-BR
1300 Lbs.JaStalenSolidStevige balkHorizontaal3.63 "1.31 "€ 351.30
E
5310-B
1300 Lbs.NeeStalenSolidStevige balkHorizontaal3.63 "1.31 "€ 209.28

5305, 5310 Serie Horizontale Aandrukker Clamps

These Destaco 5305, 5310 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps hebben een robuuste constructie met zwarte oxide-afwerking voor duurzaamheid. these schakelen clamps worden gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de clamp is verloofd. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare clamps bij het uitvoeren van repetitieve taken. these houd c . ingedruktlamps bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen. Destaco 5305, 5310 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps hebben een hoge clampvermogen dat de benodigde armaturen voor een bepaalde toepassing vermindert. theseclamps stellen de gebruiker in staat een handeling uit te voeren zonder zich zorgen te maken over frequente beweging van het werkstuk. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van de hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is ingeschakeld en zijn ook uitgerust met een veer in de kaak om deze na enkele aanpassingen op zijn plaats te houden. Destaco schakelen clamps worden gebruikt bij het slijpen, lassen, zoalssembling-, bewerkings- en metaalbewerkingstoepassingen in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Ze hebben een vast ontwerp om te beveiligen en loosen werkstukken zonder de c . te verplaatsenlamp zelf. Destaco schakelen clamps zijn voorzien van een automatisch drukaanpassingssysteem dat automatisch de clamp's druk volgens de grootte van het werkstuk. Ze zijn uitgerust met een hoge sterkte, gesmeed gelegeerd staal clamparm voor meer kracht en hantering a maximum belasting van 1300 lb. Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de centrale vergrendelingstoestand wordt gehandhaafd en de clamp blijft beschermd tegen onbedoeld openen. Destaco horizontaal ingedrukt houden clamps bevatten een koppelingssysteem dat krachtige clampkracht met weinig inspanning om te vergrendelen of ontgrendelen. Omdat deze kracht langs de schakels wordt geleid, vereist het vergrendelen of ontgrendelen van de knevel geen kracht.

u gebruikt

These Destaco 5305, 5310 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptafel voor toepassingen zoals slijpen, lassen, enzsembling, machinale bewerking en metaalbewerking, in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • These Destaco 5305, 5310 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps hebben gehard stalen scharnierpennen en bussen voor een lange levensduur.
  • Ze zijn voorzien van een solide clamparm die kan worden aangepast aan verschillende vereisten.
  • Door het lage ontwerp kan de unit worden gebruikt in cramped zopaces.
  • Destaco houd toggle c . ingedruktlamps hebben een constructie van gelegeerd staal met een zwarte oxide-afwerking om corrosie en wrijving te verminderen.
  • Ze zijn geïntegreerd met de Destaco Toggle Lock-functie om extra veiligheid te bieden door ervoor te zorgen dat de vergrendeling boven het midden wordt gehandhaafd en de clamp blijft beschermd tegen onbedoeld openen (kijk naar modellen die eindigen op -R).
  • These Destaco 5305, 5310 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps zijn verkrijgbaar in massief, recht en flanged basis uitptions voor veilige mes- of oppervlakte-installatie.

Normen en goedkeuringen

  • These Destaco 5305, 5310 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

  • Destaco 5305 & 5310 Series horizontale neerdrukschakelaar clamps functie aflanged / solide basis met gaten die een gemakkelijke en snelle montage van het werkstuk op de bevestigingsplaat mogelijk maken.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoeveel druk is een toggle clamp in staat tot?

Destaco houd toggle c . ingedruktlamps naar beneden toepassen clampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. U kunt de c . zienlampkracht op de verpakking zelf, wat specvastgesteld in Newton (N). Gebruik deze informatie met de grootte van de schakelaar clamp om de mate van druk te berekenen die het gereedschap op een stuk hout zal moeten uitoefenen. Hoe groter het stuk hout, hoe groter de benodigde druk.

Doet Raptor Supplies bieden vervangende spindels voor neerhouden clamps?

Ja, Raptor Supplies biedt Destaco spindels voor ingedrukt houden clamps, om versleten stuk(s) te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met platte tip en draaivoet.

wat is clampkracht?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die op een stuk hout wordt uitgeoefend. Dit gebeurt wanneer de operator de schakelaar sluit en vergrendelt. Meestal is de maximehm clampkracht is aroen 80% van de totale houdkracht van clamps.

Wat is de betekenis van ingedrukt houden?

Destaco ingedrukt houden actie clamps kracht in neerwaartse richting uitoefenen. Het staat loodrecht op de gereedschappen die op het oppervlak zijn gemonteerd. Ze zijn verkrijgbaar in verticale en horizontale stijlen.

Wat is het verschil tussen horizontaal en verticaal ingedrukt houden toggle clamps?

een schakelaar clamp is erg flexibel. Het verschil tussen een horizontale en verticale vasthoudschakelaar clamp is het handvat en de stang, die beide in verschillende richtingen bewegen. een horizontale clamp heeft de handgreep horizontaal gepositioneerd (parallel aan de basis) wanneer de clamp is vergrendeld, terwijl een verticale clamp heeft het handvat verticaal gepositioneerd (loodrecht op de basis) wanneer clamped..

Hoe zijn horizontale toggle clampwordt gebruikt?

Horizontale schakelaar clamps gebruik een vergrendelingsactie over het midden om een ​​werkstuk of opspanning in de vergrendelde positie te houden.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met? Destaco clamps bij de wederopbouw?

Bij het omgaan met de mechanische c . van het merklamps, raden we aan een koppelingsvet te gebruiken zoals Mobil XTC. Bij gebruik van pneumatische cilinderafdichtingen, gebruik de Magnalube G vet. Ze hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamphet vermogen om apparatuur of plaatwerk op de as te houdensembly line of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Hoe doen Destaco handleiding clamps werken met en profiteren van opspantoepassingen?

Destaco handmatig schakelen clamps houdt een onderdeel op een veilige manier stevig in een armatuur. these snelwerkend clamps productiviteit en cyclustijden te verbeteren.

wat doet clamponderdruk betekent?

De houdkracht van een toggle clamp is een cruciale factor om rekening mee te houden voordat starwelke toepassing dan ook. De operator moet de juiste hoeveelheid druk uitoefenen op het werkstuk terwijl clamping. We raden aan om de aanbevolen druk niet te overschrijden, omdat dit uw werkstuk enorm kan beschadigen. Te weinig gewicht ook niet ideal.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?