Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 5905, 5910, 5915 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
5905
750 Lbs.NeeSterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal2.49 "1.5 "€ 119.26
B
5905-B
750 Lbs.NeeSterk gesmeed staalStraightStevige balkVerticaal2.49 "1.27 "€ 106.69
C
5910-B
1600 Lbs.NeeSterk gesmeed staalStraightStevige balkVerticaal3.76 "1.75 "€ 115.58
D
5910
1600 Lbs.NeeSterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal3.76 "1.99 "€ 130.54
B
5915
2750 Lbs.NeeSterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal5"2.73 "€ 204.60

5905, 5910, 5915 Serie Verticale Aandrukker Clamps

Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps of verticale ingedrukt tuimelvergrendeling clamps houdt werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die de c . in- en uitschakeltlamphoofd terwijl het naar de rechtopstaande positie wordt geduwd. these verticale clamps worden gebruikt in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrieën voor lassen, slijpen, metaalfabricage en auto-onderdelen alssemblingbling. Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn ontworpen om neerwaartse c . toe te passenlampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen. theseclamps stelt de gebruiker in staat een handeling uit te voeren zonder zich zorgen te maken over de frequente beweging van een stuk hout. Het unieke draai- en hefboomsysteem zorgt voor: maximum functie en uitstekende prestaties. Ze hebben een hoge oefenkracht en flexibele verstelbaarheid die handig zijn bij het werken met materialen van verschillende diktesnesses. theseclamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare Cclamps of lente clamps bij het bevestigen van materiaal op een werkoppervlak. these verticaal ingedrukt houden clamps bieden een koppelingssysteem dat krachtige clampkracht met weinig moeite om te vergrendelen of zelfs te ontgrendelen. Destaco schakelen clamps zijn voorzien van een heavy-duty gesmede clamparm en een verticale handgreep in gedempte positie voor een maximum houdcapaciteit van 2750 lb. These verticale neerhouder clamps hebben een laag draaipunt dat resulteert in een bijna loodrechte clampkracht. Ze zijn verkrijgbaar in flanged en solide basisvarianten, met schroefdraadgaten voor veilige installatie. Ze zijn uitgerust met een verwijderbare handgreepstop die kan worden verplaatst om de openingshoek te beperken tot 90 gradenrees.

u gebruikt

Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt in de voedsel- en verpakkingsindustrie, automatisering, erospace en auto-industrie voor toepassingen zoals machinale bewerking, lassen, slijpen en metaalbewerking.

Kenmerken

  • Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben een stalen constructie voor structurele stijfheid en corrosieweerstand.
  • Theseclamps worden geleverd met geharde scharnierpennen en bussen om een ​​lange levensduur te garanderen.
  • Ze zijn uitgerust met grote staafgeleiders voor: maximum laterale ondersteuning terwijl clampIng.
  • Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden geleverd met een verwijderbare handgreepstop om de openingshoek te beperken tot 90 gradenrees.
  • These verticaal ingedrukt houden clamps zijn in staat om lasten te dragen variërend van 750 tot 2750 lb.
  • Ze zijn voorzien van flanged / rechte basis die eenvoudige installatie mogelijk maakt.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid en veiligheid van het milieu en efficiënte prestaties van de clamps.

Installatie

  • Destaco 5905, 5910 & 5915 Serie verticaal ingedrukt houden clamps komen met doorgaande gaten op de flanged of solide basis die snelle en veilige montage op werkoppervlakken mogelijk maakt door eenvoudig te schroeven.
  • Ze kunnen worden verwijderd en op een andere locatie worden geïnstalleerd door ze eenvoudig met een schroevendraaier los te schroeven.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een verticale ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Hoeveel druk is een toggle clamp in staat tot?

Destaco houd toggle c . ingedruktlamps naar beneden toepassen clampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. U kunt de c . zienlampkracht op de verpakking zelf, wat speceventueel gemeten in Newton. Gebruik de informatie met de grootte van de schakelaar clamp om de mate van druk te berekenen die het gereedschap op een stuk hout zal moeten uitoefenen. Hoe groter het hout, hoe groter de benodigde druk. Dus, we zouden willen voorstellen, of aclamp niet sterk of groot is om voldoende druk uit te oefenen, moet u verschillende gereedschappen gebruiken. deze gives een boost voor de druk.

Wat is de betekenis van vasthoudactie?

Destaco hold-down actie clamps kracht in neerwaartse richting uitoefenen. Het staat loodrecht op de gereedschappen die het oppervlak monteren. Ze zijn er in verticale en horizontale stijlen.

Hoe doen Destaco handleiding clamps werken met en profiteren van armatuurtoepassingen?

Destaco verticaal ingedrukt houden clamps houd een onderdeel veilig en ergonomisch in een armatuur. theseclamps werken snel om de productiviteit en cyclustijden te verbeteren.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?