DESTACO 601-serie actieklemmen met rechte lijn


FILTER
Basis lengte: 1.33 " , Basisbreedte: 1.05 " , Hendel: Duim , Totale lengte: 2.610 " , typen: Rechte lijnactie
Style ModelSchroefdraadmaat zuigerCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs (ex BTW)
A
601
# 8-32100 Lbs.NeeStalenFlens0.5 "Round€21.04
B
601-SS
# 8-32100 Lbs.NeeRVSFlens0.5 "Round€65.00
C
601-O
1 / 4-20100 Lbs.NeeStalenFlens0.5 "externe Thread€41.79
D
601-OSS
1 / 4-20100 Lbs.NeeRVSFlens0.5 "externe Thread€76.55
A
601-M
M4100 Lbs.NeeStalenFlens0.5 "Round€33.75

601-serie actieklemmen met rechte lijn

Destaco 601-serie rechte klemmen zijn ideaal voor lichte bewerkingstoepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze klemmen gebruiken klemkracht van de zijkant in plaats van de bovenkant, waardoor werkstukken worden vastgezet in toepassingen met beperkte ruimte. Ze zijn uitgerust met een hendel die de plunjer aangrijpt om tegen het werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden tijdens het opspannen, lassen, testen, spuitgieten van kunststof, CNC-bewerking, assembleren en uitzetten of licht persen van de industriële apparatuur. Naast vergrendeling in de uitgetrokken positie, maken deze klemmen met rechtlijnige actie het ook mogelijk om de rotatie van de hendel en vallen onder het montagevlak te vergrendelen in een ingetrokken positie. Deze klemmen met rechte actie worden geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten die helpen bij een snelle en veilige montage van de klemmen op een werktafel / plat oppervlak en zijn geïntegreerd met een hefboomgreep die de plunjer aangrijpt om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden . Deze Destaco-klemmen zijn gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken en zijn uitgerust met bevestigde ronde plunjers voor een snelle en veilige bevestiging. Deze rechte lijnklemmen hebben een compact ontwerp voor zowel enkelstuks- als massaproductie en zijn bestand tegen belastingen tot 100 lb. Destaco-klemmen zijn compatibel met Destaco 105203, 205208-M & 205943 spindels voor hoogwaardige automatisering, werkstukopspanning en insluiting oplossingen en een optimale klemkracht. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in imperiale en metrische meetvarianten op Raptor Supplies.
We leveren ook Rechte klemmen uit de 602-serie met een draagvermogen tot 200 lb.

u gebruikt

Destaco 601-serie rechte actieklemmen worden gebruikt voor solderen, lijmen, assemblage van auto-onderdelen en het testen van armaturen.

Voordelen

  • Destaco 601-serie rechte actieklemmen met staal/roestvrijstalen constructie voor structurele stijfheid en corrosiebestendigheid.
  • Deze rechte actieklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • Destaco 601-serie rechte actieklemmen zijn bestand tegen belastingen tot 100 lb.

Compatibele accessoires

  • Destaco 601-serie klemmen met rechte actie zijn compatibel met Destaco 105203, 205208-M & 205943 spindels
  • Destaco 105203: Deze spindel van gebonden neopreen met platte punt biedt weerstand tegen olie en is LABS (siliconen) vrij. Deze spil kan worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 graden Fahrenheit. Deze spindel is voorzien van contramoeren om te voorkomen dat boutverbindingen losraken door trillingen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 601-serie trekvergrendelingsklem is vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor milieuhygiëne, maximale gebruikersveiligheid en superieure prestaties van de klem.

Installatie

  • Destaco 601-serie rechte actieklemmen worden geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie van de klemmen op een werktafel / vlak oppervlak.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe werkt een klem met rechte actie?

Een rechte lijnklem is voorzien van een glijdende plunjer voor een rechte lijnklemwerking. De plunjer kan in trek- of duwrichting worden vergrendeld om werkstukken vast te houden.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent het houdvermogen van de klem?

Het houdvermogen of de houdkracht van de klem vertegenwoordigt het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatwerk vast te houden tijdens het monteren van auto-onderdelen of tijdens een productieproces.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder; cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

Welke accessoires zijn compatibel met Destaco 601-serie lineaire actieklemmen?

Destaco 601-serie klemmen met rechte actie kunnen worden gebruikt met de 105203, 205208-M & 205943 spindels van het merk.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?