DESTACO 6015-serie actieklemmen met rechte lijn


FILTER
Basis lengte: 2.25 " , Basisbreedte: 1.26 " , Totale lengte: 2.96 "
Style ModelSchroefdraadmaat zuigerWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs (ex BTW)
A
6015-R
1 / 4-20Ja560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€67.33
B
6015
1 / 4-20Nee560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€45.00
C
6015-SS
1 / 4-20Nee560 Lbs.RVSFlens0.5 "Round€147.23
D
6015-M
M6Nee560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€36.44
E
6015-MR
M6Ja560 Lbs.StalenFlens0.5 "Round€53.81
F
6015-MSS
M6Nee560 Lbs.RVSFlens0.5 "Round€82.11

6015-serie actieklemmen met rechte lijn

Destaco 6015-serie rechte lijnklemmen zijn ontworpen voor toepassingen die repetitieve bewegingen en openen/sluiten van klemmen vereisen. Ze zijn ideaal voor metaalbewerking en houtbewerking. Deze klemmen hebben een behuizing van koolstofstaal met zwarte oxide-afwerking en geharde plunjers voor duurzaamheid. Deze klemmen hebben een onopvallend en compact ontwerp en gebruiken klemkracht vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant om werkstukken vast te zetten in toepassingen waar de ruimte beperkt is. Ze hebben een hendel die de plunjer aangrijpt, die tegen een werkstuk drukt om het op zijn plaats te houden. De ergonomische handgreep is naar voren gekanteld voor voldoende grip. Ze worden geleverd met een handgreep die een openingshoek van 139 graden biedt. Destaco 6015-serie rechte actieklemmen zijn voorzien van doorlopende gaten in de geflensde basis waarmee de unit op een werktafel of een vlak oppervlak kan worden gemonteerd. Ze kunnen in twee posities worden vergrendeld, zodat de operator ze kan gebruiken als duw- of trekklemmen. Geselecteerde units zijn uitgerust met de Toggle Lock Plus-functie om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendeling wordt gehandhaafd en dat de klemmen worden beschermd tegen onbedoeld openen. Deze spanners zijn voorzien van gehard stalen scharnierpennen en bussen, evenals een robuuste constructie voor duurzaamheid. Destaco 6015-serie rechte lijnklemmen vergrendelen over het midden in zowel de uitgeschoven als de ingetrokken positie, terwijl de vergrendelingshendel de klem alleen in de uitgeschoven positie vastzet.

u gebruikt

Destaco 6015-serie rechte klemmen zijn ideaal voor montage, controle en lassen van armaturen en spanwerkzaamheden in de consumentengoederen-, lucht- en ruimtevaart-, auto- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Destaco 6015-serie klemmen met rechte actie hebben een onopvallend ontwerp waardoor de handgreep onder het montagevlak kan vallen om in de ingetrokken positie te vergrendelen.
 • Deze units hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige montage.
 • Ze zijn uitgerust met geharde plunjers en stalen draaipennen en bussen voor een langere levensduur en duurzaamheid.
 • Deze rechtlijnige klemmen kunnen in twee standen worden vergrendeld, zodat de operator ze kan gebruiken als duw- of als trekklem.
 • Destaco Toggle Lock Plus-versies zijn ook beschikbaar (modellen eindigend op -R). Deze functie biedt extra veiligheid door ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendeling behouden blijft en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen.
 • Destaco 6015-serie rechte actieklemmen zijn ook verkrijgbaar in roestvrijstalen versies als -SS-modellen.
 • Ze zijn verkrijgbaar in zowel metrische als imperiale varianten.

Compatibele accessoires

 • Destaco 205203 & 205203-M: Deze zeskantige spilconstructies zijn voorzien van draadstangen die worden gebruikt om Destaco 6015-serie rechtlijnige klemmen te monteren om materiaal op werkoppervlakken te bevestigen. De spindels kunnen worden aangepast aan materialen van verschillende diktes
 • Geselecteerde modellen zoals 6015-SS en 6015-MSS worden geleverd met zeskantige spilconstructies (respectievelijk 202943 en 202916-M) voor maximale houdkracht.
 • Deze spindels kunnen ook worden gebruikt om versleten/beschadigde spindels te vervangen om de levensduur van klemmen te verlengen.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 6015 lineaire actieklemmen voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van gezondheid en veiligheid op het gebied van milieu en efficiënte prestaties van klemmen.

Installatie

 • Deze Destaco 6015 rechte actieklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten die een snelle en veilige montage op vlakke oppervlakken / werkstukken mogelijk maken met behulp van een schroevendraaier.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe stel je een spanner af?

Na het klemmen kan de kracht worden aangepast door de spindelmoer los/vast te draaien (meegeleverd met de unit ter bescherming tegen schade veroorzaakt door schuren, draaien of buigen).

Worden deze rechtlijnige klemmen geleverd met een spindelmoer?

geselecteerde modellen (6015-SS & 6015-MSS) worden geleverd met een spindelmoer voor maximale houdkracht voor veiligheid en duurzaamheid.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens vergelijkbare fabricageprocessen vast te houden.

Hoe werken Destaco handmatige klemmen met en profiteren ze van opspanningstoepassingen?

Destaco handbediende rechte klemmen houden een onderdeel op een veilige en ergonomische manier stevig in een armatuur. Deze snelwerkende klemmen verbeteren de productiviteit en cyclustijden.

Wat betekent klemdruk?

De houdkracht van een rechtlijnige klem is een cruciale factor waarmee u rekening moet houden voordat u met een toepassing begint. De operator moet tijdens het klemmen de juiste hoeveelheid druk uitoefenen op het werkstuk. We raden aan de aanbevolen druk niet te overschrijden, omdat dit uw werkstuk enorm kan beschadigen. Daarnaast is te weinig gewicht ook niet ideaal.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?