DESTACO 650-serie actieklemmen met rechte lijn


FILTER
Basis lengte: 7.81 " , Basisbreedte: 3.25 " , Hendel: Straight , Totale lengte: 11.160 " , typen: Rechte lijnactie
Style ModelSchroefdraadmaat zuigerCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs (ex BTW)
A
650
5 / 8-1116000 Lbs.NeeStalenFlens2.25 "Round€162.76
B
650-M
M1616000 Lbs.NeeStalenFlens2.25 "Round€252.82

650-serie actieklemmen met rechte lijn

Destaco 650-serie klemmen met rechte actie zijn ontworpen voor heavy-duty push/pull-klemmen en gebruiken klemkracht vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant, om werkstukken vast te zetten in toepassingen waar de ruimte beperkt is. Ze worden geleverd met een hefboomgreep die de plunjer aangrijpt om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden, tijdens bewerkingen zoals lassen, spaninrichtingen, fixeren, testen, CNC-bewerkingen, kunststof spuitgieten, assembleren, uitzetten en licht persen van industriële apparatuur . Deze klemmen zorgen er niet alleen voor dat de handgreep in de uitgeschoven stand wordt vergrendeld, maar kunnen ook draaien en onder het montagevlak vallen om in de ingetrokken stand te vergrendelen. Deze units bieden hoge laadcapaciteiten en slaglengtes in vergelijking met andere Destaco klemmen met rechte actie (een maximale houdcapaciteit van 16000 lb en een lange slag met een plunjerweg van 3 inch). Ze hebben een gesmede stalen basis en handgrepen om een ​​hoge slagvastheid te garanderen, ideaal voor zware toepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Alle modellen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten die helpen bij het monteren van de klemmen op een werktafel of een plat oppervlak. Deze Destaco klemmen hebben een stalen constructie om corrosie op de buitenoppervlakken te weerstaan ​​en ronde plunjers (met 5/8-11 schroefdraad) voor een snelle en veilige bevestiging. Destaco-klemmen uit de 650-serie zijn compatibel met zeskantige spindels (250203 of 250203-M) voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor het vasthouden van werkstukken, automatisering en insluiting, evenals maximale klemkracht. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in imperiale en metrische varianten op Raptor Supplies.
Wij bieden ook Destaco aan 610 Serie rechte klemmen met een geflensde of rechte montagebasis met schroefdraadgaten voor gemakkelijke en veilige installatie.

u gebruikt

Deze rechte klemmen uit de 650-serie bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen zoals lassen, spaninrichtingen, opspannen, testen, CNC-bewerkingen, kunststof spuitgieten, assembleren, uitzetten en licht persen, in de ruimtevaart, automobielindustrie en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

  • Destaco 650-serie klemmen met rechte actie hebben een stalen constructie voor corrosiebestendigheid en duurzame prestaties.
  • Ze hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige montage.
  • Deze Destaco-klemmen kunnen lasten tot 16000 lb aan, wat het hoogste houdvermogen is dat wordt aangeboden door een Destaco-klem met rechte lijn.
  • Deze klemmen vergrendelen in zowel uitgestrekte als ingetrokken posities door de hendel te laten draaien en onder het montagevlak te laten vallen.
  • De klemmen uit de 650-serie hebben een basis en handvat van gesmeed staal om een ​​hoge slagvastheid te garanderen.
  • Ze zijn uitgerust met ronde plunjers met schroefdraad van 5/8-11 voor een snelle en veilige bevestiging.
  • Deze klemmen uit de 650-serie bieden de langste slag (in vergelijking met andere klemmen met rechte actie), met een slag van de plunjer van 3 inch.
  • Ze zijn verkrijgbaar in imperiale en metrische draadmaatvarianten voor snelle bevestiging.

Compatibele accessoires

  • Destaco 250203 & 250203-M: Deze Destaco zeskantige spindels met volledige schroefdraad worden gebruikt met de 650-serie rechte klemmen van het merk (respectievelijk 650 en 650-M). Ze hebben een constructie van roestvrij staal 303 om corrosie te weerstaan ​​en zijn voorzien van contramoeren voor een gemakkelijke en veilige installatie.

Normen en goedkeuringen

  • 650-serie Destaco klemmen met rechte actie zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

650-serie Destaco-klemmen met rechte actie gebruiken zeskantige spindels (afzonderlijk verkrijgbaar) waarmee ze kunnen worden gemonteerd in een geflensde voet met getapte gaten.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe werkt een klem met rechte actie?

Een rechte lijnklem is voorzien van een glijdende plunjer voor een rechte lijnklemwerking. De plunjer kan in trek- of duwrichting worden vergrendeld om werkstukken vast te houden.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik bij het reviseren van Destaco klemmen?

Wanneer u de mechanische klemmen van het merk hanteert, raden we u aan een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken. Bij pneumatische cilinderafdichtingen wordt het gebruik van Magnalube G-vet aanbevolen.

Betekenen de kleuren van de klemhendels van het merk iets?

Nee, kleuren van Destaco klemgrepen hebben geen noemenswaardige betekenis. De handgrepen zijn gekleurd om operators te helpen herkennen waar de bedieningshendel is en waar deze moet worden vastgehouden tijdens het klemmen van werkstukken.

Zijn Destaco klemsensoren waterbestendig?

Destaco inductieve sensoren zorgen voor bescherming tegen stof, zware regenval en krachtige waterstralen omdat ze zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen.

Wat andere varianten van spindels doen? Raptor Supplies aanbod?

Naast zeskantige spindels, Raptor Supplies biedt ook Destaco aan draaibare voet spindels, rondgelijmde spindels en neopreen spindels met platte punt voor andere Destaco-klemmen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?