Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 650 serie rechte lijn actie Clamps


Filteren
stijlModelPlunger DraadgrootteCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisPlunger LengtePlungerPrijs (ex BTW)
A
650
5 / 8-1116000 Lbs.NeeStalenFlange2.25 "Round€ 253.88
B
650-M
M1616000 Lbs.NeeStalenFlange2.25 "Round€ 430.22

650 serie rechte lijn actie Clamps

Destaco 650 serie rechte lijn actie clamps zijn ontworpen voor zware push/pull-clamping en in dienst clampkracht van de zijkant in plaats van de bovenkant, om werkstukken vast te zetten in toepassingen waar space is beperkt. Ze worden geleverd met een hendel die de plunger om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden, tijdens bewerkingen zoals lassen, spaninrichtingen, opspanning, testen, CNC-bewerking, kunststof spuitgieten, zoalssembling, staking en lichte persbewerking van industriële apparatuur. Naast de vergrendeling in de uitgeschoven stand, theseclamps laat de hendel ook draaien en valt onder het montagevlak om in de ingetrokken positie te vergrendelen. these units bieden hoge laadcapaciteiten en slaglengtes in vergelijking met andere Destaco rechte lijn actie clamps (een maximum houdcapaciteit van 16000 lb en lange slag met 3 inch plunger reis). Ze hebben een gesmede stalen basis en handgrepen om een ​​hoge impact sterkte, ideal voor zware toepassingen in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Alle modellen zijn voorzien van aflanged basis met schroefdraadgaten die helpen bij het monteren van de clamps op een werktafel of vlak oppervlak. these Destaco clamps hebben een stalen constructie om corrosie op de buitenoppervlakken te weerstaan ​​en bevestigde ronde platenungers (met schroefdraad van 5/8-11 formaat) voor snelle en veilige bevestiging. 650 Serie Destaco clamps zijn compatibel met zeskantige spindels (250203 of 250203-M) voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting, evenals maximehm clampkracht. theseclamps zijn beschikbaar in imperial en metrische varianten aan Raptor Supplies.
Wij bieden ook Destaco 610 serie rechte lijn actie clamps af hebbenlanged of rechte montagebasis met schroefdraadgaten voor gemakkelijke en veilige installatie.

u gebruikt

These 650 Serie rechte lijn actie clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze ideal voor toepassingen zoals lassen, spaninrichtingen, opspannen, testen, CNC-bewerkingen, kunststof spuitgieten, enzsembling, uitzetten en licht perswerk, in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 650 serie rechte lijn actie clamps hebben een stalen constructie voor corrosiebestendigheid en duurzame prestaties.
  • Ze zijn voorzien vanlanged basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage.
  • These Destaco clamps zijn in staat om lasten tot 16000 lb aan te kunnen, wat de hoogste ishest houdcapaciteit aangeboden door een Destaco rechte lijn actie clamp.
  • Theseclamps vergrendelen in zowel uitgeschoven als ingetrokken posities door de hendel te laten draaien en onder het montagevlak te laten vallen.
  • 650 serie clamps hebben een gesmede stalen basis en handvat om een ​​hoge impact sterkte.
  • Ze zijn voorzien van ronde plungers met 5/8-11 schroefdraad voor snelle en veilige bevestiging.
  • These 650-serie clamps geven de langste slag (in vergelijking met andere rechtlijnige actie clamps), met 3 inch plunger reizen.
  • Ze zijn verkrijgbaar in imperial en metrische schroefdraadmaatvarianten voor snelle bevestiging.

Compatibele accessoires

  • Destaco 250203 & 250203-M: These Destaco volledig van schroefdraad voorziene zeskantige spindels worden gebruikt met de 650 Series straight line action c . van het merklamps (650 & 650-M, respectief). Ze hebben een constructie van 303 roestvrij staal om corrosie te weerstaan ​​en zijn voorzien van contramoeren om een ​​eenvoudige en veilige installatie te vergemakkelijken.

Normen en goedkeuringen

  • 650 Series Destaco rechte lijn actie clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

650 Series Destaco rechte lijn actie clamps gebruik zeskantige spindels (afzonderlijk verkrijgbaar) waarmee ze in aflanged basis met getapte gaten.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een actie in een rechte lijn clamp werken?

een rechte lijn clamp bevat een glijdende plunger om een ​​rechte lijn c . te gevenlampin actie. de plunger kan worden vergrendeld in zowel trek- als duwrichting voor het vasthouden van werkstukken.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik tijdens de wederopbouw? Destaco clamps?

Telkens wanneer u de mechanische c . van het merk hanteertlamps, raden we aan een koppelingsvet te gebruiken zoals: Mobil XTC. Tijdens het omgaan met pneumatische cilinderafdichtingen, het gebruik van Magnalube G vet wordt aanbevolen.

Doe de c . van het merklamp handvat kleuren betekenen iets?

Nee, Destaco clamp handvatkleuren hebben geen noemenswaardige betekenis. De hendels zijn gekleurd om operators te helpen herkennen waar de bedieningshendel is en waar deze moet worden vastgehouden terwijl clampwerkstukken in.

Zijn Destaco clamp sensoren waterbestendigstant?

Destaco inductieve sensoren zorgen voor bescherming tegen stof, hevige regen en krachtige waterstralen, omdat ze zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen.

Wat andere varianten van spindels doen? Raptor Supplies aanbod?

Naast zeskantige spindels, Raptor Supplies biedt ook Destaco draaibare voet spindels, ronde gelijmde spindels en neopreen spindels met platte punt om plaats te bieden aan andere Destaco clamps.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?