DESTACO 802-serie pneumatische snelspanklemmen


FILTER
Opening klemstang: 102 graden. , Materiaal: Stalen
Style ModelPoortgrootteCapaciteit vasthoudenKracht uitoefenenKlemarmstijlKlemarmlengte:cylinder BoreDuty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
802-UE
1/8200 Lbs.200 Lbs.U-balk1.73 "1.26 "Slecht/Laag-10 tot 90°C€217.62
B
802-U
1/8 NPV200 Lbs.200 Lbs.U-balk1.73 "1.26 "Slecht/Laag-10 tot 90°C€171.44

802-serie pneumatische snelspanklemmen

Destaco 802-serie pneumatische spanners zijn ideaal voor snelle klemtoepassingen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze pneumatische klemmen zijn uitgerust met een luchtaangedreven cilinder met een ingangspoort om verbinding te maken met de persluchtbron en vervolgens de perslucht te gebruiken om klemdruk uit te oefenen om het werkstuk op zijn plaats te houden. Ze hebben een schakelmechanisme boven het midden in combinatie met een pneumatische cilinder om een ​​apparaat te bieden dat gemakkelijk kan worden aangepast voor een breed scala aan toepassingen. Deze pneumatische klemmen zijn volledig autonoom en hebben slechts één drukbron nodig. Deze klemunits zijn geschikt voor zowel ronde als T-gleufsensoren en zijn voorzien van een ingebouwd stroombeperkingssysteem. Dit elimineert de noodzaak voor externe stroomregelingen, waardoor een soepele klemming wordt gegarandeerd. Ze hebben een gesloten ontwerp voor MIG- en puntlassen in vuile omgevingen. Deze pneumatische spanners hebben een niet-scharnierende cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden gestoken. Deze tuimelklemmen worden aangedreven door dubbelwerkende pneumatische cilinders die een maximale klemdruk van 145 psig leveren, en zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle scharnierpunten voor een lange levensduur. Deze klemmen zijn bestand tegen belastingen tot 200 lb en zijn geïntegreerd met U-bar klemarmen om werkstukken veilig op hun plaats te houden. Destaco 802-serie pneumatische spanners zijn voorzien van een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiedetectie en een ergonomische handgreep voor optimaal bedieningscomfort en minder handvermoeidheid. Destaco 802-serie pneumatische spanklemmen kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 en 194 graden F.
Wij bieden ook Destaco aan 610 Serie rechte lijnklemmen met een schroefdraadbasis voor gemakkelijke en veilige installatie.

u gebruikt

  • Destaco 802-serie pneumatische krachtklemmen worden gebruikt voor het klemmen, positioneren en vasthouden van metalen platen en onderdelen, in armaturen en handlingsystemen.

Voordelen

  • Destaco 802-serie pneumatische spanners zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiedetectie.
  • Deze pneumatische spanners uit de 802-serie zijn voorzien van ingebouwde debietregelaars, zodat er geen externe debietregelaars nodig zijn.
  • Deze klemunits zijn geïntegreerd met U-bar klemarmen om werkstukken stevig op hun plaats te houden.
  • Destaco 802-serie pneumatische spanners zijn sensorgereed voor opname van T-gleuf- en ronde sensoren.
  • De pneumatische spanners uit de 802-serie zijn geschikt voor lasten tot 200 lb.
  • Deze pneumatische tuimelklemmen kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -14 tot 194 graden F.

Compatibele accessoires

  • Destaco 202208-M: Deze spindel van gebonden neopreen met vlakke punt wordt gebruikt met Destaco 802-serie pneumatische spanners om een ​​kussen te bieden tussen klemmen en geklemde items, waardoor materiaal op werkoppervlakken wordt vastgezet bij frees-, boor- en lastoepassingen. Het kan ook worden gebruikt met verschillende Destaco-klemeenheden, waaronder 202-U, 202-UL, 202, 202-UB, 202-B, 202-TU, 202-T, 217-U, 217-UB, 215-U & 215 -UB. Deze spindel van gelijmd neopreen met platte punt kan worden aangepast voor het opnemen van materialen van verschillende diktes en kan ook worden vervangen om de levensduur van spanners te verlengen door het risico op beschadiging te verminderen wanneer rubberen stoppen beginnen weg te slijten.
  • Destaco 215105: Deze geflensde ring wordt gebruikt met Destaco 802-serie pneumatische spanklemmen om voldoende belasting te behouden om pakkingen en bouten van een flens tijdens het klemmen aan te spannen. Het is ontworpen voor gebruik met verschillende klemmen, waaronder 2002-U, 2002-UB, 2002-UR, 2002-UBR, 2002-U207, 2002-UR207, 202-U, 202-UL, 202-UB, 202-B , 202-TU, 202-T, 2017-U, 2017-UR, 217-U, 217-USS, 217-UB, 217-UL & 217-UB-L. Deze geflensde ring is gemaakt van staal om structurele stijfheid te bieden en corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan.

Normen en goedkeuringen

Destaco 802-serie pneumatische spanklemmen voldoen aan de ISO 9001:2015- en ISO 14001:2015-normen om hoogwaardige klemdiensten te leveren.

Installatie

Destaco 802-serie pneumatische spanners hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn pneumatische spanklemmen?

Pneumatische spanners hebben hetzelfde basisontwerp en dezelfde bediening als handmatige neerhoud- of rechte spanners, maar worden pneumatisch bediend. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een drukbronaansluiting.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen tijdens hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC is perfect voor gebruik met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet gebruikt moet worden met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat is de houdcapaciteit van een klem?

Het houdvermogen of de houdkracht van de klem duidt op het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatstaal vast te houden tijdens de assemblage van auto-onderdelen of soortgelijke fabricageprocessen.

Wat betekent de rode kleur van Destaco klemgrepen?

De rode kleur van de klemhendel is niet zo belangrijk, omdat deze alleen een herkenbaar gebied weergeeft. Dit helpt operators om het handvat gemakkelijk en snel te vinden.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is over het algemeen minder dan de vermelde capaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de positie van de spindel (lengte van de klemarm), cilinderoppervlak & cilinderboring en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco biedt ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?