DESTACO 802 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelPoortgrootteCapaciteit vasthoudenKracht uitoefenenClamp Arm stijlClamp Arm lengtecylinder BoreDuty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
802-UE
1/8200 Lbs.200 Lbs.U-balk1.73 "1.26 "Slecht/Laag-10 tot 90°C€ 285.58
B
802-U
1/8 NPV200 Lbs.200 Lbs.U-balk1.73 "1.26 "Slecht/Laag-10 tot 90°C€ 240.97

802 Serie Pneumatic Toggle Clamps

Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ideal voor snelle clamping toepassingen in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these pnumatic clamps zijn uitgerust met een luchtaangedreven cilinder met een invoerpoort voor aansluiting op de persluchtbron en vervolgens gebruik maken van de perslucht om c toe te passenlampdruk om het werkstuk op zijn plaats te houden. Ze hebben een schakelactie in het midden in combinatie met een pneumatic cilinder om een ​​apparaat te verschaffen dat gemakkelijk tedaptafel voor een breed scala aan toepassingen. these pnumatic clamps zijn volledig op zichzelf staand en vereisen slechts een enkele drukbron. theseclamp units zijn sensorklaar voor zowel ronde als T-slot-stijl sensoren, en hebben een ingebouwd stroombeperkingssysteem. Dit elimineertinatest de behoefte aan externe stroomregelingen en zorgt zo voor een soepele clamping. Ze hebben een gesloten ontwerp voor MIG- en puntlassen in vuile omgevingen. these pnumatic schakelaar clamps hebben een niet-draaibare cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden gestoken. these schakelen clamps worden bediend door dubbelwerkende pneumatic cilinders leveren a maximehm clampdruk van 145 psig, en zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle draaipunten voor een lange levensduur. theseclamps zijn bestand tegen belastingen tot 200 lb en zijn geïntegreerd met U-bar clampingarmen om werkstukken veilig op hun plaats te houden. Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps zijn voorzien van een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiebepaling en een ergonomische handgreep voor optimaal comfort voor de machinist en minder handvermoeidheid. Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 en 194 degrees F.
Wij bieden ook Destaco 610 serie rechte lijn clamps met een schroefdraadbasis voor gemakkelijke en veilige installatie.

u gebruikt

  • Destaco 802 serie pneumatic macht clamps worden gebruikt voor clampplaatsen, positioneren en vasthouden van metalen platen en onderdelen, in armaturen en handlingsystemen.

Kenmerken

  • Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiebepaling.
  • These 802-serie pneumatic schakelaar clamps zijn voorzien van ingebouwde stroomregelingen ominade behoefte aan externe stroomregelingen.
  • Theseclamp units zijn geïntegreerd met U-bar clampingarmen om werkstukken veilig op hun plaats te houden.
  • Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps zijn sensor klaar voor het opnemen van T-slot & ronde sensoren.
  • 802 serie pneumatic schakelaar clamps zijn in staat om lasten tot 200 lb te dragen.
  • These pnumatic schakelaar clamps kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -14 tot 194 degrees F.

Compatibele accessoires

  • Destaco 202208-M: Deze spindel van neopreen met platte punt wordt gebruikt met: Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps om een ​​kussen te bieden tussen clamps & clamped items, waardoor materiaal wordt vastgezet op werkoppervlakken in frees-, boor- en lastoepassingen. Het kan ook worden gebruikt met verschillende Destaco clamp stuk(s) waaronder 202-U, 202-UL, 202, 202-UB, 202-B, 202-TU, 202-T, 217-U, 217-UB, 215-U & 215-UB. Deze gelijmde neopreen spindel met platte punt kan worden aangepast voor het opnemen van materialen van verschillende diktesnesses en kan ook worden vervangen voor verlenging van de levensduur van toggle clamps door het risico op beschadiging te verminderen bij rubberen stoppen start om weg te dragen.
  • Destaco 215105: Deze flanged ring wordt gebruikt met: Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps voor het handhaven van voldoende belasting om pakkingen en bouten van aflange tijdens clamping. Het is ontworpen voor gebruik met een verscheidenheid aan clamps inclusief 2002-U, 2002-UB, 2002-UR, 2002-UBR, 2002-U207, 2002-UR207, 202-U, 202-UL, 202-UB, 202-B, 202-TU, 202-T, 2017-U, 2017-UR, 217-U, 217-USS, 217-UB, 217-UL & 217-UB-L. Deze flanged ring is gemaakt van staal om structurele stijfheid te bieden en bestand te zijn tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.

Normen en goedkeuringen

Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps voldoen aan de ISO 9001:2015- en ISO 14001:2015-normen om hoogwaardige clampdiensten.

Installatie

Destaco 802 serie pneumatic schakelaar clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

wat zijn pneumatic schakelaar clamps?

pneuumatic schakelaar clamps zijn voorzien van de same basisontwerp en bediening als handmatig ingedrukt houden of omschakelen in rechte lijn clamps, maar worden bediend pneumatisch. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een aansluiting op een drukbron.

Welk vet is? ideal For Destaco clamps tijdens hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC is perfect voor gebruik met Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet moet worden gebruikt met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat is de houdcapaciteit van aclamp?

de clamp's houdcapaciteit of houdkracht betekent het vermogen van aclamp om mechanische apparatuur of plaatwerk tegen te houden tijdens auto-onderdelen zoals:sembling of soortgelijke fabricageprocessen.

Wat doet de rode kleur van? Destaco clamp handvatten betekenen?

Er is niet zo'n betekenis van de rode kleur van de clamp handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied weergeeft. deze hijlps operators om het handvat gemakkelijk en snel te vinden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is generalminder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder de spilpositie (clamplengte van de arm), cilinderoppervlak en cilinderboring en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco biedt ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?