DESTACO 8021, 8071 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenKracht uitoefenenClamp Arm stijlPoortgrootteClamp Arm lengtecylinder BoreDuty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
8021
390 Lbs.169 Lbs.U-balk1/8 NPV2.25 "1.26 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€ 613.89
B
8021-UE
390 Lbs.169 Lbs.U-balk1/82.25 "1.26 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€ 509.80
A
8071
450 Lbs.496 Lbs.U-balk1/8 NPV2.72 "1.57 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€ 723.00
C
8071-UE
450 Lbs.496 Lbs.U-balk1/82.72 "1.57 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€ 632.66

8021, 8071 Serie Pneumatic Toggle Clamps

Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ideal voor snelle clamping toepassingen in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these pnumatic clamps zijn uitgerust met een luchtaangedreven cilinder met een invoerpoort voor aansluiting op de persluchtbron en vervolgens gebruik maken van de perslucht om c toe te passenlampdruk om het werkstuk op zijn plaats te houden. these pnumatic clamps hebben een meer dan middelste schakelactiekoppeling gecombineerd met een pneumatic cilinder om een ​​apparaat te verschaffen dat gemakkelijk tedaptafel voor een breed scala aan toepassingen. Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps zijn volledig op zichzelf staand en vereisen slechts een enkele drukbron. theseclamp units zijn klaar voor sensoren voor zowel ronde als T-slot-stijl sensoren, en hebben een ingebouwd stroombeperkingssysteem. Dit elimineertinatest de behoefte aan externe stroomregelingen en zorgt zo voor een soepele clamping. Ze hebben een gesloten ontwerp voor MIG- en puntlassen in vuile omgevingen. these pnumatic schakelaar clamps hebben een niet-draaibare cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden gestoken. these schakelen clamps worden bediend door dubbelwerkende pneumatic cilinders leveren a maximehm clampdruk van 145 psig, en zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle draaipunten voor een lange levensduur. theseclamps zijn bestand tegen belastingen tot 450 lb en zijn geïntegreerd met U bar clampingarmen om werkstukken veilig op hun plaats te houden. Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps zijn voorzien van een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiebepaling en een ergonomische handgreep voor optimaal comfort voor de machinist en minder handvermoeidheid. Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 en 194 degrees F.

u gebruikt

Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ideal voor toepassingen zoals lassen, slijpen, zoalssembling en lichte verspaning in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps worden geleverd met dubbele montageoppervlakken die: maximuhm flexibiliteit.
  • These pnumatic clamps zijn sensor klaar voor T-slot of ronde sensoren.
  • Ze hebben een ingebouwd stroombeperkingssysteem dat elimineertinatest de noodzaak van externe stroomregelingen.
  • Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps hebben magnetische zuigerveren die nauwkeurige positiebepaling mogelijk maken.
  • ThesDe units zijn op zichzelf staand en hebben alleen een drukbron nodig voor de veiligheid.
  • These pnumatic schakelaar clamps hebben een grote openingshoek die zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van componenten.

Compatibele accessoires

  • Destaco 810169: T.hese verlengsnoeren en coupling nuts zijn ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. De ronde rietschakelaarhes met snelle disconnect-kabels worden bediend door een magnetische ring die op de c . is bevestigdlamp's cilinder.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 8021 & 8071 serie treksluiting clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de clamps.

Installatie

  • Destaco 8021 & 8071 serie pneumatic schakelaar clamps kunnen worden gemonteerd met behulp van twee bouten in de montagegaten aan de zijkant, om de montagebeugel vast te zetten bij montage aan de bovenkant.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

wat zijn pneumatic schakelaar clamps?

pneuumatic schakelaar clamps zijn voorzien van de same basisontwerp en bediening als handmatige hold-down of straight-line toggle clamps, maar worden bediend pneumatisch. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een aansluiting op een drukbron.

Hoe sluit clamps werk?

These trek-actiegrendel clamps zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten - een handgreep voor het bedienen van het gereedschap, aclampingarm voor contactpunt tussen het werkitem & clamp, en een basis voor het bevestigen van de clamp naar het oppervlak. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de clamp wordt in de over-middenpositie geplaatst, wordt de hendel horizontaal getrokken om kracht evenwijdig aan de basis te creëren en de werkstukken samen te knijpen.

Welk vet is? ideal For Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamp's vermogen om apparatuur of plaatwerk op zo'n manier vast te houdensembly lines of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?