DESTACO 8021, 8071 serie pneumatische tuimelklemmen


FILTER
Opening klemstang: 90 graden. , Materiaal: Stalen
Style ModelCapaciteit vasthoudenKracht uitoefenenKlemarmstijlPoortgrootteKlemarmlengte:cylinder BoreDuty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
8021
390 Lbs.169 Lbs.U-balk1/8 NPV2.25 "1.26 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€498.43
B
8021-UE
390 Lbs.169 Lbs.U-balk1/82.25 "1.26 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€486.63
A
8071
450 Lbs.496 Lbs.U-balk1/8 NPV2.72 "1.57 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€660.96
C
8071-UE
450 Lbs.496 Lbs.U-balk1/82.72 "1.57 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€603.90

8021, 8071 serie pneumatische tuimelklemmen

Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanners zijn ideaal voor snelle klemtoepassingen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze pneumatische klemmen zijn uitgerust met een luchtaangedreven cilinder met een ingangspoort voor aansluiting op de persluchtbron en vervolgens om de perslucht te gebruiken om klemdruk uit te oefenen om het werkstuk op zijn plaats te houden. Deze pneumatische klemmen hebben een boven het midden tuimelmechanisme gecombineerd met een pneumatische cilinder om een ​​apparaat te bieden dat gemakkelijk kan worden aangepast voor een breed scala aan toepassingen. Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanners zijn volledig autonoom en hebben slechts één drukbron nodig. Deze klemunits zijn geschikt voor zowel ronde als T-sleufvormige sensoren en zijn voorzien van een ingebouwd stroombeperkingssysteem. Dit elimineert de noodzaak voor externe stroomregelingen, waardoor een soepele klemming wordt gegarandeerd. Ze hebben een gesloten ontwerp voor MIG- en puntlassen in vuile omgevingen. Deze pneumatische spanners hebben een niet-scharnierende cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden gestoken. Deze tuimelklemmen worden aangedreven door dubbelwerkende pneumatische cilinders die een maximale klemdruk van 145 psig leveren, en zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle scharnierpunten voor een lange levensduur. Deze klemmen zijn bestand tegen belastingen tot 450 lb en zijn geïntegreerd met U-beugelklemarmen om werkstukken veilig op hun plaats te houden. Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanners zijn voorzien van een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiedetectie en een ergonomische handgreep voor optimaal bedieningscomfort en minder handvermoeidheid. Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanklemmen kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 en 194 graden F.

u gebruikt

Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanklemmen zijn ideaal voor toepassingen zoals lassen, slijpen, assembleren en lichte bewerkingen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

  • Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanners worden geleverd met dubbele montageoppervlakken die maximale flexibiliteit bieden.
  • Deze pneumatische klemmen zijn sensorklaar voor T-gleuf- of ronde sensoren.
  • Ze hebben een ingebouwd stroombegrenzingssysteem waardoor externe stroomregelingen niet meer nodig zijn.
  • Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanners hebben magnetische zuigerveren die nauwkeurige positiedetectie mogelijk maken.
  • Deze units zijn op zichzelf staand en hebben voor de veiligheid alleen een drukbron nodig.
  • Deze pneumatische spanners hebben een grote openingshoek waardoor componenten eenvoudig kunnen worden verwijderd.

Compatibele accessoires

  • Destaco 810169: Deze verlengkabelsets en koppelmoeren zijn ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. De ronde reedschakelaars met snelkoppelingskabels worden bediend door een magnetische ring die op de cilinder van de klem is bevestigd.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 8021- & 8071-serie trekvergrendelingsklemmen voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, maximale gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de klemmen te garanderen.

Installatie

  • Destaco 8021 & 8071 serie pneumatische spanners kunnen worden gemonteerd met behulp van twee bouten in de montagegaten aan de zijkant, om de montagebeugel vast te zetten bij montage aan de bovenzijde.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn pneumatische spanklemmen?

Pneumatische spanners hebben hetzelfde basisontwerp en dezelfde bediening als handmatige neerhoud- of rechte spanners, maar worden pneumatisch bediend. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een drukbronaansluiting.

Hoe werken grendelklemmen?

Deze trekvergrendelingsklemmen zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten: een handgreep voor het bedienen van het gereedschap, een klemarm voor het contactpunt tussen het werkstuk en de klem, en een basis om de klem aan het oppervlak te bevestigen. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de klem in de over-center positie is geplaatst, wordt de hendel horizontaal getrokken om kracht evenwijdig aan de basis te creëren en de werkitems vast te houden.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens vergelijkbare fabricageprocessen vast te houden.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?