DESTACO 810-serie pneumatische snelspanklemmen


FILTER
Opening klemstang: 99 graden. , Materiaal: Stalen
Style ModelPoortgrootteCapaciteit vasthoudenKlemarmstijlcylinder BoreKlemarmlengte:Duty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
810-UE
1/8600 Lbs.U-balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€354.07
B
810-ZO
1/8750 Lbs.Stevige balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€376.91
C
810-U
1/8 NPV600 Lbs.U-balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€306.66
D
810-S
1/8 NPV750 Lbs.Stevige balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€352.36

810-serie pneumatische snelspanklemmen

Deze Destaco 810 Serie pneumatische spanklemmen (ook wel pneumatische neerhoudklemmen genoemd) zijn pneumatische versies van Destaco 210 Serie klemmen. Ze hebben een sensorklaar ontwerp voor sensoren met een ronde of T-gleuf, en zijn voorzien van een ingebouwde stroombeperking, zodat er geen externe stroomregelingen nodig zijn. Ze zijn ideaal voor snel klemmen bij montage- en lastoepassingen in de auto- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze Destaco pneumatische klemmen maken gebruik van luchtaangedreven cilinders om klemdruk uit te oefenen en werkstukken op hun plaats te houden. Verder maken deze draagbare pneumatische klemmen economisch gebruik mogelijk bij korte klussen met tijdelijke opspanning. Ze zijn volledig op zichzelf staand en hebben voor de veiligheid alleen een drukbron nodig. Deze Destaco klemmen zijn uitgerust met het Togwgle Lock Plus-veiligheidsmechanisme om de klemmen mechanisch vergrendeld te houden, zelfs bij totaal verlies van luchtdruk, en om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendeling wordt gehandhaafd en beschermd tegen onbedoeld openen. Bovendien helpt de Toggle Lock Plus-functie kracht uit te oefenen tot 856 lb. Geselecteerde modellen van dit pneumatische klemsysteem zijn geïntegreerd met een bouthouder voor het hanteren van lasten tot 750 lb, en kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -14 tot 194 graden Fahrenheit bij een druk van 145 psi. Deze Destaco 810-serie klemmen hebben een luchtpoortmaat van 1/8 NPT voor een lekvrije verbinding; en sommige modellen bevatten flensringen voor een veilige verbinding tegen trillingen of spindelaccessoires voor maximale klemkracht. Deze klemmen zijn compatibel met verlengkabels van 2 mm en 5 mm met snelkoppeling (respectievelijk CABL-010 en CABL-013).
We bieden ook Destaco vervangende afdichtingskits (810450-40-1-00), vervangende klemassemblages (810-U-LC & 810-S-LC) en vervangende cilinderassemblages (810CYL) voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor het vasthouden van werkstukken, automatisering en insluiting , waardoor verstopping van welke aard dan ook wordt voorkomen voor soepel en continu klemmen.

u gebruikt

Deze Destaco 810-serie pneumatische spanners bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast aan toepassingen zoals lassen, assembleren, opspannen en testen, in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Deze Destaco 810-serie pneumatische spanners hebben een ingebouwde stroomregeling om externe stroomregelingen te elimineren.
 • Ze zijn klaar voor sensoren voor ronde cilinders met T-sleuf, voor montage met een laag profiel en eenvoudige montage.
 • Deze units zijn uitgerust met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om de klemmen mechanisch vergrendeld te houden, zelfs bij totaal verlies van luchtdruk, en om te voorkomen dat de klemmen per ongeluk worden geopend.
 • Ze worden geleverd met magnetische zuigerveer voor positiedetectie.
 • Deze Destaco-klemmen kunnen werken bij temperaturen van -14 tot 194 graden Fahrenheit, bij drukken tot 145 psi.
 • Ze kunnen ladingen tot 750 lb aan.
 • Deze klemmen uit de 810-serie zijn verkrijgbaar in massieve en U-vormige klemarmvarianten om werkstukken stevig op hun plaats te houden.

Compatibele accessoires

 • Destaco CABL-010 & CABL-013: Deze Destaco snelkoppeling 2M (CABL-010) en 5M (CABL-013) verlengkabels bieden flexibele aanpassingen van lengte en hoogte en zijn ontworpen voor gebieden waar meerdere klempunten nodig zijn.
 • Destaco 810450-40-1-00: Deze vervangende afdichtingssets worden gebruikt met de 810-serie pneumatische spanklemmen van het merk voor een onbelemmerde werking van de klemmen.
 • Destaco 810-U-LC & 810-S-LC: Deze vervangende klemconstructies zorgen voor soepele klembewerkingen.
 • Destaco 810CYL: Deze vervangende cilinderassemblages zijn intern gesmeerd om de levensduur te verlengen. Ze zorgen voor hoogwaardige werkopspan-, automatiserings- en insluitingsoplossingen.

Normen en goedkeuringen

 • Deze pneumatische spanners uit de 810-serie zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

Deze pneumatische spanklemmen uit de Destaco 810-serie worden geleverd met een geflensde basis met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit eenvoudig op oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Welke accessoires hebben de Destaco 810-serie pneumatische spanners nodig voor een goede werking?

Destaco 810-serie pneumatische klemmen zijn geschikt voor flensringen of borgbouten en/of spindelconstructies voor een juiste klemming.

Wat is een pneumatische spanner?

Pneumatische spanklemmen gebruiken perslucht in plaats van mechanische kracht om klemkracht uit te oefenen om werkstukken op hun plaats te houden. Ze worden aangedreven met een dubbelwerkende pneumatische cilinder.

Hoe werkt een pneumatische spanklem?

De tuimelklem werkt tegen het werkstuk en rekt of comprimeert de uitgeruste verbindingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco biedt ook inductieve sensoren die speciaal zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?