Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 810 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelPoortgrootteCapaciteit vasthoudenClamp Arm stijlcylinder BoreClamp Arm lengteDuty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
810-UE
1/8600 Lbs.U-balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€ 613.66
B
810-SE
1/8750 Lbs.Stevige balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€ 641.35
C
810-S
1/8 NPV750 Lbs.Stevige balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€ 616.76
D
810-U
1/8 NPV600 Lbs.U-balk1.57 "3.57 "Redelijk/Gemiddeld-10 tot 90°C€ 422.62

810 Serie Pneumatic Toggle Clamps

These Destaco 810 serie pneumatic schakelaar clamps (ook bekend als pneumatic ingedrukt houden clamps) zijn pneumatic versies van Destaco 210 serie clamps. Ze bevatten een sensorklaar ontwerp voor ronde of T-slot-stijl sensoren, en hebben een ingebouwde stroombeperking voor eliminatieinade behoefte aan externe stroomregelingen. Zij zijn ideal voor snelle clampbinnenkomen alssembling- en lastoepassingen in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these Destaco pneumatic clamps gebruiken luchtaangedreven cilinders voor het aanbrengen van clampdruk uitoefenen en werkstukken op hun plaats houden. verder, thesde draagbare telefoonumatic clamps maken economisch gebruik mogelijk bij korte oplagen met tijdelijke bevestiging. Ze zijn volledig op zichzelf staand en hebben alleen een drukbron nodig voor de veiligheid. these Destaco clamps zijn uitgerust met Tggwgle Lock Plus-veiligheidsmechanisme om de clamps mechanisch vergrendeld, zelfs bij totaal verlies van luchtdruk, en zorgen ervoor dat de over-center vergrendelingstoestand wordt gehandhaafd en beschermd tegen onbedoeld openen. Bovendien heeft de Toggle Lock Plus-functie hijlps kracht uitoefenen tot 856 lb. Geselecteerde modellen van deze pneumatic clampHet systeem is geïntegreerd met een bouthouder voor het hanteren van lasten tot 750 lb, en kan worden gebruikt bij temperaturen van -14 tot 194 gradenrees Fahrenheit bij 145 psi druk. these Destaco 810 serie clamps hebben een luchtpoort van 1/8 NPT voor een lekvrije verbinding; en sommige modellen zijn geschikt voor flanged ringen voor veilige verbinding tegen trillingen of spindelaccessoires voor maximehm clampkracht. theseclamps zijn compatibel met quick discosluit 2 mm en 5 mm verlengkabels aan (CABL-010 & CABL-013, respectief).
Wij bieden ook Destaco vervangende afdichting kitw (810450-40-1-00), vervanging clamp assemblies (810-U-LC & 810-S-LC) en vervangende cilinder assemblies (810CYL) voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting, preventing obstructie van welke aard dan ook voor een soepele en continue clampIng.

u gebruikt

These Destaco 810 serie pneumatic schakelaar clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptafel voor toepassingen zoals lassen, zoalssembling, opspannen en testen, in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • These Destaco 810 serie pneumatic schakelaar clamps functie ingebouwde stroomregeling om te eliminereninate externe stroomregelingen.
 • Ze zijn klaar voor sensoren voor ronde cilinders met T-sleuf, voor montage met een laag profiel en eenvoudige montage.
 • These units zijn uitgerust met de Toggle Lock Plus veiligheidsfunctie om de clamps mechanisch vergrendeld, zelfs bij totaal verlies van luchtdruk en zorgt voor prevention van het per ongeluk openen van de clamps.
 • Ze worden geleverd met magnetische zuigerveer voor positiedetectie.
 • These Destaco clamps kan werken bij temperaturen van -14 tot 194 gradenrees Fahrenheit, bij drukken tot 145 psi.
 • Ze kunnen ladingen tot 750 lb aan.
 • These 810-serie clamps zijn verkrijgbaar in massief en U bar clamparmvarianten om werkstukken veilig op hun plaats te houden.

Compatibele accessoires

 • Destaco CABL-010 & CABL-013: These Destaco rápido disconnect 2M (CABL-010) en 5M (CABL-013) verlengkabels bieden flexibele aanpassingen van lengte en hoogte en zijn ontworpen voor gebieden waar meerderelamppunten nodig zijn.
 • Destaco 810450-40-1-00: ThesDe vervangende afdichtingssets worden gebruikt met de 810 Series pneumatic schakelaar clamps voor een onbelemmerde werking van de clamps.
 • Destaco 810-U-LC & 810-S-LC: These vervanging clamp assemblies zorgen voor een soepele clampoperaties.
 • Destaco 810CYL: These vervangende cilinder alssemblies zijn inwendig gesmeerd om de levensduur te verlengen. Ze zorgen voor hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting.

Normen en goedkeuringen

 • These 810-serie pneumatic schakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

These Destaco 810 serie pneumatic schakelaar clamps komen met aflanged basis met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit gemakkelijk op oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat accessoires doen? Destaco 810 serie pneumatic schakelaar clamps nodig voor een goede werking?

Destaco 810 serie pneumatic clampis geschikt voor flanged ringen of borgbouten en/of spindel assemblies voor de juiste clampIng.

Wat is een pneumatic schakelaar clamp?

pneuumatic schakelaar clamps gebruiken perslucht in plaats van mechanische kracht voor het aanbrengen van clampkracht om werkstukken op hun plaats te houden. Ze worden bediend met een dubbelwerkende pneumatic cilinder.

Hoe werkt een pneumatic ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en strekt zich uithes of comprimeert de uitgeruste verbindingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Doet Destaco ook eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco biedt ook inductieve sensoren ontworpen especeel in overeenstemming met IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?