Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 830 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelPlunger DraadgroottePoortgrootteCapaciteit vasthoudencylinder BorePlunger LengteOperationele Temp.Duty CyclePrijs (ex BTW)
A
830
3 / 8-161/8 NPV2500 Lbs.1.57 "1.06 "-10 tot 90°CRedelijk/Gemiddeld€ 573.01
B
830-ME
M101/82500 Lbs.1.57 "1.06 "-10 tot 90°CRedelijk/Gemiddeld€ 859.00

830 Serie Pneumatic Toggle Clamps

Destaco 830 serie pneumatic schakelaar clamps functie als de pneumatic versie van Destaco 630 handmatige actie in rechte lijn clamps. Theseclamps bestaan ​​uit een dubbelwerkende cilinder, aclamparm en koppelingen voor het vermenigvuldigen van de uitgeoefende kracht. Destaco pneumatic clamps gebruik luchtdruk om clamp en bevestig werkstukken op hun plaats, via de kracht van een tuimelmechanisme. Door het gebruik van een tuimelmechanisme kunnen ze worden vastgedraaid met een kracht die groter is dan de uitgeoefende kracht, waardoor ze ideal voor een breed scala aan toepassingen zoals het processsing en assembly van general machines inclusief schepen & automobilnl. these niet-vergrendelende clamps bieden clampkracht in directe verhouding tot de boring en de inlaatdruk. theseclamps zijn uitgerust met een hendel die kan worden ingeschakeld om pneumatic druk naar de clamphoofd. De hendel heeft een lange geleidingsverhouding, waarbij de hoge efficiëntie van elk onderdeel zorgt voor stijfheid. theseclamps hebben aflanged basis voor montage van het werkstuk op de basis. these pnumatic schakelaar clamps zijn voorzien van een ingebouwd stroomregelsysteem voor een soepele werking en een magnetische zuigerveer voor positiebepaling. De robuuste stalen constructie biedt sterkte en structurele stijfheid en is bestand tegen drukken tot 72 psi. Zij hebben een maximum houdcapaciteit van 2500 lb en kan werken bij temperaturen variërend van -14 degrees Fahrenheit tot 194 gradenrees Fahrenheit.

u gebruikt

830 Series Destaco pneumatic schakelaar clamps zijn ideal voor een breed scala aan toepassingen zoals lassen en assembly, voor de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • 830 Series Destaco pneumatic schakelaar clamps zijn de pneumatic versie van Destaco 630 handmatige actie in rechte lijn clamps, die perslucht gebruiken om c . toe te passenlampdruk om werkstukken op hun plaats te houden.
  • These pnumatic schakelaar clamps hebben een sensorklaar ontwerp voor ronde of T-slot-achtige sensoren.
  • 830 Series Destaco pneumatic schakelaar clamps kunnen ofwel T-slot (8EA-109-1) of ronde (810169) sensoren bevatten.
  • Ze zijn geïntegreerd met een ingebouwd stroombeperkingsmechanisme ominade behoefte aan externe stroomregelingen.
  • Theseclamps zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer die positiebepaling mogelijk maakt.

Compatibele accessoires

  • Destaco 810CYL: Deze vervangende cilinder alssembly wordt geleverd met zuigerstangen voor prevent draaien. Vraag een offerte aan voor deze vervangende cilinder alssembly om uw versleten of beschadigde cilinder te vervangen alssemgoed.
  • Destaco 810169: Deze ronde reed-schakelaar heeft een snel discosluitmechanisme met een LED voor eenvoudige installatie. Deze schakelaar heeft een IP67-classificatie en wordt geactiveerd door een magnetische ring die op de c . is geïnstalleerdlamp's cilinder. Het is ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm.
  • Destaco 8EA-109-1: Deze T-slot reed-schakelaar heeft een snel discosluitmechanisme ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met T-gleufgroeven. Het heeft een IP67-classificatie en wordt geactiveerd door een magnetische ring die op de c . is geïnstalleerdlamp's cilinder.
  • Klanten op zoek naar vervanging clamp assembly kan een offerte aanvragen voor: Destaco 830-LC & Destaco 830-M-LC voor 830 & 830-ME clamps, herspectief.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 830 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 goedgekeurd.

Installatie

Destaco 830 serie pneumatic schakelaar clamps functie aflanged basis met gaten die een gemakkelijke en snelle montage van het werkstuk op de bevestigingsplaat mogelijk maken.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

wat zijn pneumatic schakelaar clamps?

pneuumatic schakelaar clamps zijn voorzien van de same basisontwerp en bediening als handmatige hold-down of rechte lijn toggle clamps, maar worden bediend pneumatisch. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een aansluiting op een drukbron.

Hoe doe je dat?umatic schakelaar clamps werk?

pneuumatic schakelaar clamps worden bediend met een dubbelwerkende pneumatic cilinder. De luchtdruk wordt toegepast in de clamping-poort, die de c . verplaatstlamparm om het werkstuk vast te houden. de vereiste clampkracht wordt bereikt en uitgeoefend op het werkstuk, zodat de clamps kan het werkstuk stevig en positief vasthouden. Voor het ontgrendelen van de unit wordt de luchtdruk in de onlamphaven.

Levert het merk watervaststant clamp sensoren?

Ja, Destaco inductieve sensoren zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen stof en zware regen of krachtige waterstralen.

Doet Destaco bieden een handmatige versie van 830 Series pneumatic clamps?

Ja, Destaco's 630 Series rechtlijnige actie clamps zijn de handmatige versie van these pnumatic clamps en zijn ontworpen voor zware werkzaamheden die een capaciteit tot 2500 lb. T . vereisenheseclamps voorzien van omgekeerde handgreep en een plunger die in de uitgeschoven stand vergrendelt wanneer de hendel naar beneden wordt bewogen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?