DESTACO 850-serie pneumatische snelspanklemmen


FILTER
stijlModelSchroefdraadmaat zuigerPoortgrootteCapaciteit vasthoudencylinder BoreHoogte plunjerOperationele Temp.Duty CyclePrijs (ex BTW)
A
850
5 / 8-111/8 NPV16000 Lbs.2.48 "2.63 "-10 tot 90°CUitstekend/Hoog€1,494.53
B
850-ME
M161/816000 Lbs.2.48 "2.63 "-10 tot 90°CUitstekend/Hoog€967.13

850-serie pneumatische snelspanklemmen

Destaco 850-serie pneumatische spanners maken gebruik van perslucht om klemdruk uit te oefenen om werkstukken op hun plaats te houden, en worden veel gebruikt in de auto- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze tuimelklemmen zijn geïntegreerd met een pneumatische cilinder met een invoerpoort voor aansluiting op de persluchtbron. Deze klemmen zijn uitgerust met een hendel die kan worden ingeschakeld om pneumatische druk uit te oefenen op de klemkop. Ze hebben een gesloten ontwerp voor toepassingen in vuile omgevingen (zoals MIG- en puntlassen) en een niet-draaibare cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden aangesloten. Deze pneumatische spanners hebben een sensorklaar ontwerp voor sensoren in ronde vorm en T-gleuf. Destaco pneumatische klemmen uit de 850-serie hebben een lange klemarm met een maximaal draagvermogen van 16000 kg. Deze klemmen zijn voorzien van een pneumatische cilinder met een ingebouwd stroomregelsysteem dat helpt bij soepel klemmen, en een magnetische zuigerveer om nauwkeurige positiedetectie te garanderen. Deze pneumatische neerhoudklemmen zijn pneumatische versies van de Destaco 7257.477-serie handmatige rechte actieklemmen en kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -650 graden Fahrenheit tot 14 graden Fahrenheit. Deze pneumatische klemmen hebben 195/1 & G-8/1 inch NPT-poorten en zijn compatibel met Destaco 4-850450-63-1 vervangende afdichtingsconstructie & Destaco 00 ronde reedschakelaar met snelkoppelingskabel.
Wij bieden ook Destaco aan 858 Serie pneumatische klemmen met laadvermogens tot 4000 lb en geharde bussen en pennen op alle draaipunten voor een langere levensduur.

u gebruikt

Destaco 850-serie pneumatische spanners worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals lassen, het testen van opspanningen en het assembleren van auto-onderdelen in de voedingsmiddelen- en verpakkings- en auto-industrie.

Kenmerken

  • Destaco 850-serie pneumatische spanners zijn ontworpen voor toepassingen zoals lassen en assemblage van auto-onderdelen.
  • Ze hebben een hendel die kan worden ingeschakeld om pneumatische druk uit te oefenen op de klemkop.
  • Deze pneumatische klemmen zijn sensorklaar voor zowel ronde sensoren als T-gleufsensoren.
  • Ze worden geleverd met ingebouwde stroomregelingen voor een soepele werking.
  • Deze units zijn geïntegreerd met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiedetectie.
  • Destaco 850-serie pneumatische spanklemmen zijn bestand tegen belastingen tot 16000 lb en kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 graden Fahrenheit en 195 graden Fahrenheit.

Compatibele accessoires

  • Destaco 850450-63-1-00: Deze vervangende afdichtingssets zijn ontworpen voor gebruik met 850, 850-ME, 858, 858-E, 868 & 868-E klemstuk(s).
  • Destaco 810169: Deze verlengkabelsets en koppelmoeren zijn ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. Deze ronde reedschakelaars met snelkoppelingskabels worden bediend door een magnetische ring die op de cilinder van de klem is bevestigd.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 850-serie pneumatische spanklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

Destaco 850-serie pneumatische spanners hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen / Veelgestelde Vragen

Wat is een pneumatische spanner?

Destaco spanklemmen of pneumatische spanklemmen worden bediend met een dubbelwerkende pneumatische cilinder voor een soepele werking.

Hoe werkt een pneumatische spanner?

De tuimelklem werkt tegen het werkstuk en rekt of comprimeert de uitgeruste verbindingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco klemmen tijdens het reviseren?

Als u te maken heeft met Destaco mechanische klemmen, dan verdient een koppelingsvet zoals Mobil XTC de voorkeur, terwijl Magnalube G-vet gebruikt moet worden bij pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent het houdvermogen van een klem?

De houdkracht of houdcapaciteit vertegenwoordigt het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatstaal vast te houden tijdens productieprocessen of op assemblagelijnen.

Wat betekent de rode kleur van het handvat op Destaco klemmen?

De kleur van het handvat heeft geen betekenis, maar om een ​​herkenbaar gebied te markeren en om te helpen bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Biedt Destaco waterbestendige klemsensoren aan?

Ja, Destaco levert inductieve sensoren die speciaal zijn ontworpen in overeenstemming met IP65-normen om bescherming te bieden tegen stof, hevige regen en krachtige hydraulische stralen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?