Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 850 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelPlunger DraadgroottePoortgrootteCapaciteit vasthoudencylinder BorePlunger LengteOperationele Temp.Duty CyclePrijs (ex BTW)
A
850
5 / 8-111/8 NPV16000 Lbs.2.48 "2.63 "-10 tot 90°CUitstekend/Hoog€ 1,369.98
B
850-ME
M161/816000 Lbs.2.48 "2.63 "-10 tot 90°CUitstekend/Hoog€ 1,594.92

850 Serie Pneumatic Toggle Clamps

Destaco 850 serie pneumatic schakelaar clamps gebruik perslucht om c . toe te passenlampom werkstukken op hun plaats te houden en worden veel gebruikt in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these schakelen clamps zijn geïntegreerd met een pneumatic cilinder met een ingang voor aansluiting op de persluchtbron. theseclamps zijn uitgerust met een hendel die kan worden ingeschakeld voor het toepassen van pneumatic druk naar de clamphoofd. Ze hebben een gesloten ontwerp voor toepassingen in vuile omgevingen (zoals MIG- en puntlassen) en een niet-draaibare cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden aangesloten. these pnumatic schakelaar clamps hebben een sensorklaar ontwerp voor ronde en T-slot-stijl sensoren. 850-serie Destaco pneumatic clamps hebben een lange clamparm met een maximum-houdcapaciteit van 16000 lb (7257.477 kg). theseclamps zijn voorzien van een pneumatic cilinder met een ingebouwd flow control systeem dat hijlps in vlotte clamping, en een magnetische zuigerveer om nauwkeurige positiewaarneming te verzekeren. these pnumatic ingedrukt houden clamps zijn pneumatic versies van Destaco 650 Serie handmatige rechtlijnige actie clamps en kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -14 degrees Fahrenheit tot 195 gradenrees Fahrenheit. these pnumatic clamps hebben 1/8 & G-1/4 inch NPT-poorten en zijn compatibel met Destaco 850450-63-1-00 vervangende afdichting assembly & Destaco 810169 ronde reed-schakelaar met quick discokabel aansluiten.
Wij bieden ook Destaco 858 serie pneumatic clamps met laadvermogens tot 4000 lb en geharde bussen en pennen op alle draaipunten voor een langere levensduur.

u gebruikt

Destaco 850 serie pneumatic schakelaar clamps worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals lassen, testen van opspanningen en auto-onderdelen zoalssembling in de voedings- en verpakkingsindustrie en de auto-industrie.

Kenmerken

  • Destaco 850 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ontworpen voor toepassingen zoals lassen en auto-onderdelen zoalssemblingbling.
  • Ze zijn voorzien van een hendel die kan worden ingeschakeld voor het toepassen van pneumatic druk naar de clamphoofd.
  • These pnumatic clamps zijn sensorklaar voor zowel ronde als T-slot-stijl sensoren.
  • Ze worden geleverd met ingebouwde stroomregelingen voor een soepele werking.
  • ThesDe units zijn geïntegreerd met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiebepaling.
  • Destaco 850 serie pneumatic schakelaar clamps zijn bestand tegen belastingen tot 16000 lb en kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 degrees Fahrenheit en 195 gradenrees Fahrenheit.

Compatibele accessoires

  • Destaco 850450-63-1-00: These vervangende afdichtingssets zijn ontworpen voor gebruik met 850, 850-ME, 858, 858-E, 868 & 868-E clampstuk(s).
  • Destaco 810169: T.hese verlengsnoeren en coupling nuts zijn ontworpen om te worden gemonteerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. these ronde rietschakelaarhes met snelle disconnect-kabels worden bediend door een magnetische ring die op de c . is bevestigdlamp's cilinder.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 850 serie pneumatische schakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

Destaco 850 serie pneumatic schakelaar clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een pneumatic schakelaar clamp?

Destaco schakelen clamps of pneumatic schakelaar clamps worden bediend met een dubbelwerkende pneumatic cilinder voor een soepele werking.

Hoe werkt een pneumatic schakelaar clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en strekt zich uithes of comprimeert de uitgeruste verbindingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met? Destaco clamps terwijl ze opnieuw worden opgebouwd?

Als je te maken hebt Destaco mechanische clamps, dan een koppelingsvet zoals Mobil XTC heeft de voorkeur, terwijl Magnalube G-vet moet worden gebruikt bij het omgaan met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat betekent de houdcapaciteit van aclamp betekenen?

De houdkracht of houdcapaciteit vertegenwoordigt het vermogen van aclamp om mechanische apparatuur of plaatwerk vast te houden tijdens fabricageprocessen of op assembly lines.

Waarop staat de rode kleur van het handvat? Destaco clamps betekenen?

De kleur van het handvat heeft geen betekenis, maar om highlight een herkenbaar gebied en om het handvat snel en gemakkelijk te vinden.

Doet Destaco aanbieding watervaststant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert inductieve sensoren die specicm ontworpen in overeenstemming met IP65-normen om bescherming te bieden tegen stof, zware regen en krachtige hydraulische jets.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?