DESTACO 9500 serie pneumatische zwenkklemmen


Destaco 9500-serie pneumatische zwenkklemmen zijn ideaal voor het snel en betrouwbaar klemmen of vasthouden van werkstukken. Deze klemmen worden gebruikt in productieomgevingen, zoals CNC-bewerking, las- en assemblagelijnen. Ze zijn ontworpen om materialen of componenten veilig op hun plaats te houden...verschillende productieprocessen, waardoor precisie en efficiëntie worden gegarandeerd. De pneumatische bediening maakt snel klemmen en ontklemmen mogelijk, waardoor de productiecyclustijden worden verkort en de productiviteit wordt verhoogd.Lees verder

FILTER
Materiaal: Aluminium , Bedrijfstemp.: -14 tot +195 graden F
Style Modelcylinder BoreSwing richtingStrokeVerticale klemslagbergPoortgroottePrijs (ex BTW)
A
9540150
------€53.21
B
9540153
------€69.08
C
9530-2L
1.26 "Linkerhand0.79 "0.79 "Zijflens, getapt gat, standaard1/8 NPV€487.00
C
9530-2R
1.26 "Rechter hand0.79 "0.79 "Zijflens, getapt gat, standaard1/8 NPV€487.00
C
9540-2L
1.57 "Linkerhand0.79 "0.79 "Zijflens, getapt gat, standaard1/8 NPV€527.58
C
9540-2R
1.57 "Rechter hand0.79 "0.79 "Zijflens, getapt gat, standaard1/8 NPV€527.58

9500 serie pneumatische zwenkklemmen

Deze pneumatische zwenkklemmen uit de Destaco 9500-serie hebben een compact ontwerp waardoor ze geschikt zijn voor krappe ruimtes. Ze zijn uitgerust met een arm die aan de bovenkant van de slag roteert en de klemmen bieden herhaalbaarheid van de vergrendelingshoek met hoge nauwkeurigheid, waardoor klemmen op een extreem compact gebied gemakkelijk mogelijk wordt. Deze klemmen worden gebruikt waar ononderbroken en snelle toegang tot het klemstation nodig is en zijn ideaal voor opspan-, test-, assemblage- en lastoepassingen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Destaco 9500-serie klemmen maken gebruik van een sterk hydraulisch klemmechanisme dat bedoeld is om snel te klemmen bij secundaire fabricagebewerkingen op zowel niet-metalen als metalen producten. Deze dubbelwerkende, niet-vergrendelende klemmen leveren een klemkracht in directe verhouding tot de inlaatdruk en boringmaten en hebben een afgeschermde zuigerstang ter bescherming tegen lasspatten. Ze zorgen ook voor snelle zwenk- en klembewegingen voor verbeterde productiviteit. Verder bieden ze in het veld instelbare zwenkrichting van links naar rechts op 90 graden en zijn ze sensorklaar voor sensoren met T-sleuf of ronde sensoren. Deze pneumatische klemmen hebben een behuizing in blokvorm voor gemakkelijke installatie en worden geleverd met stanglaskappen om de stang tijdens een slag te beschermen. Ze zijn geschikt voor 6.5 mm x 5 mm T-sleuven en 4 mm ronde stijlschakelaars en bieden in het veld instelbare zwenkrichting (links / rechts). Bovendien zijn deze klemmen gedurende meerdere miljoenen cycli getest en hebben ze een robuust ontwerp om de fundamentele functies van de klemmen te verbeteren en consistentie te bieden. Deze pneumatische zwenkklemmen uit de Destaco 9500-serie kunnen werken onder een druk van 45 psig tot 120 psig, bij temperaturen tot 140 graden Fahrenheit. De klemmen uit de 9500-serie worden geleverd met klemarmen voor maximale klemkracht zonder vermoeidheid (maximale totale slag van 20 mm) en zijn uitgerust met een pneumatische cilinder met een invoerpoort voor aansluiting op een persluchtbron. Ze zijn compatibel met meerdere montageaccessoires, waaronder op het lichaam gemonteerde flenzen en vervangende afdichtingssets voor een onbelemmerde werking van de klemmen.
Wij bieden ook Destaco aan standaard pneumatische zwenkklemarmen. Het zijn vervangende klemarmen met een lichtgewicht aluminium constructie voor veeleisende lasomgevingen en een taps toelopende verbinding met vergrendeling voor een stabiele verbinding tijdens wrijvingsklemmen.

u gebruikt

Deze Destaco 9500-serie pneumatische zwenkklemmen bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast aan toepassingen zoals opspannen, testen, assembleren en lastoepassingen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Wanneer er perslucht aan de klem wordt geleverd, komt deze in de pneumatische cilinder terecht, waardoor er druk ontstaat die een zuiger duwt.
 • Deze zuiger, verbonden met een koppelingssysteem, draait de klemarm.
 • Terwijl de klemarm naar beneden zwaait, oefent deze kracht uit op het werkstuk, waardoor het op zijn plaats wordt gehouden.
 • Om het werkstuk los te maken, wordt de luchtdruk opgeheven, waardoor een veer of zwaartekracht de klemarm naar zijn oorspronkelijke positie kan terugbrengen, waardoor de klem wordt geopend en het werkstuk wordt losgemaakt.

Compatibele accessoires

 • Destaco 952292, 953092, 954092 & 955092: Deze vervangende afdichtingssets zijn ontworpen voor onbelemmerde werking van de 9500-serie pneumatische zwenkklemmen van het merk.

Normen en goedkeuringen

 • Deze Destaco 9500-serie pneumatische zwenkklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

Deze pneumatische zwenkklemmen uit de Destaco 9500-serie hebben een behuizing in blokvorm om de bevestiging van meerdere montageaccessoires mogelijk te maken. Ze zijn uitgerust met klemarmen met getapte gaten voor spindelaccessoires, waardoor eenvoudige opbouwmontage mogelijk is.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Zijn Destaco 9500-serie pneumatische zwenkklemmen verkrijgbaar in verschillende cilinderboringen?

Ja, Destaco 9500-serie pneumatische zwenkklemmen zijn verkrijgbaar in cilinderboringmaten van 22 mm, 32 mm, 40 mm en 50 mm.

Wat is een pneumatische zwenkklem?

Pneumatische zwenkklemmen zijn ontworpen voor het klemmen van werkstukken in de lucht- en ruimtevaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Ze zijn ideaal voor toepassingen die slechts een lage klemkracht vereisen en het klemgebied vrij houden van spanbanden en klemcomponenten, voor onbeperkt laden en lossen van werkstukken.

Hoe kiezen tussen een linkse en een rechtse draaiklem?

Om te bepalen of de linker- of rechterzwaaivariant ideaal is, moet u tijdens de klemslag de arm van bovenaf visualiseren. Armen die met de klok mee bewegen zijn rechtse zwenkarmen en armen die tegen de klok in bewegen zijn linkse zwenkarmen.

Welke accessoires hebben Destaco pneumatische zwenkklemmen nodig om te functioneren?

Pneumatische zwenkklemmen vereisen spindels (platte punt, zwenkvoet of zeskantige kop), flenzen, vervangende afdichtingssets, klemarmadapters en eindmontagevoeten voor een goede en soepele werking.

Doet Raptor Supplies vergelijkbare Destaco schommelklemmen aanbieden met een hogere houdcapaciteit?

Ja, Raptor Supplies biedt Destaco 9540-2L, 9540-2R pneumatische zwenkklemmen met een draagvermogen van 160 lb.

Hoe onderhoud je deze Destaco pneumatische zwenkklemmen?

 • Voer regelmatig visuele inspecties uit op slijtage en schade.
 • Houd de klemmen schoon door vuil en metaalspaanders te verwijderen.
 • Breng de juiste smering aan op bewegende delen.
 • Vervang versleten of beschadigde afdichtingen onmiddellijk.
 • Zorg voor een schone, droge en gereguleerde luchttoevoer.
 • Draai alle bouten en bevestigingsmiddelen stevig vast.
 • Periodiek testen op goede functionaliteit en veiligheid.
 • Vervang versleten onderdelen door originele onderdelen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?