Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 9500 Serie Pneumatic Schommel Clamps


Filteren
stijlModelcylinder BoreSwing richtingStrokeVerticale Clamp StrokebergPoortgroottePrijs (ex BTW)
A
9530-2R
1.26 "Rechter hand0.79 "0.79 "Zijde Flange, getapt gat, standaard1/8 NPV€ 717.98
A
9530-2L
1.26 "Linkerhand0.79 "0.79 "Zijde Flange, getapt gat, standaard1/8 NPV€ 717.98
A
9540-2L
1.57 "Linkerhand0.79 "0.79 "Zijde Flange, getapt gat, standaard1/8 NPV€ 762.76
A
9540-2R
1.57 "Rechter hand0.79 "0.79 "Zijde Flange, getapt gat, standaard1/8 NPV€ 762.76

9500 Serie Pneumatic Schommel Clamps

These Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps hebben een compact ontwerp waardoor ze eendaptafel voor strakke spaces. Ze zijn uitgerust met een arm die bovenaan de slag draait en de clamps bieden herhaalbaarheid van de vergrendelingshoek met hoge nauwkeurigheid, waardoor clampop een extreem compact oppervlak gemakkelijk possible. theseclamps worden gebruikt waar ononderbroken en snelle toegang tot de clamping station nodig is en zijn ideal voor bevestiging, testen, zoalssembling- en lastoepassingen in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Destaco 9500 serie clamps maken gebruik van een sterke hydraulische clamp mechanisme dat bedoeld is om snellampin secundaire fabricageprocessen van zowel niet-metalen als metalen producten. these dubbelwerkend, niet-vergrendelend clamps leveren clampkracht in directe verhouding tot de inlaatdruk en boringafmetingen en hebben een afgeschermde zuigerstang ter bescherming tegen lasspatten. Ze zorgen ook voor een snelle swing en clamp beweging voor verbeterde productiviteit. Verder bieden ze in het veld instelbare zwenkrichting van links naar rechts op 90 gradenrees en zijn sensor klaar voor T-slot of ronde sensoren. these pnumatic clamps hebben een blokvormige behuizing voor eenvoudige installatie en worden geleverd met staaflasafdekkingen om de staaf tijdens een slag te beschermen. Ze zijn geschikt voor 6.5 mm x 5 mm T-sleuven en 4 mm ronde schakelaarshes evenals bieden veld verstelbare zwenkrichting (links / rechts). Bovendien, theseclamps zijn meerdere miljoenen cycli getest en hebben een robuust ontwerp om het fonds te verbeterenamental functies van de clamps & bieden consistentie. these Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps kunnen werken onder een druk variërend tussen 45 psig en 120 psig, bij temperaturen tot 140 degrees Fahrenheit. 9500-serie clamps komen met clamp wapens voor maximeh, minder vermoeidheid clampkracht (maximum totale slag van 20 mm) en zijn voorzien van een pneumatic cilinder met een invoerpoort om aan te sluiten op een bron van perslucht. Ze zijn compatibel met meerdere montageaccessoires, waaronder body mount flanges & vervangende afdichtingssets voor een onbelemmerde werking van de clamps.
Wij bieden ook Destaco standaard pneumatische schommel clamp armen. Ze zijn vervanging clamp armen met lichtgewicht aluminium constructie voor zware lasomgevingen en een taps toelopende vergrendeling voor een stabiele verbinding tijdens wrijvingsbelastinglampIng.

u gebruikt

These Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptabel voor toepassingen zoals opspannen, testen, zoalssembling- en lastoepassingen in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • These Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps hebben een lichtgewicht aluminium constructie voor bescherming tegen corrosie en zware lasomgevingen.
  • Ze hebben een compact ontwerp waardoor ze eendaptafel voor strakke spaces.
  • Theseclamps worden geleverd met staaflasdeksels om de staaf tijdens de hele slag te beschermen.
  • Ze kunnen op elk gezicht worden gemonteerd enptiaan de andere kantlangEr zijn ook montagekits verkrijgbaar voor eenvoudige montage.
  • These pnumatische schommel clamps kunnen werken onder een druk variërend tussen 45 psig en 120 psig, bij temperaturen tot 140 degrees Fahrenheit.
  • Ze hebben een afgeschermde zuigerstang ter bescherming tegen lasspatten.
  • Destaco 9500 serie clamps hebben armen voor minder vermoeidheid clampkracht met a maximum totale slag van 20 mm.
  • De uitgeruste arm draait aan de bovenkant van de slag tot 90 gradenrees.

Compatibele accessoires

  • Destaco 952292, 953092, 954092 & 955092: ThesDe vervangende afdichtingssets zijn ontworpen voor een onbelemmerde werking van de 9500-serie pneumatische schommel clamps.

Normen en goedkeuringen

  • These Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

These Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps zijn voorzien van een blokvormige behuizing om de bevestiging van meerdere montageaccessoires mogelijk te maken. Ze zijn uitgerust met clamp armen met getapte gaten voor asaccessoires, waardoor eenvoudige montage op het oppervlak mogelijk is.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Zijn Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps verkrijgbaar in verschillende cilinderboringen?

Ja, Destaco 9500 serie pneumatische schommel clamps zijn verkrijgbaar in cilinderboringen van 22 mm, 32 mm, 40 mm en 50 mm.

Wat is een pneumatische schommel clamp?

pneuumatische schommel clamps zijn ontworpen voor clampwerkstukken in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Zij zijn ideal voor toepassingen die slechts een lage c . vereisenlampkracht, en houd de clampgebied vrij van straps & clampingcomponenten, voor onbeperkt laden en lossen van werkstukken.

Hoe te kiezen tussen een linker- en een rechterhandschommel clamp?

Om te bepalen of de links- of rechtszwaaivariant is ideal, moet u de arm van bovenaf visualiseren tijdens de clampberoerte. Armen die met de klok mee bewegen zijn rechtse zwenkarmen en armen die tegen de klok in bewegen zijn linkse zwenkarmen.

Wat accessoires doen? Destaco pneumatische schommel clamps nodig om te functioneren?

pneuumatische schommel clamps vereisen spindels (platte punt, draaivoet of zeskantkop), flanges, vervangende afdichtingskits, clamparm adapters en eindmontagevoeten assemblies voor een goede en vlotte werking.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?