Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO Grijper


Destaco grijpers worden gebruikt voor het hanteren van delicate onderdelen met klepbediening, precision lange grijpvingervereisten en toepassingen bij hoge temperatuur / druk in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Ze zijn ontworpen voor het positioneren van onderdelen en herhaalbare bewerkingen in hogedruktoepassingen....Lees verder

Filteren
stijlModelGripkrachtStrokedrukbereikNauwkeurigheidcylinder BoreAantal kakenVingerlengtePrijs (ex BTW)
A
RPL-2
26 Lbs.1 / 2 "5 tot 100 psi0.002 "0.438 "23"€ 1,000.50
B
RPL-4
36 Lbs.1"5 tot 100 psi0.002 "0.5 "25"€ 1,511.10
C
RP-15
70 Lbs.1 / 2 "40-100 psi0.002 "1.25 "23.5 "€ 1,609.50

Kenmerken

  • Ze zijn uitgerust met gepatenteerde voorgeladen dubbele V-rollagers voor een hoge nauwkeurigheid en zonder speling aan de zijkant.
  • Destaco grijper kan werken op a maximum temperatuurbereik van -35 en 180 gradenrees C.
  • Ze bieden een uitstekende positionering en herhaalbaarheid van onderdelen.
  • Ze zijn compatibel met quick discosluit sensorkabels, effect- en resistieve sensoren, fail-safe kleppen, sensormontagesets en reparatiesets aan.
  • ThesDe parallelle grijpers gebruiken een zuiger en perslucht om de kaken te bedienen en leveren geen zijspeling dankzij Dual-V-rollagers met lage wrijving.
  • Destaco De RP-15-grijper heeft een gepatenteerd ontwerp met dubbele wig van de grijper die een extreem hoge grijpkracht in verhouding tot de grootte biedt en heeft een bodem van gehard staal voor deelvoorbereiding.ssin toepassingen.

Compatibele accessoires

  • Destaco (OFSV-001) & (OFSV-004): ThesDe faalveilige kleppen zijn: ideal voor hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting.

Normen en goedkeuringen

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is het voordeel van een parallelgrijper ten opzichte van een hoekgrijper?

Omdat de vingers in kleine gebieden passen, Destaco parallelle grijpers zijn in staat om een ​​onderdeel in een machine naar beneden te trekken, terwijl de hoekige grijpers alleen worden gebruikt om gereedschap uit de weg te ruimen.

wat zijn pneumatic grijpers gebruikt voor?

pneuumatic grippers zijn geschikt voor vele pneumatic systemen, voor het grijpen of vasthouden van onderdelen.

Wat is het belangrijkste voordeel van een parallelle bekgrijper?

Het grote voordeel van een parallelle bekgrijper is dat deze geschikt is voor een groot aantal verschillende afmetingen en vormen van onderdelen. Het kan ook de s . uitvoerename zoals de andere twee basistype grijpers, de tweeklauwige hoekige en de drieklauwige grijper.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?