Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

KUSHLAN PRODUCTS Cementmixers, stalen messen, pinvergrendelingssysteem, 28 RPM


Betonmixers zijn ideal voor het mengen van cement, zand en water voor bestrating en kleinschalige bouwtoepassingen. these cementmixers bieden kleine batches van betonmix voor toepassingen waar grotehes van cementwagens zijn niet nodig. Draagbare betonmixers, zoals wheelbarrow cementmixers, zorgen voor een soepele mobilen geef het mengsel snel af....Lees verder

Filteren
stijlModelAmpsTrommel Dia.FrameHandvatenHPitemmotorNetto GewichtPrijs (ex BTW)
A
1000DD
-36 "Stalen buizenVerwijderbaar1Beweegbare voetstukmixer120 V, directe aandrijving ODP329 lbs.€ 2,830.51
B
KPRO
-22 "Zware stalen buizenIntrekbare1/2wielbarrow Menger115V riemaandrijving80 lb.€ 570.00
C
350DD
-22 "Zwaar staalIneenschuiven3/4wielbarrow Menger115V directe aandrijving96 lb.€ 584.00
D
600DD
-28 "Zwaar staalIneenschuiven3/4wielbarrow Menger115V directe aandrijving107 lb.€ 1,150.40
E
350EPOXY
-22 "Zwaar staalIneenschuiven3/4wielbarrow Menger115V directe aandrijving113 lb.€ 963.76
F
350MP
-22 "Zware stalen buizenIneenschuiven3/4Voetstukmixer115V directe aandrijving100 lb.€ 1,116.77
G
KPRO 350DD
6 Amps-Op zwaar werk berekende versnellingsbak-1 / 2 HPwielbarrow Menger120V-€ 476.99
H
KPRO 600DD
8 Amps-Op zwaar werk berekende versnellingsbak-3 / 4 HPwielbarrow Menger120V-€ 567.00

Cementmixers, stalen messen, pinvergrendelingssysteem, 28 RPM

Kushlan Products cementmixers zorgen voor een homogene vermenging van cement, grind, zand en water om beton te vormen. thesDe cementmixers zijn 360 graden draaibaar voor een gelijkmatige menging en zijn uitgerust met stalen messen om corrosie op blootgestelde oppervlakken tegen te gaan. Ze worden geleverd met een pinvergrendeling voor extra veiligheid en leveren een maximum trommel roterende snelheid van 28 rpm.
wielbarrow cementmixers hebben polyethyleen vaten voor weerstand tegen scheuren, roest en deuken, en zorgen voor een gemakkelijke trommelreiniging. theshet wielarrow cementmixers zijn uitgerust met riem- / direct drive-motoren voor een werking met minimaal geluid, naast een verhoogde positie- en snelheidsnauwkeurigheid. Kushlan Products wielbarrow cementmixers worden geleverd met een standaard die zonder gereedschap in drie componenten kan worden gescheiden. Kushlan's 350EPOXY wielbarrow cement mixer units zijn uitgerust met telescopische handgrepen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgebroken voor transport en opslag. theshet wielarrow cementmixers zijn ingebed met kogellagers voor lage rotatiewrijving en twee polyurethaan, lekvrije banden voor uitstekende schokabsorptieptiop.

u gebruikt

Kushlan Products wielbarrow cementmixers worden gebruikt voor het mengen van cement met grind, zand en water tot beton. theshet wielarrow cementmixers worden aanbevolen voor toepassingen zoals de aanleg van snelwegen, bruggen, tunnels of townships, het onderhoud van betonverhardingen en de aanleg van hogesnelheidstreinen.

Werkingsmechanisme

Kushlan Products cementmixers gebruiken arevolving drum voor het mengen van componenten. Draagbare betonmixers zoals wheelbarrow cementmixers worden vaak gebruikt voor toepassingen met een klein volume, zodat beton gemakkelijk op de bouwplaats kan worden gemaakt en werknemers voldoende tijd hebben om het beton te gebruiken voordat het uithardt.

Kenmerken

 • ThesDe cementmixers zijn 360 graden draaibaar voor een gelijkmatige menging en zijn uitgerust met stalen messen om corrosie op blootgestelde oppervlakken tegen te gaan.
 • Ze worden geleverd met een pinvergrendeling voor extra veiligheid en leveren een maximum trommel roterende snelheid van 28 rpm.
 • Kushlan Products wielbarrow cementmixers worden geleverd met een standaard die zonder gereedschap in drie componenten kan worden gescheiden.
 • wielbarrow cementmixers hebben polyethyleen vaten die weerstand bieden tegen scheuren, roest en deuken en zorgen voor een gemakkelijke trommelreiniging.
 • Theshet wielarrow cementmixers zijn ook uitgerust met riemaangedreven / direct drive-motoren voor een werking met minimaal geluid, evenals verhoogde positie- en snelheidsnauwkeurigheid.
 • Geselecteerde modellen, zoals 350EPOXY wheelbarrow cementmixers, zijn uitgerust met telescopische handgrepen voor een gemakkelijke afbraak om transport en opslag te vergemakkelijken.
 • sommige wheelbarrow cementmixers zijn ingebed met kogellagers voor lage rotatiewrijving en twee polyurethaan, lekvrije banden voor uitstekende schokabsorptieptiop.

Compatibele accessoires

 • Versnellingsbakken: Geselecteerd Kushlan Products artikelen, zoals 350 MP cementmixers, zijn uitgerust met tandwielkasten voor het regelen van de snelheid van de motor.

Normen en goedkeuringen

Kushlan Products cementmixers zijn UL-genoteerd en CE & CSA goedgekeurd voor het leveren van diensten van hoge kwaliteit.

Installatie

De installatie van een Kushlan Products cementmixers vereist de volgende stappen:

 • Verwijder alle krimpfolie van de onderdelen en haal alle bouten en moeren uit de frame terwijl ze op grootte bij elkaar blijven. Neem het grote steunkanaal aan de linkerkant van de frame en bout de frame kant naar het grote steunkanaal. Plaats de pin & lanyard buiten de frame.
 • Ga naar de andere kant en herhaal de same proces voor de rechterkant, maar draai de bouten pas later volledig vast. Installeer de spacer bar met behulp van de whiz-lock bouten en draai alle bouten op de hele frame.
 • Pak de aspijp en plaats de twee grote ringen in het midden van de aspijp terwijl je een wiel aan beide kanten van de ringen plaatst, waarbij je de ringen tussen de wielen laat. Het langere deel van de wielnaaf is naar de f . gerichtrame.
 • Installeer een R-clip en een grote ring buiten de frame en duw de wielen over de frame. Pak de reductiemotor en verwijder de moeren uit het midden van de reductiemotor. Verwijder de borgring en de platte ring.
 • Draai de moeren op de reductiemotor vast en plaatsall gear motor, platte ringen, borgringen en moeren op alle 4 tapeinden. Verwijder tijdens het verversen van olie eerst de aftapplug en vul vervolgens het tandwiel lube olie.
 • FinaInstalleer de bovenste motorkap en de drumsteunkit. De cementmixer is nu klaar voor gebruik.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Welke andere varianten van? Kushlan Products betonmixers worden aangeboden door: Raptor Supplies?

Raptor Supplies aanbiedingen 550 Series food grade mixers en 450DD-serie food grade mixers, naast betonmixers.

Wat is de minimale betonmengtijd in Kushlan Products wielbarrow cement mixer?

Generaldaar, Kushlan Products wielbarrow cementmolens hebben dertig tot zestig minuten nodig voor het mengen van beton voor kleine klussen.

Hoe maak je een mengtrommel schoon?

Zet uw mengtrommel aan zodat deze starts draaien en giet er water en wat grind in om de binnenkant van de trommel schoon te maken. Gebruik ongeveer 2-1 / 2 gallons water en 12 schoppen grind om een ​​gemengd volume te creëren, gelijk aan 3 kubieke voet.

Waarom is de mengtijd van beton belangrijk?

Het is belangrijk om de minimale mengtijd te kennen voor het produceren van beton met een hoge mechanische sterkte en uniforme samenstelling. De mengperiode of -tijd moet worden gemeten vanaf het moment dat alle cementeermaterialen of aggregaDe testen zitten in de mengtrommel, tot het uitnemen van het beton.

Hoeveel water doe je in een cementmixer?

Je kunt start door 7 liter (1.5 gallon) water aan de trommel toe te voegen en kan meer toevoegen, afhankelijk van het benodigde volume van het mengsel. U kunt een kleine hoeveelheid aggregate voor het toevoegen van cement, om prevent plakken.

Op welke manier draait een cementmixer?

Kushlan Products wielbarrow cementmolens kunnen in beide richtingen draaien: één om het beton tijdens het transport gemengd te houden en de andere kant om het mengsel te extraheren.

Hoe is de mixercapaciteit calcoleerde?

De maximum productiecapaciteit per uur van een cementmixer kan c . zijnalcberekend door de te vermenigvuldigen maximum batchcapaciteit van de mixer door het aantal mengcycli per uur. De duur van een mengcyclus is calcbepaald door de meng-, vul- en lostijd toe te voegen.

Wat zijn batchmixers?

Batchmixers zijn veelgebruikte machines voor het mengen van beton. Het betonmengsel verkregen door thesHet type cementmixers wordt zowel batch voor batch als tijd voor tijd verzameld. Zo staan ​​ze bekend als batchmixers.

Welk type wielen worden gebruikt in Kushlan cementmixers?

Kushlan-cementmixers zijn uitgerust met platte rubberen wielen voor lekbestendigheid en uitstekende trillings- en schokabsorptieptiop.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?