Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

LOVEJOY EC-serie, enkele straal Clamp Stijlkoppelingen, metrische boringen


Flexibele koppelingen zijn: ideal voor het koppelen van twee roterende assen die niet goed zijn uitgelijnd, om koppel van de ene as naar de andere over te brengen. Flexibele koppelingen bestaan ​​uit twee naven en een spin. Elke naaf is bevestigd aan een as, terwijl de spin tussen de naven buigt om de verkeerde uitlijning op te vangen...nt tussen de assen. Uitlijningsfouten zijn meestal radiaal / parallel / hoekig en veroorzaken complicaties bij het overdragen van rotatiekracht van de ene as naar de andere, in de vorm van belastingen, trillingen, spanningen en andere krachten die veranderen afhankelijk van het type verkeerde uitlijning.Lees verder

Filteren
stijlModelBoring ABoring BClamp Schroef grootteKoppelingsmaatLengte door boringMax. Hoogte VerveeldMin. VerveeldTraagheidsmomentPrijs (ex BTW)
A
68514456668
3mm3mmM2.5ES0503mm4.77mm3 mm2.73 Lbs.Sq.In.€ 115.14
RFQ
A
68514456676
4mm4mmM2.5EC0756mm6mm4mm24.95 Lbs.Sq.In.€ 124.60
RFQ
A
68514456688
6mm6mmM3EC1008 mm10 mm6 mm86.8 Lbs.Sq.In.€ 146.80
RFQ

EC-serie, enkele straal Clamp Stijlkoppelingen, metrische boringen

Motion control beam-koppelingen zijn flexibele koppelingen die een of meer spiraalvormige sleuven gebruiken die in een enkel stuk metalen staaf zijn gesneden, waardoor een middengedeelte van de veer wordt gevormd dat bekend staat als een balk of spiraalvormige spoel. De balkdelen van thesDe koppelingen buigen voor het opvangen van verkeerde uitlijning terwijl de kracht blijft worden overgedragen tussen de bevestigde assen.
Lovejoy aluminium clamp stijl enkele balk koppelingen zijn ontworpen voor parallelle, hoekige en axiale uitlijnfouten van assen die minder gewicht en geen speling vereisen. Lovejoy clamp stijl enkelstraals koppelingen worden aanbevolen voor gebruik in lichte toepassingen zoals het koppelen van een servomotor aan een spindel in motion control-systemen.
ThesDe enkelstraals koppelingen hebben een snellere responstijd in vergelijking met roestvrijstalen koppelingen. thesDe balkkoppelingen zijn geschikt voor parallelle uitlijnfouten tot 0.005 inches, hoekafwijkingen tot 5 gradenrees en axiale beweging tot 0.01 inches. Theseclamp-stijl balkkoppelingen kunnen worden geïnstalleerd of vervangen zonder de beweging van assen. these Lovejoy enkelbalkskoppelingen hebben een constructie uit één stuk met geanodiseerde aluminium afwerking voor een langere levensduur in vergelijking met koppelingen met bewegende delen. ze zijn bestendigstant aan corrosie en kan worden gebruikt bij een maximum temperatuur van 200 gradenrees F.

u gebruikt

Flexibele krachtoverbrengingssiop koppelingen zoals: Lovejoy balkkoppelingen zijn geschikt voor operaties waar enige accepverkeerde uitlijning van de tafel. thesDe schroefkoppelingen zijn geschikt voor parallelle offset, axiale beweging en hoekafwijkingen tussen twee assen. these aluminium koppelingen zijn ideal voor operaties waarbij een hoog responsiefness is vereist. Lovejoy straalkoppelingen zijn geschikt voor lichte krachtoverbrengingssiover toepassingen in medische apparatuur, beeldvormingstools, lab analysis, codeermachinenes, kleine pompen, drives, motoren en tachogeneratoren. thesDe koppelingen met enkele balk worden ook gebruikt voor bewerking, instrumentatie en verschillende motion control & automatiseringstoepassingen.

Werkingsmechanisme

Lovejoy balkkoppelingen zijn ontworpen uit een enkel, massief stuk aluminium staaf. thesDe koppelingen met enkele balk hebben spiraalvormige sleuven over de hele lengte van de koppeling. Tijdens krachtoverbrengingssiop, de spiraalvormige sleuven van thesDe balkkoppelingen passen zich automatisch aan voor het opvangen van verschillende parallelle verschuivingen, axiale bewegingen en hoekafwijkingen tussen twee assen.

Kenmerken

 • Laag traagheidsmoment: Lovejoy straalkoppelingen hebben een laag traagheidsmoment om ervoor te zorgen dat een minimale weerstand wordt geleverd tijdens de vermogensoverdrachtssiingeschakeld, wanneer de rotatiesnelheid wordt gewijzigd. De waarde van het traagheidsmoment depends op de koppelingsmaat en boring van de koppeling.
 • Alle metalen koppeling: Lovejoy straalkoppelingen hebben een volledig metalen constructie en zijn geschikt voor lichtstroomoverdrachtssiop toepassingen. Hun aluminium constructie zorgt ervoor dat de koppeling een hoge tolerantie heeft tegen chemicals, hitte, corrosie en ongunstige omstandigheden. thesDe balkkoppelingen kunnen gemakkelijk werken in omstandigheden die onderhevig zijn aan schokken en trillingen.
 • Ontwerp zonder speling: Lovejoy ontwerp zonder speling van balkkoppelingen prevents elke kans op hoekbeweging en verkeerde uitlijning tussen de roterende assen. Dit zorgt ervoor dat de aangedreven apparatuur niet beschadigd raakt, en maximum positioneringsnauwkeurigheid en efficiëntie wordt gehandhaafd gedurende de hele krachtoverbrengingssiop proces.
 • Hoge hoekafwijkingsmogelijkheid: Lovejoy koppelingen met enkele balk kunnen zowel linksom als rechtsom werken zonder in te leveren op koppelmogelijkheden. thesDe balkkoppelingen hebben een midden van de veerstijl (aangeduid als balk of spiraalvormige spoel) waardoor de koppeling parallelle, hoekige en axiale uitlijnfouten kan opvangen terwijl de kracht tussen de assen wordt getransporteerd.
 • Makkelijk te installeren: Lovejoy balkkoppelingen hebben een constructie uit één stuk om eenvoudige installatie en verwijdering van de assen mogelijk te maken. Het ontwerp uit één stuk en de robuuste aluminium constructie van thesDe balkkoppelingen zorgen er ook voor dat de koppeling ook na langdurig gebruik minimaal onderhoud nodig heeft.
 • Geanodiseerde aluminium afwerking: Lovejoy enkelligger koppelingen hebben een geanodiseerde aluminium afwerking voor een hoge slijtvastheid in ongunstige omgevingen.

Installatie

 • De gebruiker moet eerst beide assen die moeten worden aangesloten uitlijnen en bepalen of de algehele verkeerde uitlijning kan worden gecorrigeerd met behulp van de koppeling.
 • Lijn de koppelingsnaven uit op de assen en draai de koppelingsschroeven vast met een momentsleutel.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat zijn de vroege symptomen van excessislijtage in koppelingen?

Enkele externe tekens die wijzen op een mogelijke koppelingsfout zijn onder meer abnormaal geluid, zoals piepen, screeching of chatten; mislukte afdichtingen als gevolg van lekkage van smeermiddel of vervuilinginaie; en meer danssiwiebelen of trillen.

Wat zijn de verschillende soorten koppelingen die worden aangeboden door? Lovejoy?

  Rechte klauwkoppelingen
 • Gebogen klauwkoppelingen
 • Koppelingen van het tandwieltype
 • Nettype koppelingen
 • Schijf type koppelingen:
 • Koppelingen van het torsietype
 • Spectype koppelingen:

Wat zijn de eisen van een goede askoppeling?

  Het moet gemakkelijk aan te sluiten zijn en discoaansluiten.
 • Het moet het volledige vermogen van de ene as naar de andere overbrengen zonder koppelverlies.
 • Het moet de as in een nauwkeurige uitlijning houden.
 • Het moet de overdracht minimaliserenssivan schokbelastingen.
 • Het mag geen uitstekende delen hebben.

Wat is het verschil tussen starre en flexibele koppelingen?

Starre koppelingen bieden een stijve verbinding tussen twee assen die stevig met elkaar zijn verbonden, en zorgen ervoor dat de koppeling soepel door het systeem kan worden overgedragen. Flexibele koppelingen zorgen voor flexibele verbindingen en er is een kans op koppelverlies tijdens het overbrengenssiop.

Wat zijn de voordelen van flexibele koppelingen?

Flexibele koppelingen hebben een voordeel ten opzichte van starre koppelingen vanwege de onvermijdelijke verkeerde uitlijning tussen assen in de machine. Bij een flexibele koppeling is beweging tussen de assen mogelijkssials gevolg van thermische uitzetting.

Welke andere varianten van? Lovejoy koppelingen worden aangeboden door: Raptor Supplies?

Raptor Supplies, een vertrouwd Lovejoy distributeur, biedt een breed scala aan koppelingen, waaronder: bellows askoppelingen, ES-serie enkele balk stelschroefkoppelingen en oldham koppelingen.

Waar is het hoofdkantoor van? Lovejoy?

Lovejoy Inc. heeft zijn hoofdkantoor in Downers Grove, Illinois, VS

Welk bedrijf bezit? Lovejoy Inc.?

De Timken Bedrijf, de wereldleider op het gebied van lagers en krachtoverbrengingenssiop producten, bezit Lovejoy.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?