Miller elektrische capemouwen | Raptor Supplies Nederland

MILLER ELECTRIC Cape mouwen


Miller Electric cape-mouwen bieden betrouwbare bescherming tegen vonken en vlammen; meestal blootgesteld aan werknemers die in omgevingen met hoge temperaturen werken. De primaire functie van deze laskapmouwen is het bieden van een beschermende barrière tussen de lasser en potentiële bronnen van schade, waardoor...ng het risico op brandwonden en blootstelling aan UV-straling. Lees verder

FILTER
Manchetstijl: Elastische , Stofgewicht: 9oz , Materiaal: Katoen , Max. Temp.: 400 graden F.
Style ModelKleurLengteMaatPrijs (ex BTW)
A
247148
Marine blauw18 "Universeel€32.68
B
231096
Koninklijk / zwart leer21 "L€95.26

Cape mouwen

Miller Electric cape-mouwen bieden betrouwbare bescherming tegen vonken en vlammen; meestal blootgesteld aan werknemers die in omgevingen met hoge temperaturen werken. De primaire functie van deze lascape-mouwen is het bieden van een beschermende barrière tussen de lasser en potentiële bronnen van schade, waardoor het risico op brandwonden en blootstelling aan UV-straling wordt verminderd.

Kenmerken

  • Deze capemouwen zijn gemaakt van Indura vlambestendig katoen en leer van topnerf om optimale bescherming tegen vlammen en vonken te garanderen, terwijl de duurzaamheid en het comfort behouden blijven.
  • In de kern zijn ze gemaakt van varkensleer/behandeld katoen dat bij elk gebruik zachter wordt, bestand is tegen vocht zonder stijfheid en een beter ademend vermogen heeft dan andere leren handschoenen.
  • Deze mouwen kunnen over de pols worden getrokken om de armen te beschermen en zijn gestikt met Kevlar voor hitte- en vlambestendigheid.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?