Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

NEWSTRIPE AeroVent-recyclingsystemen voor spuitbussen


Het probleem met het weggooien van blikjes met chemicals & industriële samenstellingnds is dat de blikken niet leeg zijn als ze worden weggegooid. Deze factor verhoogt het risico dat het milieu wordt verontreinigd door these compounds / chemicals. Daarom worden recyclingsystemen voor spuitbussen gebruikt om te doorboren, in te drukken...urize en drain blikjes voor eliminavluchtige organische stoffennds (VOS). thesDe aërosolrecyclingsystemen kunnen blikken veilig leegmaken om ze vrij te maken van de regelgeving voor gevaarlijk afval.Lees verder

Filteren
stijlModelCapaciteitLengteitemLengteBreedtePrijs (ex BTW)
A
10004840
-11 "Afvoer van spuitbussen met teller30 "8"€ 1,318.50
RFQ
B
10004700
1 Kan11 "Recycling-systeem voor spuitbussen30 "8"€ 1,815.00
C
10004721
3 Kan14 "Recycling-systeem voor spuitbussen23 "18 "€ 2,640.00

AeroVent-recyclingsystemen voor spuitbussen

Newstripe AeroVent-recyclingsystemen voor spuitbussen worden gebruikt om het hanteren en proces te verminderenssikosten van gevaarlijk afval in verschillende chemical processsing en productiefaciliteiten. Ze worden gebruikt om snel verschillende afvalspuitbussen ter plaatse te doorboren en leeg te laten lopen voor een veilige keuzeemicale verwijdering. thesDe compacte en draagbare blikverwijderingsunits zijn voorzien van Viz-a-Ball-indicatorterugslagkleppen die de operator / gebruiker beschermen door aan te geven wanneer de bus volledig drukloos is en veilig kan worden geopend. Deze functie prevents de schadelijke dampen die daarna in het milieu terechtkomen, kunnenssing / verwijdering. Newstripe AeroVent-recyclingsystemen voor spuitbussen hebben een ingebouwde cyclusteller voor eliminade vereiste om handmatig te tellen en te radenssiwanneer filters moeten worden vervangen. Deze cyclusteller houdt het aantal weggegooide blikken bij, waardoor hetssigemakkelijk te identificerentify de levensduur van filter- en schemavervangingen.

These functie voor het recyclen van spuitbussen: Safe2Vent-filters die een hoge samenstelling van koolstofmedia hebben voor thorhet voldoende filteren van de vluchtige organische stofnds (VOS). De hoge samenstelling van koolstofmedia zorgt er ook voor dat het filter voor langere tijd bruikbaar blijft. thesDe filters hebben cellulosemedia die voor 96% biologisch afbreekbaar zijn en helpen bij de natural ontleding van het filter bij verwijdering. Deze functie minimaliseert de omvang van de milieuvervuiling. Newstripe Het bakontwerp van het AeroVent-spuitbusrecyclingsysteem is geschikt voor een reeks spuitbussen tot 10.5 inches in lengte en 3 inches in vanameter. Dit ontwerp maakt het een ideal keuze voor diverse industriële toepassingen.

u gebruikt

Newstripe AeroVent-recyclingsystemen voor spuitbussen worden gebruikt om vluchtige organische stoffen te ontluchten en af ​​te voerennds (VOS) uit spuitbussen. these can recycling systemen worden gebruikt in verschillende chemical processsing, auto- en productiefaciliteiten die gevaarlijke stoffen verwerkenemical.

Werkingsmechanisme

Newstripe AeroVent spuitbussenrecyclingsystemen worden handmatig bediend om de spuitbussen ter plaatse drukloos te maken. thesE-can-recyclingsystemen gebruiken een enkelslagmechanisme om tegelijkertijd de kamer af te sluiten die de spuitbus omhult, terwijl de bus aan de achterkant wordt doorboordame tijd. Deze ingekapselde operatie prevents elke kans op lekkage en gevaarlijke terugslag naar het gezicht van de operator. thesDe recyclingsystemen hebben een gesloten kamer en een prikpunt om de complexiteit en het gevaar van de operatie te minimaliseren. thesDe recyclingsystemen voor spuitbussen zijn aangesloten op een aardingskabel voor preventenige kans op vonken en brandgevaar.

Kenmerken

 • Safe2Vent-filter: ThesDe recyclingsystemen voor spuitbussen zijn voorzien van Safe2Vent-filters met een hoge samenstelling aan koolstofmedia voor: thorhet voldoende filteren van de vluchtige organische stofnds (VOS). thesDe filters hebben cellulosemedia die voor 96% biologisch afbreekbaar zijn en helpen bij de natural ontleding van het filter bij verwijdering. De hoge samenstelling van koolstofmedia zorgt er ook voor dat het filter voor langere tijd bruikbaar blijft.
 • Viz-a-Ball Indicator Terugslagklep: ThesDe compacte afvalcontainers voor blikken zijn voorzien van Viz-a-Ball indicatorterugslagkleppen die de operator / gebruiker beschermen door aan te geven wanneer de bus volledig drukloos is en veilig kan worden geopend. Deze functie prevents schadelijke dampen vrijkomen in het milieu nadat ze kunnenssing / verwijdering.
 • Cyclusteller: Newstripe AeroVent-recyclingsystemen voor spuitbussen hebben een ingebouwde cyclusteller voor eliminade vereiste om handmatig te tellen en te radenssiwanneer filters moeten worden vervangen. Deze cyclusteller houdt het aantal weggegooide blikken bij, waardoor hetssigemakkelijk te identificerentify de levensduur van filter- en schemavervangingen.
 • Lade ontwerp: Newstripe Het bakontwerp van het AeroVent-spuitbusrecyclingsysteem is geschikt voor een reeks spuitbussen tot 10.5 inches in lengte en 3 inches in vanameter. Dit ontwerp maakt het een ideal keuze voor diverse industriële toepassingen.

Compatibele accessoires

 • Safe2Vent-filters: Newstripe biedt ook verschillende vervangende filters voor AeroVent spuitbus recyclingsystemen. these filters hebben een hoge samenstelling van koolstofmedia voor thorhet voldoende filteren van de vluchtige organische stofnds (VOS). thesDe filterunits zijn OSHA-, EPA- en RCRA-compatibel.

Normen en goedkeuringen

Newstripe AeroVent-recyclingsysteemunits voor spuitbussen voldoen aan de EPA- en OSHA-voorschriften. Onder EPA-richtlijnennes, mogen de gebruikte en verwerkte spuitbussen worden afgevoerd als niet-gevaarlijk afval.

Installatie

 • De werknemer moet de gebruikte spuitbus in de bak van het AeroVent-spuitbusrecyclingsysteem plaatsen.
 • Druk op de hendel en sluit het deksel van het AeroVent-recyclingsysteem voor spuitbussen. Het sluiten van het deksel sluit automatisch de kamer af die de spuitbus omhult terwijl preventeventuele kans op lekkage. Door het deksel te sluiten, wordt ook de bus doorboord voor drukverlaging.
 • Wacht 30 secnds totdat de kamer drukloos is en veilig kan worden geopend. Verwijder het blik na het openen van het deksel.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Welke veiligheidsmaatregelen moeten gebruikers nemen bij het gebruik van de? Newstripe AeroVent spuitbus recycling systeem?

  Gebruiker mag het AeroVent-recyclingsysteem voor blikjes niet gebruiken voor het aftappen van spuitadvertentieshesive producten of expanderende schuimspuitbussen.
 • Het wordt aanbevolen om de juiste plunger blok worden gebruikt voor de diameter van het blik dat moet worden geleegd.
 • Clamp moet in de vergrendelde positie worden gehouden totdat het blik leeg is.
 • Wacht minimaal 30 secnds voordat u het deksel opent en de c . ontgrendeltlamp.
 • Bij het legen van volle blikken dient de gebruiker minimaal 1 minuut te wachten alvorens het deksel te openen en de spuitbus weg te gooien.
 • Het wordt aanbevolen dat de kamer, die de spuitbus omhult, voor ten minste 30% leeg is om een ​​veilige afvoer en afvoer van dampen mogelijk te maken.

Zijn spuitbussen gemakkelijk te recyclen?

Zoals spuitbussen zijn generalZe zijn gemaakt van staal en kunnen gemakkelijk worden gerecycled. However, gedeeltelijk volle spuitbussen mogen niet worden gerecycled omdat ze een gevaar vormen voor het milieu omdat ze onder druk staan ​​van de media die ze bevatten. Newstripe AeroVent spuitbus recyclingsysteemem smoet worden gebruikt voordat de spuitbus wordt weggegooid.

Zijn spuitbussen brandbaar?

De meeste spuitbussen bevatten koolwaterstofdrijfgas, hoewel koolwaterstoffen minder schadelijk zijn dan HCFK's en CFK's, zijn ze zeer ontvlambaar. Als het in de buurt van een brand wordt gespoten, wordt dit koolwaterstofdrijfgas een brandgevaar. Dat is de reden waarom het wordt aanbevolen dat een recyclingsysteem zoals de Newstripe AeroVent spuitbus recyclingsysteemem smoet worden gebruikt om de spuitbus veilig van de druk af te brengen voordat deze wordt weggegooid.

Do Newstripe AeroVent aerosol kunnen recyclingsystemen een stroombron nodig hebben?

NiethesDe recyclingsystemen voor spuitbussen hebben geen extra stroombron nodig om te kunnen werken. Ze worden volledig handmatig bediend, waardoor bediening op afgelegen locaties mogelijk is.

Biedt het merk een recyclingsysteem voor spuitbussen in andere varianten aan?

Ja, afgezien van de variant met één blik, Newstripe biedt ook verschillende AeroVent spuitbus recycling systemen in 2 & 3 kan uitptions. these can recycling systemen kunnen meerdere blikken tegelijk verwerken.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?