Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

OETIKER 159-serie verstelbaar Clamps, roestvrijstalen band


Wie had kunnen weten dat het zo ingewikkeld zou kunnen zijn om kabels of materialen van vergelijkbare afmetingen bij elkaar te houden? Dit is waar slang clamps in gebruik genomen. Als u op zoek bent naar slang clamps Dat ideal voor het vastzetten van slangen, drogeropeningen, leidingen, kabels, buizen, brandstoflines enz., daarna Oetiker 159 Series afstellen...ble slang clamps zijn de juiste keuze voor u.Lees verder

Filteren
stijlModelSize RangeType vergrendelenBandbreedtePakket groottePrijs (ex BTW)
A
15900002
25 mm tot 50 mmBuiten vergrendeling0.27 "100€ 0.49
RFQ
A
15900005
25 mm tot 50 mmBinnenvergrendeling0.27 "100€ 0.49
RFQ
A
15900007
40 mm tot 110 mmBinnenvergrendeling0.27 "100€ 1.35
RFQ
A
15900004
40 mm tot 110 mmBuiten vergrendeling0.27 "100€ 0.67
RFQ

159 serie verstelbare Clamps, roestvrijstalen band

Wat zijn verstelbare slang clamps?
Verstelbare slang clamps zijn handig voor het bevestigen van een slang aan een fitting / nippel, zodat de vloeistof in de slang met succes van het ene gebied naar het andere kan gaan, zonder te morsen of te lekken. these kleine, ronde clamps zijn gemaakt van aluminium of soortgelijke dunne metalen en kunnen worden vastgedraaid met een kleine schroef. Ze kunnen ook worden gebruikt als optionaal gereedschap voor kabelbinders of ducttape.
Oetiker 159 Serie verstelbaar clamps zijn geïntegreerd met Connecting-technologie, waardoor ze ideal voor zachte materialen. theseclamps maken een groot aantal inschakelposities mogelijk en kunnen op verschillendeinal vanameter. these oor clamps zijn ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie. De zichtbare vervorming van het oor geeft het bewijs van een goede sluiting tijdens het aansluiten van PEX-slangen op plastic fittingen in koffie- en verkoopautomatennes. Oetiker 159-serie verstelbaar clamps hebben braamvrije randen om het risico op schade aan onderdelen te verminderenlampred. theseclamps vormen een uniforme afdichting door hun vorm te behouden wanneer ze zijn geïnstalleerd. Ze hebben een binnenring met radiale geleiding voor een volledige afdichting.

u gebruikt

Oetiker 159 Serie verstelbaar clamps kunnen worden bevestigd aan een slangfitting zoals een nippel of weerhaak, om de slangconfiguratie af te dichten en te stabiliseren. Ze voorkomen dat vloeistof lekt of morst. these verstelbaar oor clamps zijn geschikt voor clamping slangen in landbouw, automobile, toepassingen voor verwarming en koeling, en zijn ideal voor zowel binnen als buiten gebruik.

Werkingsmechanisme

Hoe gebruikt u Oetiker 159 Series verstelbare clamps?

 • Meet de buitenste diameter van de slang gemonteerd op een hulpstuk, zoals een nippel. Kies aclamp die een gemiddelde di . heeftameter bereik iets onder de waarde van de gemeten buitenste diameTer.
 • plaats de clamp over de clampplaats op de slang en sluit deze veilig af met behulp van de mechanische vergrendeling.
 • Om de c . te verzegelenlamp perfect, gebruik een constant forceer de gereedschapsbek of tang om over de c . te krimpenlamp oorbreedte & verminder clamp diameTer.
 • Gereedschappen zoals zij-, roterende of komneussnijders kunnen worden gebruikt om de c . te verwijderenlamp zonder de slang of ander aansluitgereedschap te beschadigen.

Kenmerken

 • Oetiker 159 Serie verstelbaar clamps hebben een flexibel ontwerp dat aanpassing aan verschillende nominal vanameter.
 • Ze worden geleverd met een binnenring met radiale geleiding voor een effectieve all aroen afdichting.
 • These units bieden eenvoudig en snel alssembly en hebben een zichtbare vervorming die het bewijs levert van een goede sluiting.
 • Oetiker 159 Serie verstelbaar clamps hebben braamvrije stripranden die zorgen voor een verminderd risico op schade aan onderdelen die worden clamped..
 • De Connecting-technologie maakt de Oetiker 159-serie clamps ideal voor zachte materialen.

Compatibele accessoires

 • HMK 01 Handtang: These tang wordt gebruikt in combinatie met Oetiker 159 Series verstelbare clamps en hebben een rechte clampkaak voor operatie.
 • HO 3000 ME Pneumatic oor Clamp Tang: These pnumatic pincer systemen zorgen voor een uniforme installatie van Oetiker 159 Series oor clamps. These tangen bieden optimum sluitkracht voor krimpen clamp oren & aanscherping clamps aroen slangen. Ze zijn geschikt voor squeezing kracht van ongeveer 3000 N.
 • CP 01 Draadloze Clamp Tang: These draadloze clamp tangen hebben een lichtgewicht en ergonomisch ontwerp voor vrije beweging tijdens clamp assembly. Ze bieden onbeperkte werking op elke locatie.

Normen en goedkeuringen

Oetiker 159 Serie verstelbaar clamps zijn vervaardigd in overeenstemming met DIN EN ISO 9227 internationale normen voor corrosieweerstand en duurzaamheid. Om de gezondheid van het milieu en superior prestatie van de clampNShese verstelbare clamps en aanverwante accessoires zijn certified om te voldoen aan normen zoals IATF 16949:2016 en ISO 9001:2015.

Installatie

 • Een lip gevormd aan de binnenkant van de Oetiker 159-serie verstelbaar clamps bevindt zich in een gleuf op het buitenoppervlak van de band.
 • Het lipje schuift in de bovengenoemde gleuf tijdens assembly en sluiting, het vermijden van alle stappen aroen de binnenomtrek van de clamp.
 • Opmerking: Oetiker 159-serie clamps worden plat geleverd. de clamp moet worden gevormd voorafgaand aan assembly. elke incremtotale stap van de vergrendeling vermindert het verschilameter voor sluiting met ongeveer 1.6 mm.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?