Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

ALLPAX AX1400 Non-Metallic Gasket Top Cutting Disc (M3 & SM4) | AG8YBP

ALLPAX AX1400 Niet-metalen pakking Top doorslijpschijf (M3 & SM4)

Beschikbaar
Artikel: AG8YBP Fabrikant: AX1400

Verwachte leverdatum: Feb 10, vrijdag

€ 72.32 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemSlijpschijf
Lichaams materiaalStalen
Diepte1.5 "
Lengte0.25 "

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.14
Hoogte schip (cm)7.87
Scheepslengte (cm)14.73
Breedte schip (cm)0.76
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Allpax AX1400 bovenste doorslijpschijf is een vervangend onderdeel voor Allen MM3, M3 en SM4 roterende pakkingsnijders. Deze unit levert een zaagdiepte van 1.5 inches en wordt gebruikt met AX7000 bankschroefbevestiging en AX7001 bankmontage pakkingsnijders in roterende stijl. De doorslijpschijf van het merk is: ideal voor het snijden van niet-metalen pakkingmaterialen, waaronder harde vezels, kurk, teflon en rubber. Allpax De AX1400-doorslijpschijf heeft een duurzame, warmtebehandelde stalen constructie voor verbeterde structurele stijfheid en uitstekende corrosieweerstand. Raptor Supplies, een vertrouwde distributeur van Allpax AX1400 top-doorslijpschijf, biedt ook: onderste doorslijpschijf met een zaagdiepte van 1.6 inches voor M3 pakkingsnijders.

Toepassingen:

Allpax AX1400 top-doorslijpschijf biedt een brede kaminavan kenmerken. Het is geschikt voor zware bewerkingen, zoals de fabricage van rubber, kurk, teflon en harde vezels in retortprocesssing fabrieken, brouwerijen, energiecentrales, olieraffinaderijen, apotheekutical & voedselsterilisatieapparatuur & autoclaven, en nutraceuticaik planten.

Kenmerken:

 • Allpax AX1400 bovenste doorslijpschijf is een vervangend onderdeel voor Allen MM3, M3 en SM4 roterende pakkingsnijders en wordt gebruikt met AX7000 en AX7001 roterende pakkingsnijders.
 • Deze AX1400-doorslijpschijf is ontworpen om zowel metalen als niet-metalen ringen te snijden, flange & onregelmatig gevormde pakkingmaterialen, zoals rubber, kurk, teflon en harde vezels in het brouwen, energiecentrale, olieraffinage, apotheekutical & voedselsterilisatie-industrieën.
 • Doorslijpschijf AX1400 is corrosiebestendigstant stalen constructie die warmtebehandeld is om verbeterde duurzaamheid en structurele stijfheid te bieden.
 • Het heeft een zaagdiepte van 1.5 inches en een hoogte van 0.25 inches.
 • Deze Allpax AX1400-schijf kan pakkingen snijden met een breedte van 1/2 tot 8-3/4 inches.

Compatibele accessoires:

 • Allpax AX7000: M3 roterende pakkingsnijders zijn voorzien van zware, gietijzeren frames met 7 inch keel en zijn ideal voor het snijden van niet-metalen pakkingmaterialen zoals vezels, kurk en rubber met dikkeness tot 1/4 inches. ThesDe pakkingsnijders worden met een kruk bediend, zodat hijlps om gemakkelijk pakkingen te snijden en zijn voorzien van duurzame, warmtebehandelde gereedschapsstaal, roterende doorslijpschijven.
 • Allpax AX7001: SM4 roterende pakkingsnijders zijn gemaakt van industrieel gietijzer frame en 8.75 inch keel voor nauwkeurig snijden van flange, ring en niet-uniforme pakkingen. thesDe krukbediende pakkingsnijders snijden comfortabel pakkingen met een gezichtsbreedte van 1/2 tot 8-3/4 inches; 3 inch ID tot 28 inch buiten diameTer.
 • Allpax AX1430: Deze steeksleutel (met een pen of haak) wordt gebruikt om loosnl schroefdraadkragen, kranen, borgringen, buizen & assen gemonteerd op de doorslijpschijf.

Normen en goedkeuringen:

 • Allpax AX1400 top-doorslijpschijven zijn vervaardigd in overeenstemming met de OSHA-normen om ervoor te zorgen: maximum gebruikersveiligheid en optimum prestaties van de pakking.

Installatie:

Gebruik bij het losmaken van de versleten doorslijpschijfhendel een spansleutel en plaats deze in de overeenkomstige gaten in de bovenste doorslijpschijf. De bovenste doorslijpschijf is: loosdoor de steeksleutel vast te houden en de slinger tegen de klok in te draaien. Het kan nodig zijn om de slinger een sharp blaas met de palm van je hand om loosnl de doorslijpschijf. Plaats Allpax AX1400 sharpdoorslijpschijf op de bovenste as en draai deze vast door deze vast te houden met de steeksleutel en de slinger met de klok mee te draaien.

Veelgestelde vragen:

V. Wat is het best pakking materiaal voor olie?

A. Nitril (Buna N) rubberen pakkingen bieden: superior oliebestendigheid en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan geraffineerde oliën. Nitril is het meest gebruikte materiaal voor het afdichten van olie.

V. Welke van these is beter - kurk of rubberen pakkingen?

A. Zowel kurk als rubber bieden de best oplossing, maar zal na verloop van tijd lekken. Het diept allemaalnds hoe goed je de pakking plaatst.

V. Hoe bepaal ik welk type pakkingsnijder geschikt is voor mijn toepassing?

A. Draagbare pakkingsnijders in verlengingsstijl zijn lichtgewicht en hebben een compact karakter waardoor ze ideal voor de fabricage en vormgeving van pakkingen in het veld. thesDe pakkingsnijders hebben meestal de voorkeur voor het snijden van niet-metalen of niet-stijve pakkingmaterialen. Terwijl pakkingsnijders in roterende stijl zware gereedschappen zijn die in een bankschroef zijn gemonteerd,lamprechtopstaand of vastgeschroefd aan een werkbank. these stuk(s) zijn ideal voor een vaste locatie en hebben meestal de voorkeur voor het smeden van meer metalen of stijve materialen, evenals onregelmatige, flange-vormige pakkingen.

V. Wat zijn de 5 meest gebruikte pakkingmaterialen?

A.Pakkingen zijn meestal vervaardigd uit een plat materiaal, zoals metaal, kurk, vilt, neopreen, papier, rubber; siliconen, nitrilrubber, glasvezel en polytetrafluorethyleen.

V. Wat zijn de verschillende soorten pakkingen?

A. Er zijn in principe drie soorten pakkingen die worden gebruikt om het passende deel van de container lekvrij te maken:

 • Niet-metalen pakking.
 • Metalen pakking.
 • Composiet pakking.

V. Wat is het verschil tussen metalen en niet-metalen pakkingen?

A. Als hun name suggereert, semi-metallic pakkingen zijn gemaakt van zowel metalen als niet-metalen materialen. De metalen pakkingen bieden sterkte en veerkracht, terwijl het niet-metalen gedeelte een comfortabele aanpassing en afdichting mogelijk maakt.

Productvarianten

ProductModelLengteDiepteLichaams materiaal Prijs
ALLPAX AX1401 Niet-metalen pakking Bodemdoorslijpschijf (M3) | AG8YBQ AX14010.25 "1.6 "Stalen€ 55.80

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLPAX AX1400 Niet-metalen pakking Top doorslijpschijf (M3 & SM4)
€ 72.32 /per stuk